Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

monikiux, pabandyk rytoj pakartoti arba kraujo tyrimuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rafaela33 @ 2008 06 13, 15:45)
: Laba diena, štai kas man atsitiko : nėra mėnesinių, to dar nebuvo  blink.gif  per šitiek metų.
Testas neigiamas,  BT-36.7 ryte.
Vėluoja 10 dienų. Ką galėtumėte patarti mergytės?  blink.gif  blink.gif

Galbut turejai daug streso? Tada gali nebuti menesiniu, o siaip reiketu kraujo tyrimuka arba testa pakartoti veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 03 liepos 2008 - 10:09
QUOTE(Jolli @ 2008 07 03, 11:08)
monikiux, pabandyk rytoj pakartoti arba kraujo tyrimuka  4u.gif

skaičiau kažkurioj temelėj apie kraujo tyrimą, bet nelabai suprantu blush2.gif jį atlieka gydytojas, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 07 03, 12:05)
skaičiau kažkurioj temelėj apie kraujo tyrimą, bet nelabai suprantu  blush2.gif jį atlieka gydytojas, ar ne?  blush2.gif

Na, man dar neteko jo niekada darytis, tai tiksliai nezinau, kaip suprantu ne visur ji daro.
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 07 03, 12:05)
skaičiau kažkurioj temelėj apie kraujo tyrimą, bet nelabai suprantu  blush2.gif jį atlieka gydytojas, ar ne?  blush2.gif

tyrimas atliekamas taip: iš venos paimamas kraujas, po kelių valandų ar kitą dieną būna rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2008 07 03, 13:47)
tyrimas atliekamas taip: iš venos paimamas kraujas, po kelių valandų ar kitą dieną būna rezultatai  4u.gif

ačiū 4u.gif
bet kolkas nedrįstu eiti pas gydytoją, verčiau palauksiu keletą dienelių ir pakartosiu testą unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mes irgi planuojam leliuka, labai noriu padaryti NT bet gal per anksti dar, savaitele tik praejo, tai galvoju dar palaukt, o taip norisi suzinot gal jau ...
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2008 03 15, 13:53)
siaip kiek esu girdejus ir pati suprantu, tai jeigu rodo neigiama, tai tikrai da nereiskia kad nesi  nestuke.gif  o vat jei teigiama, tai garantuotai  nestuke.gif  nes neparodyt antros juosteles gali del daugybes priezasciu, o vis tik yra galimybe ir ne maza kad esi jau  nestuke.gif

Gal as cia truputi ne i tema, taciau gal kuri gali pavardinti, kokios galimos priezastys gali blokuoti II rodyma? Kazkur anksciau skaiciau, jog jei organizmas negamina kazkokio harmono, tai II juosteles niekada nepasirodys... Manau, kad sis variantas mums netinka, nes su pirmuoju leliuku testas "veike" ir rode teigiamus zenklus smile.gif

Atsakyti
Sveikutes. Mes planuojam dar tik 1 menesiuka, jei planas nepavyktu, per artimiausias tris dienas turetu ateiti mmmm, siandien dar kol kas neatejo ... 1 diena - 1 mazyte pergale, suteikianti daugiau vilties kad gal but jau ten kas nors ir apsigyveno. Tikiuosi, kad nesulauksiu 'nekviestu viesniu ' mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kiek ne vietoj įsiterpsiu, bet gal kas nors išmanote daugiau apie kontraceptinių vaistų veikimą..
Taigi vartoju kontraceptinius vaistus. Viena parą buvau užmiršusi juos išgerti. Taigi buvo padaryta maždaug 24 val. pertrauka, gal daugiau. Prisiminusi išgėriau. Po kelių valandų mylėjomės su vaikinu be apsisaugojimo priemonių.
Dabar praėjo maždaug mėnuo, kontraceptinių vaistų dėl tam tikrų priežasčių nenustojau vartoti ir artimiausią savaitę neplanuoju, taigi negaliu patikrinti, ar sergu mėnesinėmis. Tik kartais papykina, padidėjo apetitas ir mieguistumas.
Ar yra tikimybė, kad galėčiau būti nėščia?
Atsakyti
QUOTE(danuta86 @ 2008 07 28, 11:50)
Sveikutes 4u.gif  mes irgi planuojam leliuka, labai noriu padaryti NT bet gal per anksti dar, savaitele tik praejo, tai galvoju dar palaukt, o taip norisi suzinot gal jau ...

