Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 12:31)
Mano vyras meldziasi ir laikosi Ramadano. Koranas neleidzia nieko zudyti, iskaitant kitatikius, o atsivertusieji i islama netgi laikomi kaip ir aukstesnes rusies musulmonais, bent jau viena musulmone man taip aiskino.

Tai jums ir ir sakau, kad jie kitatikius gali žudyti.
O kelinta jus esat jo žmona? Kiek žinau jis gali kelias turėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 rugsėjo 2010 - 10:34
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 13:33)
Tai jums ir ir sakau, kad jie kitatikius gali žudyti.
O kelinta jus esat jo žmona? Kiek žinau jis gali kelias turėti.

Jus juokaujate turbut? Jeigu ne, dar karta atsakau: musulmonai negali zudyti kitatikiu. Ir as esu vienintele savo vyro zmona ir jis kitos niekada netures, nebent issiskirtume.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 10:31)
o atsivertusieji i islama netgi laikomi kaip ir aukstesnes rusies musulmonais, bent jau viena musulmone man taip aiskino.

A ,nu tai cia ji tau dave signala -atsiversk ir busi mums lygi ,netgi auksciau stevesi nei mes ,mes tave gerbsim ir mylesim .Kiekvienas tikejimas turi fanatiku .
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 12:37)
Jus juokaujate turbut? Jeigu ne, dar karta atsakau: musulmonai negali zudyti kitatikiu. Ir as esu vienintele savo vyro zmona ir jis kitos niekada netures, nebent issiskirtume.

Tai tada jis nėr tikras musulmonas. Jis tik meldžiasi ir tiek. Ir aš katalikė, bet į bažnyčia nueinu į metus kartą. Tikiu į dievą, bet negyvenu tą gyvenimą kaip tie kurie meldžiasi ryte vakare ir t.t.. Su vyru gyventi pradėjau prieš santuoka, o ką bažnyčia smerkia ir t.t... O ką skaitausi ne katalike jei taip nesielgiu? O jiems kitatikį leidžia žudyti. Paskaitykit tada jų tą knygą jei taip ginčijatės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 rugsėjo 2010 - 10:54
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 13:49)
Tai tada jis nėr tikras musulmonas. Jis tik meldžiasi ir tiek. Ir aš katalikė, bet į bažnyčia nueinu į metus kartą. O ką skaitausi ne katalike? Tikiu į dievą, bet negyvenu tą gyvenimą kaip ti O jiems kitatikį leidžia žudyti. Paskaitykit tada jų tą knygą jei taip ginčijatės.

O jus paskaitykite diskusija nuo pradziu, apie labai daug tokiu stereotipu kalbeta.

Beje, ka jus vadinate tikru musulmonu?
Papildyta:
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 13:44)
A ,nu tai cia ji tau  dave signala -atsiversk ir busi mums lygi ,netgi auksciau stevesi nei mes ,mes tave gerbsim ir mylesim .Kiekvienas tikejimas turi fanatiku .

Tai cia faktas biggrin.gif Ir nereiskia, kad ji fanatike buvo. Vyras sako, kad kiekvieno musulmono pareiga - pakviesti kitatiki priimti islama. Matyt ji savo pareiga atliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 12:54)
O jus paskaitykite diskusija nuo pradziu, apie labai daug tokiu stereotipu kalbeta.

Beje, ka jus vadinate tikru musulmonu?

Tikiu į dievą, bet negyvenu tą gyvenimą kaip tie kurie meldžiasi ryte vakare ir t.t.. Su vyru gyventi pradėjau prieš santuoka, o ką bažnyčia smerkia ir t.t... O ką skaitausi ne katalike jei taip nesielgiu? O jiems kitatikį leidžia žudyti. Paskaitykit tada jų tą knygą jei taip ginčijatės.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 13:55)
Paskaitykit tada jų tą knygą jei taip ginčijatės.

O jus skaitete?

