Įkraunama...
Įkraunama...

Bankai, kortelės, įkainiai

Apklausa: Su kokiu banku labiausiai draugaujate? (544 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 07, 19:15)
na banke nedirbu, negaliu pasakyti, bet sove tokia mintis- nors tu ka ir parasiau lotuliukas.gif  doh.gif

labai tikiuosi,kad viskas greitai issispres, nes pamenu buvau pagimdzius ir kazkada su kortele sauskelniu deze pirkau, tai keturis kartus nuskanavo kortele ir paprase sumoketi grynais, nes kazko nepriima...
paskui netycia nuejau i kita parduotuve ir kazka norejau nusipirkti- tai mano nuostabai pasake, kad nepakankamas sakaitos likutis....  blink.gif
ir kas baisiausia- parduotuveje aiskina, kad nenuskaite, o banke aiskino, kad pas juos nepakibo....

abiejose istaigose garsiai pasukaliojau ir pasakiau, kad iskviesiu koki zurnalista.... (vyras aisku mane ramino, jam tada uz mane tikrai buvo geda, bet pinigeliai uztad greit atsirado.... taip ir likau nesuzinojusi kas kaltas- parduotuve ar bankas...)
bet 500lt uz dezute sauskelniu doh.gif  blink.gif nors buvau ne su pilvu- bet pykau nerealiai, isivaizduoju kas butu jei buciau buvus su pilvu.... doh.gif

siaip galejo ir banke ir pardej padeti unsure.gif deja, kad matyt pas darbuotojas norai menki tebuvo schmoll.gif man tai buvo irgi, tik du kartus nuskaiciavo, bet as nepasivarginau i banka eiti lotuliukas.gif parasiau internetu pretenzija ir man sugrazino....o siaip pati rezervacija nusiima per 15 dienu (per tiek laiko matyt parduotuve susitvarko su ataskaitom)-tai jei zmogui buna neskubu - jis palaukia ir jam atsisaldo pinigai...labiausiai tai mane bankomatai nervuoja, atbegi susiles, o jis uzsilenkes blink.gif bet sistemos yra sistemos...va as daznai ir pagalvoju, gi ir musu asmeniniai kompai gali uzluzti su visa saugoma info ir duru spyna sugesti...ir aisku kai kalba eina apie pinigus-tai reaguojama daug smarkiau ir tik nuo to, kaip darbuotojas isaiskins situacija zmogui, priklauso visa tai, kaip klientas sureaguos smile.gif manau musu temos ikurejai pasitaike nelabai kokie darbuotojai, nes is situacijos matau, kad nestukei iki siol neaisku kas su pinigeliais atsitiko...o gaila-zinotu, butu manau ne taip baisu, kaip yra kad dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 07, 19:44)
siaip galejo ir banke ir pardej padeti unsure.gif deja, kad matyt pas darbuotojas norai menki tebuvo schmoll.gif man tai buvo irgi, tik du kartus nuskaiciavo, bet as nepasivarginau i banka eiti lotuliukas.gif parasiau internetu pretenzija ir man sugrazino....o siaip pati rezervacija nusiima per 15 dienu (per tiek laiko matyt parduotuve susitvarko su ataskaitom)-tai jei zmogui buna neskubu - jis palaukia ir jam atsisaldo pinigai...labiausiai tai mane bankomatai nervuoja, atbegi susiles, o jis uzsilenkes blink.gif bet sistemos yra sistemos...va as daznai ir pagalvoju, gi ir musu asmeniniai kompai gali uzluzti  su visa saugoma info ir duru spyna sugesti...ir aisku kai kalba eina apie pinigus-tai reaguojama daug smarkiau ir tik nuo to, kaip darbuotojas isaiskins situacija zmogui, priklauso visa tai, kaip klientas sureaguos smile.gif manau musu temos ikurejai pasitaike nelabai kokie darbuotojai, nes is situacijos matau, kad nestukei iki siol neaisku kas su pinigeliais atsitiko...o gaila-zinotu, butu manau ne taip baisu, kaip yra kad dabar unsure.gif

na man kazka parduotuvej aiskino,kad paziures menesio gale visas ataskaitas su bankais ar kazka panasaus... tai gerai,kad pora dienu iki menesio galo buvo, tai ir pinigeliai sugrizo drinks_cheers.gif zinau,kad ilgai nereikejo nervuotis... o gal dar ir nuo banko priklauso... tais laikais man su hansa taip buvo... doh.gif bet 4 kartus nuskanuoti ir susimoketi grynais... sakes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 07 rugpjūčio 2010 - 20:14
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 07, 21:13)
[size=1][/size]
na man kazka parduotuvej aiskino,kad paziures menesio gale visas ataskaitas su bankais ar kazka panasaus... tai gerai,kad pora dienu iki menesio galo buvo, tai ir pinigeliai sugrizo drinks_cheers.gif zinau,kad ilgai nereikejo nervuotis... o gal dar ir nuo banko priklauso... tais laikais man su hansa taip buvo... doh.gif bet 4 kartus nuskanuoti ir susimoketi grynais... sakes...

