paziurejau ta folmuka, na pusta suknele kaip suknele...bet buna ir grazesniu, bet kuo ten ta maza mergaite aprenge, vargsele

QUOTE(Allur @ 2010 05 18, 15:04)
nu jau, tos tiaros, tai kas ne karunos?
ir labai dazna nuotaka ji dedasi prie pustos sukneles
ir labai dazna nuotaka ji dedasi prie pustos sukneles

nu žinokit matyt aš nuo šio pasaulio atsilikus, nes net nežinojau kas yra tiara, bet visagalis google atsakė į šitą klausimą

QUOTE(bamba @ 2010 05 18, 16:08)
nu žinokit matyt aš nuo šio pasaulio atsilikus, nes net nežinojau kas yra tiara, bet visagalis google atsakė į šitą klausimą
nu tikrai karūna... bet tiesiog niekada gyvenime neteko matyt, kad nuotaka tai užsidėtų
gal kataloguose ant manekenių kur ir mačiau, bet realybėj neteko 

Taigi labai madingas dalykas ir Lietuvoje dazna nuotaka su tokiom karunom teka

QUOTE(Jonele @ 2010 05 18, 18:02)
.... as tai galvoju, kad per vestuves visu svarbiausia buti savimi, o ne princece
O siaip tai ne suknele, ne sukuosena ir ne nagai, ne batai ir ne apatiniai, ne puokstes spalva ar dydis ir ne limuzinas, o juo labiau ne balti balandziai padaro ta diena svente ir privercia jaustis ypatingai, padaro KIEKVIENA jaunaja princese ar kuo tik ji nori jaustis

O siaip tai ne suknele, ne sukuosena ir ne nagai, ne batai ir ne apatiniai, ne puokstes spalva ar dydis ir ne limuzinas, o juo labiau ne balti balandziai padaro ta diena svente ir privercia jaustis ypatingai, padaro KIEKVIENA jaunaja princese ar kuo tik ji nori jaustis

100000000 % sutinku!!!!

QUOTE(bamba @ 2010 05 18, 16:48)

o dėl madų, tai išvis sunku pasakyti kas madinga, kiekvienų metų naujose suknelių kolekcijose būna jų įvairių, A line, pūstų, tiesių, lengvų, tiesiog gal skaičius keičias, kartais daugiau žuvyčių, kairtais graikiškų ir pan. man susidaro įspūdis, kad vestuvinės suknelės kiekvienais metais madingos visokios, svarbu, kad nuotakai tiktų ir patiktų. O madų vaikytis čia išvis neįmanoma, tai ką pvz, jei merginai gražiausios ir tinkamiausios kokios žuvytės, o tai metais madinga kažkas kito, tai rengtis tai kas madinga? ar laukti ir netekėt kol mada griš?

tai, kad dar nebuvau girdėjusi, kad čia kas sakytu, kad nemadinga dabar tokia ir tokia suknelė, todėl nesidėk

QUOTE(Allur @ 2010 05 18, 16:55)
man tai is vis nesuvokiamas tas noras buti princese...
Suaugusios moterys, dedasi karunas ant galvos

Suaugusios moterys, dedasi karunas ant galvos

QUOTE(Allur @ 2010 05 18, 15:09)
nu gal, na matyt neužtaikiau, ne taip ir daug vestuvių mačiau, bet nė viena su karūna nebuvo.
mano "tortas" atrodė štai taip: nuoroda (čia nuotraukos truputį kitu tikslu buvo dėtos, tai gal keistai atrinkta atrodo, dauguma net ne fotografo darytų, tai nekreipkit dėmesio)
QUOTE(bamba @ 2010 05 18, 17:19)
mano "tortas" atrodė štai taip: nuoroda (čia nuotraukos truputį kitu tikslu buvo dėtos, tai gal keistai atrinkta atrodo, dauguma net ne fotografo darytų, tai nekreipkit dėmesio)
tai, kad nelabai pas Jus čia tortas

QUOTE(Karelija @ 2010 05 18, 15:19)
tai, kad dar nebuvau girdėjusi, kad čia kas sakytu, kad nemadinga dabar tokia ir tokia suknelė, todėl nesidėk

aš tai girdėjau, kaip žiūrint kokias vestuvines nuotraukas daug kas komentuoja, kad negražu, nes nebemadinga, pasenę ir pan. Ypač apie tortus dažnai taip sakoma, matyt todėl, kad prieš kažkiek metų vien tortai buvo ir dar baisiai neskoningai perkrauti (tokie tai ir man siaubą kelia...

QUOTE(bamba @ 2010 05 18, 17:22)
aš tai girdėjau, kaip žiūrint kokias vestuvines nuotraukas daug kas komentuoja, kad negražu, nes nebemadinga, pasenę ir pan. Ypač apie tortus dažnai taip sakoma, matyt todėl, kad prieš kažkiek metų vien tortai buvo ir dar baisiai neskoningai perkrauti (tokie tai ir man siaubą kelia...
)

aaa... tai, kad tortai visuomet madingi, tik kad ne visi jie gražūs

QUOTE(bamba @ 2010 05 18, 16:19)
nu gal, na matyt neužtaikiau, ne taip ir daug vestuvių mačiau, bet nė viena su karūna nebuvo.
As tai torta isivaizduoju kitaip. Grazi, klasikine, a formos suknele

QUOTE(Karelija @ 2010 05 18, 15:22)
tai, kad nelabai pas Jus čia tortas
ne mano skonio suknelė, tačiau prikišti nieko blogo negaliu ir nenoriu 

na pasijonis su lanku, tai jau vadinas pūsta, o jei pūsta, tai tortas pagal mane

o dėl skonio tai nesiginčyjama, vistiek ačiū kad gražiai parašėt

QUOTE(Karelija @ 2010 05 18, 15:23)
na mano tokia nuomonė apie absoliučiai visas sukneles

tai po beveik visomis suknelemis dedasi pasijoniai