Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

Oho, kokios suknutes... unsure.gif
O tai jau visai uzmirstos tos pustos, princesiskos sukneles...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 09, 17:32)
Oho, kokios suknutes... unsure.gif
O tai jau visai uzmirstos tos pustos, princesiskos sukneles...? g.gif

gerai pasake nuomoje kur uzsisakiau suknele nebutu jos ant bangos nieks i jas ir neziuretu smile.gif o pustas renkasi tos kurios nesivaiko madu ir nebijo kazkieno but isvadintos tortais smile.gif
Atsakyti
as sitoj temoj daug esu dejusi ir pustu suknuciu ir man ir tokios grazu,visai man nesvarbu,kad kazkam nepatinka mirksiukas.gif Bet man grazu tik tokios,kur ne per daug perkrautos,o sakyt,kad negrazu ar ne madoj,nesamones,nes cia tik skonio reikalas ir ne visiems tas pats tinka 4u.gif
Kai pradzioj idejau tokias,tai kazkas ir rase,kad princesiskos. Nu ir kas? O gal mergina nori atrodyt kaip princese thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 09, 18:11)
as sitoj temoj daug esu dejusi ir pustu suknuciu ir man ir tokios grazu,visai man nesvarbu,kad kazkam nepatinka mirksiukas.gif Bet man grazu tik tokios,kur ne per daug perkrautos,o sakyt,kad negrazu ar ne madoj,nesamones,nes cia tik skonio reikalas ir ne visiems tas pats tinka 4u.gif
Kai pradzioj idejau tokias,tai kazkas ir rase,kad princesiskos. Nu ir kas?  O gal mergina nori atrodyt kaip princese thumbup.gif  rolleyes.gif

pritariu smile.gif kiekviena turi savo gyvenimo svajone kaip turi atrodyti ta didzioji diena smile.gif viena kaip princese kita lengva it plunksna , tai visai nemalonu kartais skaityti oj kaip baisu tortai pusti balionai ,ne visiem viskas vienodai tinka.man netinka graikisko stiliaus sukneles grazu ant kitu kam tinka ,madinga taip pat ,bet pasirinkdama kitoki stiliu nesu kazkuo prastesne nuo kitu tongue.gif
Atsakyti
o man pustos suknytes grazu blush2.gif aisku,nevisos biggrin.gif pati pries vestuves svajojau ir sakiau pustai ne.o taip isejo,jog istekejau su pusta.ji buvo pasakiskai grazi ir tikrai mano svajoniu suknyte.ir kas mate nuotraukytes tikrai nepasake nei vieno blogo zodzio bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=*didi*,2010 05 09, 23:25]
o man pustos suknytes grazu blush2.gif aisku,nevisos biggrin.gif pati pries vestuves svajojau ir sakiau pustai ne.o taip isejo,jog istekejau su pusta.ji buvo pasakiskai grazi ir tikrai mano svajoniu suknyte.ir kas mate nuotraukytes tikrai nepasake nei vieno blogo zodzio bigsmile.gif ax.gif
[/quo
Tikrai nuostabiai atrodet thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image man sita tobula!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Man yra tikrai daug graziu vadinamuju pustu sukneliu..
Tik reikia moketi jas deveti - nesusikrauti visko, kas tik yra grazu ant saves, priderinti atitinkama sukuosena, batelius ir pirmyn thumbup.gif

Beabejo, svarbu ir tai, kur svesi vestuves.
Atsakyti
Niu kaip man grazu tos apacios is stambiu roziu ziedu bigsmile.gif

Pvz http://www.bestpromd...roducts/480.jpg

http://www_bridalgow...ess-wd-0112.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 10 gegužės 2010 - 17:13
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 10, 13:49)

man cia kazkaip krutine atrodo labai suspausta g.gif lyg per maza butu suknyte butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 10 gegužės 2010 - 17:44
QUOTE(*didi* @ 2010 05 10, 19:44)
man cia kazkaip krutine atrodo labai suspausta g.gif lyg per maza butu suknyte butu g.gif

drinks_cheers.gif taip as kai pamaciau tai irgi - vaizdelis nekoks doh.gif
Atsakyti