as tai kai jau matau, kad pardaveja vis brauko ir brauko stabdau ir sakau, kad jei kortele nepraeina sakykit iskart, duosiu grynais-nes su tais braukymais ir kortele gadina, o ir nuskaityti kelis kartus gali blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 08, 01:46)
as tai kai jau matau, kad pardaveja vis brauko ir brauko stabdau ir sakau, kad jei kortele nepraeina sakykit iskart, duosiu grynais-nes su tais braukymais ir kortele gadina, o ir nuskaityti kelis kartus gali blink.gif

o as po braukymu visada namie korteles likuti pasiziuriu ax.gif
matyt pasimokiau is vieno karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 06, 21:43)
kažkaip keista, kad kažkas, tuo labiau ne bankas, žaistų mažomis sumomis nuiminėdamas nuo sąskaitos.
arba kažkas turėjo prisijungimą, ko jūs nežinojote, arba kortele naudojos. nesu nei iš nieko girdėjus, asmeniškai, kad taip būtų,kad nesurastų kas darė, ir pati seb naudojaus ne vienerius metus, niekada bėdų nebuvo...

viena moteris pažįstama, vis sakydavo, kai tik ateina alga, nelieka stebujlingai 100 lt. ir taip kas mėn. sakau nesąmonė, kad taip bankas darytų, tipo tvirtino iki numirimo ir banke, ir policijoj, kad niekas nesinaudoja kitas kortele, jinai turi savo, vyras savo, sūnui duoda pinigų grynais, nekaltas berniukas, nepadarys taip... galiausiai tiesiog per atsitiktinumą, tos moters draugė pamatė jos sūnų prie bankomato, vėlai vakare, pasakė jai, nu ir ką, privertė prisipažint, kad tas gerasis sūnelis, žinodamas, kai mama duoda grynais kažkokią dalį, kad yra alga, tai jis vakare iš jos pasiima kortelę, nueina į bankomatą, bankomatas prie pat namo būdavo, nesuprasdavo, kad ilgai dingęs, nusiima dar pin igų ir gražiai padeda kaip niekur nieko. Kaip kodą sužinojo, nežinau, ir pati mama nežino, greičiaučiai užmatė kai vedė pati ji. niekada nebūtum pasakius, kad toks geras ir mandagus vaikas taip elgsis. paskiau kiek gėdos buvo ir su banku ir su policija, kai reikėjo pasakyt, kad tai iš savų...  doh.gif

pradzioj pagalvojau,kad apie mano buvusia bendradarbe pasakojat, jai lygiai tokia pat istorija buvo nutikus.
Atsakyti

Man neseniai atejo is SEb banko laiskas i el. bankininyste, kad suaktyvejo sukciai, kurie isgauna kodus programa, kuri nors ir suvedus teisingus kodus papraso ju dar karta - viena kart banko sistemai, kita sukciu, todel jei esu isitikinus, kad kodai ivesti teisingai antra kart nevesciau ir bandyciau prisijungti prie kito kompiuterio.
Atsakyti
O as gal pries 3 metus savo saskaitoj aptikau apie 4000 lt, pervestus nuo nepazistamos moteriskes, is kito miesto smile.gif nuejus i banko skyriu suzinojau, kad tai buvo paprasciausia banko tarnautojos klaida. Atsiprase, tuo ir pasibaige. Pinigelius labai staigiai grazino savininkui. Stai tada pirma karta ir suabejojau seb banko patikimumu.
Atsakyti

Na siuo atveju tai buvo ne banko patikimumas, o darbuotojos zioplumas. Kita vertus bankas atsako uz savo darbuotojus.
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2010 08 09, 13:34)
Na siuo atveju tai buvo ne banko patikimumas, o darbuotojos zioplumas. Kita vertus bankas atsako uz savo darbuotojus.