Ir nesupratau, ar laikote save katalike, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 09:07)
Bet taip niekas man ir neatsake  apie tai(gyvenanvciu su muslimais) ,kad  ar jos girdejo  savo vyrus kalbant ,jog muslimai zenijasi su lietuvaitemis del EU statuso .Mes gi ,uzsienyje gyvenantys ,gerai zinom ta fakta .[/color]

Ka reiskia ar girdejot savo vyrus kalbant? Su kuo? Su draugais? Su zmonom?
Apie tokius dalykus nereikia girdeti, uztenka paziureti aplinkui, pilna pvz. Bet nei tie vyrai labai protingi, nei tos uz ju tekencios moterys. Na kas gali isimyleti po keliu dienu bendravimo ir jau apie santuokas kalbeti? O kai kurios tiki doh.gif
Musu seimos atveju MB jokiu statusu ir leidimu nereikejo (isigyjo iki manes ir ne per moteris), tad mane vesdamas jis nieko papildomai nelaimejo ir nieko neisigyjo, na bet aisku kam tas papildomai kai turi tokia brangenybe kaip as biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 10:18)
Kaip galima priimti musulmonų tikėjimą, jei tu buvai ir krikštytas ir komunijos ir t.t... O žinot tai, kad tam tikram užkietėjusiam mosulmonui kitatikis yra priešas ir jiems net koranas leidžia žudyti kitatiki. Tai kaip gal jis priimti i savo tikėjimą priimti kitatikį      doh.gif

Neliepia jis zudyti kitatikiu. Is viso nera kalbos Korane kad reikia zudyti krikscionis arba kitos religijos atstovus. Jei kazkas ir buvo rasoma ir taikyta tiems amziams tai rasyta apie BEDIEVIUS o ne kitatikius.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 16, 13:26)
Neliepia jis zudyti kitatikiu. Is viso nera kalbos Korane kad reikia zudyti krikscionis arba kitos religijos atstovus. Jei kazkas ir buvo rasoma ir taikyta tiems amziams tai rasyta apie BEDIEVIUS o ne kitatikius.

Ledžiai o ne liepia
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 13:09)
O jus skaitete?

Ir nesupratau, ar laikote save katalike, ar ne.

Tai perskaitykite dar karta ir suprasite.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 16:07)
Ledžiai o ne liepia

Neleidzia. Klausiau, ar skaitete Korana, ar galite pacituoti ta vieta, kurioje leidziamas kitatikiu zudymas?

QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 16:07)
Tai perskaitykite dar karta ir suprasite.

Perskaiciau ir nesupratau, nes is pradziu teigete, kad mano vyras nera musulmonas, nes jis tik meldziasi, o jus sakote, kad esate katalike, nors negyvenate pagal ju kanonus. Tai arba cia dvigubi standartai musulmonams ir katalikams, arba klaida padarete rasydama.
Atsakyti
Anot kai kuriu veikeju tikras musulmonas tai matyt tik tas, kuris ruosiasi ka nors papjauti lotuliukas.gif Zmones turekit proto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 15:26)
Neleidzia. Klausiau, ar skaitete Korana, ar galite pacituoti ta vieta, kurioje leidziamas kitatikiu zudymas?
Perskaiciau ir nesupratau, nes is pradziu teigete, kad mano vyras nera musulmonas, nes jis tik meldziasi, o jus sakote, kad esate katalike, nors negyvenate pagal ju kanonus. Tai arba cia dvigubi standartai musulmonams ir katalikams, arba klaida padarete rasydama.

Turite vyrą, paimkite ir perskaitykite jų ta knygą.
Jis nėra tas tiras mosulmonas. Kaip ir aš nesu ta tikra katalike kuri eina į bažnyčia kiekvieną sekmadienį ir meldžiasi. Kaip ir mosulmonai yra tie kurie grynakraujai ir tie kurie jau gyvena kokioje turkijoje ir ten daug tu kitatikių ir jie jau taip nebesureikšmina save. O nuvažiuokit į egiptą i koki kaimą kur neužklista joks kitas žmogus apart vietinių ir pažėsim kaip ten bus.
Atsakyti