Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 19, 10:38)
Gal del to, kad tuoksiuosi  jauna ir visai nenoriu apsirenkti tiese suknele, su kuria atrodau 5 metais vyresne..  blush2.gif  biggrin.gif

na šiaip suknelės tipas nieko bendro su sendinimu neturi man rodos unsure.gif
ir tiesi gali jaunint ir pūsta sendint, žiūrint kaip ji atrodo ir kaip visa kita priderinta (makiažas, šukuosena, papuošalai ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 19, 11:41)
Žuvyčių tai net nebandžiau, nes ir šiaip nepatinka labai, o ir ant mano visai nesiaurų klubų matyt nekaip atrodytų schmoll.gif

Kaip tik labai gerai atrodytu, zuvytei ir reikia platesnius klubus tureti. Ispanes juodaodes is vis ispudingai su tokio tipo suknele atrodo, nes lieknas liemuo ir platus klubai thumbup.gif

Ta pati suknele ant triju skirtingu moteru:
Manekenes
user posted image
Eva Longorija, bet kaba kaip maisas
user posted image
Kim Kardashian
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 19 gegužės 2010 - 11:51
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 10:45)
Kaip tik labai gerai atrodytu, zuvytei ir reikia platesnius klubus tureti. Ispanes juodaodes is vis ispudingai su tokio tipo suknele atrodo, nes lieknas liemuo ir platus klubai  thumbup.gif

na nežinau, aš kažkaip įsivaizduoju, kad plačius klubus dar labiau optiškai išplatintų g.gif
na bet kokiu atveju, man jos ir šiaip ne prie širdies, kartais gal ir gražu ant kitų pažiūrėt, bet sau nenorėjau tokios visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 19, 11:48)
na nežinau, aš kažkaip įsivaizduoju, kad plačius klubus dar labiau optiškai išplatintų g.gif

Pvz beyonce, kuri turi milziniska uzpakali, beveik visada su undineles tipo suknele buna ax.gif
Atsakyti
na nezinau nezinau...noras buti princese, as nepritariu net Madonos staipymuisi su minisijoneliu, nu ne jos amziuje, na ir kas kad gerai atrodo, bet bln moteriai tau kiek metu.( o dar zinant,kad ji tokio sijonuko, net dukrai neleidzia nesiot)

user posted image
user posted image
user posted image <- sitokiu sukneliu nesuprantu as.
user posted image<- kaip su tokiom sedeti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 10:56)
Pvz beyonce, kuri turi milziniska uzpakali, beveik visada su undineles tipo suknele buna  ax.gif

man ant manekenės pirmoj nuotraukoj tai labai gražiai guli, bet jos užpakalis man rodos realiai nėra labai didelis, mano tikrai didesnis biggrin.gif o dar kai neaukšta aš, tai nežinau... blush2.gif ūgis gal dar savo duoda, ilgos kojos, nes kai tarp žemės ir užpakalio pradžios labai mažas atstumas lieka, tai nekaip ta žuvytė atrodo unsure.gif nu ir paaiškinau čia lotuliukas.gif
bet dabar sudominot, gaila nepasimatavau vien iš smalsumo kas gaunas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 05 19, 11:00)
- kaip su tokiom sedeti?

taigi susilanksto tas pasijonis, ne iš metalo jis, sėdėt paprasta, savo akimis mačiau brolienę labai patogiai sėdint su panašia biggrin.gif

Atsakyti
user posted image dar vienas nesusipratimas...
user posted image sitas siluetas jau toks nusibodes, kad negaliu...
user posted image
user posted image pastaruoju emtu man sitokios grazios pasidare, bet speju reik but labai kudai,kad neatrodytum statinaite tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 19, 12:00)
kaip su tokiom sedeti?

Man teko buti vestuvese, kur jaunoji su labai pusta sukne buvo, o pati mazyte ir labai smulkute, tai ji net pati is masinos islipti negalejo rolleyes.gif
Atsakyti
na va, vienoms lengva,kitos nemoka islipti biggrin.gif
vistik manau reiktu rinktis vestuvem tokia,su kuria ir patogei jausies, gi (kiek ten laiko viskas trunka?) turesi ilgai buti su ja.
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 13:06)
Man teko buti vestuvese, kur jaunoji su labai pusta sukne buvo, o pati mazyte ir labai smulkute, tai ji net pati is masinos islipti negalejo  rolleyes.gif

žodžiu "MĖGAVOSI TA DIENA"... lotuliukas.gif oi vargas su tom suknelėm, jau rankos nekyla ieškot...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 19, 11:07)
na va, vienoms lengva,kitos nemoka islipti biggrin.gif
vistik manau reiktu rinktis vestuvem tokia,su kuria ir patogei jausies, gi (kiek ten laiko viskas trunka?) turesi ilgai buti su ja.

matyt skirtingos būna ir pasijoniai skirtingi g.gif
o šiaip tai nesuprantu, kaip galima apsirengt suknelę su kuria iš mašinos išlipt negali blink.gif nu koks malonumas iš tų vestuvių, kai žmoniškai judėt net negali doh.gif nebent jei labai norisi, pasifotografuot su ja, o poto persirengt į kažką, nes nu visą balių kankintis tai žiauru jau unsure.gif
Atsakyti