Patikekit mielosios, kai aptarnauji per diena 120 zmoniu-tai klaidu neretai pasitaiko doh.gif bet cia manau ne tik bankuose...banke tu atsekti dar gali ir klaida istaisyti-o va pardaveja apsisovus ant grazos-kliento nebesuras unsure.gif tai ir tenka vargseliai dengti is savo kisenes...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 07, 12:37)
tai kaip supratau pinigeliai pavogti ne per viena karta ir ne i viena saskaita?.....
o vagis vienas asmuo?
nesu susidurusi, bet skamba kaip tikra banko machinacija.... jei jus duomenu nebuvote pametusi, internetine bankininkyste galejo pasinaudoti ir banko darbuotojas..

jusu vietoje prisiminciau ar ta diena,kai nurasyti pinigeliai nebuvote siame banke ir neatlikinejote kokios operacijos? nes padavus asmens koda, atidaroma ir saskaita, bet jums nuejus, jei nebuvo banke zmoniu, niekas nesako,kad koks pasipiktines ir is darbo iseiti besiruosiantis darbuotojas nepadare kokios nors panasios machinacijos?
galbut susitare su kokiu pazistamu, panaudoti zmogaus saskaitos numeri, kad pavogti jusu pinigelius ir pasidalinti per pus...
niu aisku cia jau fantazuoju, bet irgi viena is versiju....
nenustebciau jei tas zmogus net neegzistuoja, su padirbtu pasu saskaita atsidare... doh.gif

svarbiausia i viska ziurekite kuo salciau, tikiu, kad nestumo metu reakcija buna baisesne,audringesne nei paprastai merginai.... bet pagalvokite ir apie savo mazyli, kas svarbiau ar jo sveikata ar pinigai,kurie yra uzdirbami....
nesakau,kad pinigai nesvarbu, juk ne tie laikai,kai daug darbo butu,o ir padetis jusu tokia, kad kraitelis pradedamas pirkti ir visko mazyliui jau reikia....

dideles jums kantrybes nestuke.gif

Bet kaip zmones nusisnekate..jei bankas darytu "machinacijas", tai tikrai ne tokio lygio doh.gif o darbuojai...jei tai padare darbuotojas banko skyriuje, tai aiskiai matosi banko sistemoje, jei tai padaryta naudojantis internetine bankininkyste - taip pat matosi kaip operacija atlikta. Tik tuo atveju jau atsakingi saskaitos seimininkai, kurie kodu nesaugo, ar saugo nepakankamai.
Jei banko darbuotojas pasinaudotu Jusu internetine bankininkyste, prisijunge prie jos patys matytumete, kad buvo pakeistas slaptazodis, juk Jusu slaptazodi zinote TIK JUS!
Ir toliau fantazuokit, bet turbut viskas yra daug paprasciau smile.gif
Atsakyti
o vyras ,ar kas is savu nebus nagus prikises? labai pasitikite? o kiek tokiu atveju buna...
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2010 08 06, 13:05)
Sveikos,

Nžn ar yra kam taip buve, bet noriu pasiklaust...Laikiau pinigus Seb banko einamojoje sąskaitoje ir vieną dieną atsidariusi elektroninę bankininkystę pamačiau , kad nuo mano sąskaitos nuiimti pinigai, matau vardą, pavrdę bet sito žmogaus neesu mačiusi gyvenime..skambinu i banką ir t.t. liepia ateiti rašyti pretenziją ir t.t. , Pamiršau paminėti, kad as laukiuosi 7 menesį.. doh.gif  ir įsivaizduokit prasideda smagioji dalis mane pradeda tampyti po policijas  doh.gif  BET GI TAI NE MANO KALTĖ , KAD BANKAS NESUGEBA APSAUGOTI MANO VIDINIŲ SĄSKAITŲ negana to as jaučiu diskomfortą dėl pinigų, nes tai dar ir sveikatos trikdymai, ką tokiu atveju daryti???? Tai kam tada laikyti banke pinigus , kad pasirodo bet kurią akimirką gali jų netekti? juk  kasmet moku bankui mokesčius ir t.t. netgi darant operacijas tarp savo saskatų as moku jų komisinius mokesčius? Bet kai atsitinka štai toks dalykas pasirodo kaltas pats žmogus??? Nebežinau kur kreiptis, kas atsakys už moralinę bei finasinę žalą? Ne duok Dieve tai dar paliestų ir mano nėštumą... verysad.gif

gal jau kas paaiskejo? reiktu rimtai ir saviskius pirma pakamantinet blink.gif
juk visokiu zmoniu buna, taikazino pralosia ar panasiai.... gali zmogus net nezinoti su kuo gyveni...
Atsakyti