Tai pabandyk. Man tokiu laiku jau rodo. Tik butinai isiskaityk i instrukcija. Nes as per trumpai palaukdavau. Taip sugadinau gal kokius tris testus. Gal butu parode ir anskciau.

Beje, man patiko NT is "Euro vaistines" pavadinimas "Vivitpro" ar kazkas panasaus. Nebutinai ryte galima darytis. smile.gif Nes pasidariau vakare, po darbo ir buvo II smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kregzdziukas @ 2008 08 06, 21:08)
Sveikutes. Mes planuojam dar tik 1 menesiuka, jei planas nepavyktu, per artimiausias tris dienas turetu ateiti mmmm, siandien dar kol kas neatejo ... 1 diena - 1 mazyte pergale, suteikianti daugiau vilties kad gal but jau ten kas nors ir apsigyveno. Tikiuosi, kad nesulauksiu 'nekviestu viesniu '  mirksiukas.gif

Na pas tave ir kantrybe blink.gif As neiskentusi pirma testa pasidariau po penkiu dienu, kai pradejom nebesisaugoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2008 08 07, 20:21)
Tai pabandyk. Man tokiu laiku jau rodo. Tik butinai isiskaityk i instrukcija. Nes as per trumpai palaukdavau. Taip sugadinau gal kokius tris testus. Gal butu parode ir anskciau.

Beje, man patiko NT is "Euro vaistines" pavadinimas "Vivitpro" ar kazkas panasaus. Nebutinai ryte galima darytis.  smile.gif Nes pasidariau vakare, po darbo ir buvo II  smile.gif
Papildyta:
Na pas tave ir kantrybe  blink.gif  As neiskentusi pirma testa pasidariau po penkiu dienu, kai pradejom nebesisaugoti.  smile.gif

doh.gif as tokia pati ,nekantri ...daryk nedares vis vien I
juostele geriausiai daryt kai veluoja 3-4 dienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 07 28, 16:18)
Gal as cia truputi ne i tema, taciau gal kuri gali pavardinti, kokios galimos priezastys gali blokuoti II rodyma? Kazkur anksciau skaiciau, jog jei organizmas negamina kazkokio harmono, tai II juosteles niekada nepasirodys... Manau, kad sis variantas mums netinka, nes su pirmuoju leliuku testas "veike" ir rode teigiamus zenklus smile.gif

man buvo 4 savaitės nėštumo, o testas rodė neigiamą, tiksliai nežinau, gal tiesiog testas negali dar tokio mažo nėštumo parodyt g.gif

QUOTE(Lotukeee @ 2008 08 07, 14:04)
Gal kiek ne vietoj įsiterpsiu, bet gal kas nors išmanote daugiau apie kontraceptinių vaistų veikimą..
Taigi vartoju kontraceptinius vaistus. Viena parą buvau užmiršusi juos išgerti. Taigi buvo padaryta maždaug 24 val. pertrauka, gal daugiau. Prisiminusi išgėriau. Po kelių valandų mylėjomės su vaikinu be apsisaugojimo priemonių.
Dabar praėjo maždaug mėnuo, kontraceptinių vaistų dėl tam tikrų priežasčių nenustojau vartoti ir artimiausią savaitę neplanuoju, taigi negaliu patikrinti, ar sergu mėnesinėmis. Tik kartais papykina, padidėjo apetitas ir mieguistumas.
Ar yra tikimybė, kad galėčiau būti nėščia?

manau, kad negalėjai pastot dėl vieno pamiršto karto g.gif
Atsakyti