Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

Sveikutes, vis del to testas rode tiesa, buvau nescia, taciau nestumas buvo negimdinis. verysad.gif
Man visi trys testai rode ta pati - viena ryski, kita neryski juostele. Nestumas jau buvo apie 5 savaites. O neryskios juosteles buvo, nes buvo negimdinis nestumas.
Taciau pacioj nestumo padzioj, kai dar labai nedaug laiko, gali buti, kad viena testo juostele ne tokia ryski.
Dabar bandau atsigauti po laparaskopijos.
Didziausios sekmes visoms planuotojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2008 10 10, 11:08)
Sveikutes,

Kaip liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2008 10 10, 12:08)
Sveikutes, vis del to testas rode tiesa, buvau nescia, taciau nestumas buvo negimdinis.  verysad.gif
Man visi trys testai rode ta pati - viena ryski, kita neryski juostele. Nestumas jau buvo apie 5 savaites. O neryskios juosteles buvo, nes buvo negimdinis nestumas.
Taciau pacioj nestumo padzioj, kai dar labai nedaug laiko, gali buti, kad viena testo juostele ne tokia ryski.
Dabar bandau atsigauti po laparaskopijos.
Didziausios sekmes visoms planuotojoms  4u.gif

4u.gif linkiu, kad kuo greiciau tas blogybes pamirstum ir greitai is tikruju butum nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. As irgi esu pasimetusi del tu NT. Vos tik prasirgau mm pradejau jaust pilvo maudima, taigi sugalvojau pasidaryt NT. Ir pasirode II juosteles! Labai apsidziaugiau, taciau nepatikejau. Ir pasidariau dar viena, o jis-nieko. Kita diena dar viena dariau ir vel nieko. Taigi nezinau nei ka galvot. O susirgt turiu tik lapkricio 10.
Atsakyti
QUOTE(ruilis @ 2008 10 21, 21:56)
Sveikos mergaites. As irgi esu pasimetusi del tu NT. Vos tik prasirgau mm pradejau jaust pilvo maudima, taigi sugalvojau pasidaryt NT. Ir pasirode II juosteles! Labai apsidziaugiau, taciau nepatikejau. Ir pasidariau dar viena, o jis-nieko. Kita diena dar viena dariau ir vel nieko. Taigi nezinau nei ka galvot. O susirgt turiu tik lapkricio 10.

va va ir pas mane kazkokia nesamone su tuo NT , mmm jau 42 nepasirodo, o testai ir siandien darytas rodo tik I, nors vakar kur dariau siandien ryte vaiduoklis vbuvo, bet gi jau para praejo tai kaip ir nemanau kad ten tiesa matosi, nes po 10 min tai nieko nebuvo...ir nezinau kad man dabar darosi nei mmm nera nei NT ka nors rodo.. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruilis @ 2008 10 21, 20:56)

Kaip tu, Ruilis? Ar dar dareisi koki testa? Jei tik madzia pilva ar siaip koks itarimas, nelauk ir rodykis daktarams. Cia is savo patyrimo rasau. 4u.gif
Atsakyti
sveikos.kaip sakot, jei nustojau vartoti KT, ar man laukti mmm tom dienom, kaip turejo jos pasirodyti tebevartojant?noriu patarimo, nes labai nekantrauju tureti bambino, tai noriu zinot, kada jau man testa reiktu daryt.beje, maudzia pilvo apacia jau penkios dienos - gal jau daryt NT?
Atsakyti
Teoriskai mmm turetu ateiti tom dienom (ar panasiai) kaip ir geriant KT, nes is kart pabaigus gerti tabletikes ciklas dar neturetu buti issiderines. g.gif Bent jau man taip buvo pirma karta metus jas gerti- gerus kelis menesius net nesijauciau, kad negeriu KT, nes zinodavau vos ne valanda, kada prasides...Si karta irgi zinau, kada turetu prasideti mmm, bet nelaukiu, nes noriu leliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pries 1,7m turejau persileidima... Ziuriu diskutuojat kada NT darytis... Tai va praita karta apie savo nestuma suzinojau tik 7sav... doh.gif man po sav velavimo mm testas rode I dar po savaites II...
Dabar jau vel planuojam leliu wub.gif Tai mazdaug po 10 d po O pasidariau NT buvo I... Penktadieni pasidariau antra NT buvo I verysad.gif MMmturejo atkeliaut sekmadieni... Siandien ju dar nera... Ryt darysiu NT ir tikiuosi isvysti II wub.gif Todel manau kad anksciau mm testuku neverta darytis, na nebent del sportinio intereso mirksiukas.gif
Visoms jums laukiancioms nestuke.gif linkiu kuo greiciau pamatyti II bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,turėjau vakar susirgti, nesusirgau, šiandien, pasidariau nėštumo testą, viena juostelė ryški, kita nelabai g.gif bandysiu rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 10 28, 15:00)
sveikos,turėjau vakar susirgti, nesusirgau, šiandien, pasidariau nėštumo testą, viena juostelė ryški, kita nelabai g.gif  bandysiu rytoj smile.gif

Tai jei vaiduokliukas yra tai matyt ir nestuke.gif yra... Tylus sveikinimai...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 10 28, 15:09)
Tai jei vaiduokliukas yra tai matyt ir  nestuke.gif  yra... Tylus sveikinimai...

ačiukas smile.gif
Atsakyti