Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 14, 17:37)
Aha ,nuo ryto sidabras chemikaluose tirpsta

Pas ka sidabras, pas ka grybai doh.gif Einu valgyt ruosti. Su Dievu moterys!
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 14, 17:47)
Pas ka sidabras, pas ka grybai  doh.gif  Einu valgyt ruosti. Su Dievu moterys!

Apie tikejima:baliavojau kazkada su satanistais,is idomumo .Nu ka,sako anie- isgeriam uz musu Dieva ,as -ne ,as isgersiu uz savaji .Jie -bet zinok ,kad dabar velnias ziuri is priekio i tave .As -bet mano angelas sargas uz nugaros man ,saugoja mane .Jie sutiko su manimi .Kunigo paskui ir klausiu -ar as gerai padariau -o jis atsake - tu parodei ,kad tavo tikejimas stiprus .Taip kad -bukime visi stiprus kiekvienas savo tikejime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Tamara.: 14 rugsėjo 2010 - 17:54
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 14, 16:43)

As asmeniskai pries muslikus nieko neturiu blogo.

Pries ka tokius? g.gif

As irgi esu uz tai, kad zmones kuo dazniau vadovautusi Dievo isakymais. Ar krikscionys, ar judejai, ar musulmonai... Manau, kad nuo to tik geresniais pasidarysime...
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 14, 17:50)
Pries ka tokius?  g.gif
As irgi esu uz tai, kad zmones kuo dazniau vadovautusi Dievo isakymais. Ar krikscionys, ar judejai, ar musulmonai... Manau, kad nuo to tik geresniais pasidarysime...

:ax:pries musulmonus.na mes jais taip vadinam muslikai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka1980: 14 rugsėjo 2010 - 19:05
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 14, 18:03)
:ax:pries musulmonus.na mes jais taip vadinam muslikai rolleyes.gif

O kodel iskraipot? Ar tai butina? g.gif Ir kas tie "mes"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 14, 18:57)
O kodel iskraipot? Ar tai butina?  g.gif Ir kas tie "mes"?  g.gif

vadinam taip kaip norim wink.gif kaip i uk atvaziavau tai ir isgirdau kai rusai ir kiti sako muslik,manau cia nieko blogo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 14, 10:49)
Paziurekite  ir pamatysite ,kad moteris, katalikiskame tikejime  ,stovejo greta vyro ir buvo lygi jam ,ir kadangi turejo pasirinkimo teise -nepanoro jam paklusti .
http://www.youtube.c...h?v=uvKztNw5Mbc

Tai nėra "katalikiškas tikėjimas".
Atsakyti
QUOTE(Pelyte_M @ 2010 09 14, 14:30)
Beje, Biblijoje aiskiai rasoma, kad kiekvienos moters galva yra vyras

Bet tai rašoma jau Naujajame Testamente, kur kalbama tik apie monogaminius santykius.
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 14, 19:58)
vadinam taip kaip norim wink.gif kaip i uk atvaziavau tai ir isgirdau kai rusai ir kiti sako muslik,manau cia nieko blogo. ax.gif

O man tai atrodo kaip absoliuciai nereikalingas pravardziavimas, kuris mazu maziausia- neetiskas bei nekulturingas. Mazdaug kazkas panasaus i babajus. Skaitydama komentarus po islamiskais straipsniais, si epiteta "muslikai" vartoja butent musulmonus izeidinejantys komentaroriai.

Velgi, nezinau, kas tie "mes", vartojami jusu pasisakymuose, net tukiuosi, kad tu "musu" ne tiek daug, kad dauguma netingi vartoti tikra, teisinga termina.
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 14, 20:30)
O man tai atrodo kaip absoliuciai nereikalingas pravardziavimas, kuris mazu maziausia- neetiskas bei nekulturingas. Mazdaug kazkas panasaus i babajus. Skaitydama komentarus po islamiskais straipsniais, si epiteta "muslikai" vartoja butent musulmonus izeidinejantys komentaroriai.

Velgi, nezinau, kas tie "mes", vartojami jusu pasisakymuose, net tukiuosi, kad tu "musu" ne tiek daug, kad dauguma netingi vartoti tikra, teisinga termina.

as nieko nenorejau izeist.
Na o apie MES tai mes su draugem jei kalbam apie juos.ir daud girdejau is kitu zmoniu.taip pat kaip vadina ir babajus ir lietuvius ir lenkus.Tad nereikia isizeidinet wink.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, nes nebelabai susigaudau, dėl moterų musulmoniškos aprangos.
Kas įtakoja jos pasirinkimą, dėvėjimą? Tai vyro noras, reikalavimas ar vis tik moterys rengiasi taip, dėl savo tikėjimo, taip, kaip tai nusako musulmoniška religija?
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 14, 21:26)
as nieko nenorejau izeist.
Na o apie MES tai mes su draugem jei kalbam apie juos.ir daud girdejau is kitu zmoniu.taip pat kaip vadina ir babajus ir lietuvius ir lenkus.Tad nereikia isizeidinet wink.gif

Nenoriu pasirodyt, kad kabinejuosi, bet rimtai nesuprantu, koks tikslas tokiai pravardei? g.gif Ar sunku istarti musulmonas, muslimas? g.gif Ar isivaizduojate, tarkim, politika, per TV musulmonus vadinat "muslikais"? g.gif

O jei jums musulmonas/musulmone pasakytu, kad taip pravardziuodamas jauciasi izeistas- ar i tai atsizvelgtumet, ar ne?

Nesupratau- babajais vadinami lietuviai ir lenkai?
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 09 14, 21:36)
Noriu paklausti, nes nebelabai susigaudau, dėl moterų musulmoniškos aprangos.
Kas įtakoja jos pasirinkimą, dėvėjimą? Tai vyro noras, reikalavimas ar vis tik moterys rengiasi taip, dėl savo tikėjimo, taip, kaip tai nusako musulmoniška religija?

Butent. Tai nusako islamo religija. Yra aprangos kodas ir vyrams, ir moterims. Ir istekejusios, ir netekejusios moterys privalo paisyti aprangos kodo.
Atsakyti