Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

QUOTE(bamba @ 2010 05 19, 12:11)
matyt skirtingos būna ir pasijoniai skirtingi g.gif
o šiaip tai nesuprantu, kaip galima apsirengt suknelę su kuria iš mašinos išlipt negali blink.gif nu koks malonumas iš tų vestuvių, kai žmoniškai judėt net negali doh.gif nebent jei labai norisi, pasifotografuot su ja, o poto persirengt į kažką, nes nu visą balių kankintis tai žiauru jau unsure.gif

Ji buvo isitikinus, kad ji labai smulkute ir jai kitokios sukneles netinka tik labai pustos.. Tai atrode idomiai, liemuo miniaturinis iremintas tvirtame korsete ir didziulis pustas sijonas... Per ta sukne jie sunkiai masinos gale abu tilpo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 19 gegužės 2010 - 12:15
jaustis princese,tai nieko juokingo nematau tame,net suaugusi moteris turi teise noreti taip jaustis,nu galima tada sakyt karaliene thumbup.gif Juk cia ne tiesiogine prasme,o ta,kad ta diena kiekviena nori atrodyt ispudingai ir labai graziai 4u.gif
user posted image daug sukneliu patiko,bet vat sita is jusu vadinamu tortu,pusta man labai net daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 19, 12:16)
jaustis princese,tai nieko juokingo nematau tame,net suaugusi moteris turi teise noreti taip jaustis,nu galima tada sakyt karaliene thumbup.gif

Man tiesiog keistas tas sulyginimas ir noras... as suprantu, kad norisi atrodyti ispudingai, bet princeses pavyzdys man kazkaip nevykes, gal del to, kad grazios princeses nesu macius biggrin.gif
Kaip isgirstu posaki, "kaip princese", tai man pirmas vaizdinys iskyla su princese Diana per jos vestuves, kuris manes visiskai nezavi ir grozio ten mazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 19, 13:00)
na nezinau nezinau...noras buti princese, as nepritariu net Madonos staipymuisi su minisijoneliu, nu ne jos amziuje, na ir kas kad gerai atrodo, bet bln moteriai tau kiek metu.( o dar zinant,kad ji tokio sijonuko, net dukrai neleidzia nesiot)

su tuo visiskai nesutinku schmoll.gif Tina Terner beveik 70 ir uzsideda mini,nes turi dailias kojas,kokiu daug jaunikliu jai galetu pavydet. Pastebiu,kad yra daug jaunu,kurioms tie mini visai netinka,nes kojos storos,pilvai isvirte ir nesioja,tai tada grazu? Ar vien tik,kad jos jaunos tada galima? Is viso nepripazistu kazkokiu remu,taip galima,taip ne. Zmogus sprendzia tik pats,kaip jam reikia rengtis ir gyvent.Ir ne metuose esme,daznai vyresnes atrodo simta kart geriau uz jaunas,nereikia krastutinumu aisku ir vaiksciot su plastmasiniais papuosalais ar pustais roziniais sijonukais,bet kiekvienam amziuj galima viskas,jei tik tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Man tai visos sukneles grazios: siauros, pustos, platejancios, ilgejancios ir t.t. Kiekviena savaip. Ir ypac ant manekeniu lotuliukas.gif
Kaip ir rubu. Yra daug graziu, kuriu as niekada neuzsideciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 13:21)
Man tiesiog keistas tas sulyginimas ir noras... as suprantu, kad norisi atrodyti ispudingai, bet princeses pavyzdys man kazkaip nevykes, gal del to, kad grazios princeses nesu macius  biggrin.gif
Kaip isgirstu posaki, "kaip princese", tai man pirmas vaizdinys iskyla su princese Diana per jos vestuves, kuris manes visiskai nezavi ir grozio ten mazai  blush2.gif

Princeses Dianos seniai nera.. tada buvo kiti laikai ir mados. Man princese visai neasocijuojasi su kazkokia realia princese 4u.gif
Atsakyti
Ta proga idesiu tikras princese, kazkaip nematau as i ka cia ligiuotis ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Normaliausias variantas
user posted image
Atsakyti
Kam cia gincytis del tos princeses smile.gif Kas kaip nori, tas taip jauciasi, kas princese, kas karaliene.... As tai pavyzdziui, norejau jaustis ir jauciausia SAVIMI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 19, 12:24)
Man princese visai neasocijuojasi su kazkokia realia princese 4u.gif

o su kuo Jums asocijuojasi? su pasakomis, filmukais?

Papildyta:
QUOTE(Jonele @ 2010 05 19, 12:29)
As tai pavyzdziui, norejau jaustis ir jauciausia SAVIMI  smile.gif

As irgi tik uz tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 13:28)
Ta proga idesiu tikras princese, kazkaip nematau as i ka cia ligiuotis  ax.gif

dar karta pasakysiu,kad skonio reikalas ir kiti laikai. Ir apie lygiavimasi nebuvo jokios kalbos doh.gif
Princese man asocijuojasi su tuo,kad zmogus ta diena nori atrodyt nerealiai graziai,negi dar neaisku? Juk parasiau,kad ne tiesiogine prasme biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti