Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

QUOTE(@leja @ 2010 04 19, 20:36)
as tai noriu zuvytes, bet neapsisprendziu kokios medziagos. Noriu kad forma laikytu bet nenoriu kietos standzios medziagos  doh.gif galvaskausmis toks man dabar

aisku skonio dalykas,bet man asmeniskai nelabai grazu tos zuvytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 19, 21:36)
as tai noriu zuvytes, bet neapsisprendziu kokios medziagos. Noriu kad forma laikytu bet nenoriu kietos standzios medziagos  doh.gif galvaskausmis toks man dabar

pabandyki paziureti is taftos suknytes, forma ji laiko tik aisku vistiek turi pasijonis uzsimauti kazkoks 4u.gif mano bus zuvyte ir is taftos su vienu pasijoniu, tai viskas idealiai ir lengva, ir forma islaikyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 19, 21:40)

a man tai labai grazu biggrin.gif

QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 19, 21:44)
pabandyki paziureti is taftos suknytes, forma ji laiko tik aisku vistiek turi pasijonis uzsimauti kazkoks  4u.gif  mano bus zuvyte ir is taftos su vienu pasijoniu, tai viskas idealiai ir lengva, ir forma islaikyta drinks_cheers.gif

aciu, bet tafta man nelabai patinka, ji tokia cezanti visa ir salta atrodo ax.gif
Atsakyti

user posted image

noriu paklaust, gal padetimet atspeti, ka cia meto? ryzius gal? labai graziai atrodo.. poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 19, 22:22)
noriu paklaust, gal padetimet atspeti, ka cia meto? ryzius gal? labai graziai atrodo.. poster_offtopic.gif

Ryziai 4u.gif
Atsakyti
O man darosi neramu, kad mano suknelė bus pakankamai atvira. Vestuvės liepos pradžioje, kažin, ar spės įkaisti oras. Raminu save, kad nesušąlsiu.
Atsakyti
mano suknytė žuvytės formos, nėriniuota wub.gif man labai gražu, bet aišku, skonio reikalas, bet man žuvytė daug gražiau nei pūstos ar graikiško stiliaus. ax.gif
Atsakyti
na kad tafta nera labai cezanti ar kazkas panasaus, jei suknele aptemta nera kur jai cezeti biggrin.gif 4u.gif na as kai matavausi tikrai to nepastebejau blush2.gif gal taip suknyte patiko kad neatkreipiau demesio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 04 20, 00:28)

jauciu kaip tuos ryzius paskui is sukuosenos butu smagu rankiotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 18, 14:38)
Papildyta:
Jus gal skaitote visas temas ir domines, o kito mergaites neturi laiko skaityti viso forumo, o tuo labiau seno, o kadangi atidarytas naujas, tai nematau cia nieko blogo, jog ikeliu savo suknyte doh.gif jei kas nepatinka, tiesiog perverciat kita psl forumo, kad taip negadintu akiu ir tiek 4u.gif

issakau savo asmenine nuomone tik 4u.gif kadangi cia forumas zinoma kiekvienas savaja taip pat ir jus galite reiksti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šagrenė @ 2010 04 18, 15:00)
Gucci, gal gali imest kelias foto is savo vestuviu, kaip ta suknele ant taves atrode???

senose temose pilnai ju yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 04 18, 22:43)
drinks_cheers.gif
galim kiekvienos temos pradžioje įmesti nuorodas į vestuvinį fotoalbumą ir nereiks tada kartotis temos eigoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif super pasiulymas

burburbur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 20 balandžio 2010 - 09:53
QUOTE(Realybe @ 2010 04 19, 20:29)
buna ir tokiu nuotaku rolleyes.gif

doh.gif lotuliukas.gif turi didele krutine moteriske, tai nzn kaip rodyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 04 19, 21:40)

drinks_cheers.gif bet dar tas dalykas lb priklauso nuo medziagytes ir pacio modeliuko smile.gif i sia temele esu ikelusi fantastiska zuvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 04 19, 21:49)
a man tai labai grazu  biggrin.gif
aciu, bet tafta man nelabai patinka, ji tokia cezanti visa ir salta atrodo  ax.gif

Oi ne, ji nei ceza, nei salta. mano suknele buvo is taftos, tai man kaip rik si medziaga pati priimtiniausia wub.gif nemegstu as tu uzuolaidiniu medziagu (neriniu), i ir tos lengvutes man nepatinka (graziu paziureti tik) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 20, 00:22)

Cia ryziai wub.gif tik kazkodel galvoju, kad nelb praktiska, nes i plaukus ju gali prikristi g.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 20, 11:50)
issakau savo asmenine nuomone tik  4u.gif kadangi cia forumas zinoma kiekvienas savaja taip pat ir jus galite reiksti  4u.gif

na bet jums namanau, kad tai sukelia kazkokiu tai nepatogumu g.gif o be to, as taip pat esu kai kuriu mergaiciu suknutes maciusi belekiek kartu, bet kazkaip man tai neuzstrigo g.gif jei jos nori, tegu rodo, dziagiasi. juk tam ir yra sitas forumas lotuliukas.gif o galu gale, buna prikelta siaip visokiu foto suknyciu, kurios taip pat kartojasi kiekvienoj temoj, bet jums tas neuzkliuva kazkodel g.gif B
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 20, 12:45)
Oi ne, ji nei ceza, nei salta. mano suknele buvo is taftos, tai man kaip rik si medziaga pati priimtiniausia wub.gif 

tai dar tu taftu irgi visokiu buna, bet kiek teko su ja susidurti tai tokia salta ir labai sintetine prie kuno atrodo unsure.gif

as noreciau kazkokios tokios medziagytes ir modeliukas labai wub.gif tik sleifo tokio didelio nenoreciau

cia kazkoks atlasas man atrodo, bet galetu buti dar siek tiek minkstesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 20 balandžio 2010 - 10:53