Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 13:40)
O nuvažiuokit į egiptą i koki kaimą kur neužklista joks kitas žmogus apart vietinių ir pažėsim kaip ten bus.

O ten ir bus kaimas smile.gif Zmones nei kur nors buve, nei gave issilavinima, daznai nemokantys nei skaityti nei rasyti. Bet jusu manymu jie jau tikri tikientieji? Tau jau tamsta painiojate issilavinima ir tikraji tikejima. Jei jusu manymu lietuvisko kaimo gludumoje gyvenanti senute yra labiau tikinti, nei mieste gyvenanti jauna moteris, tai labai klystate:)
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 16, 15:46)
O ten ir bus kaimas smile.gif  Zmones nei kur nors buve, nei gave issilavinima, daznai nemokantys nei skaityti nei rasyti. Bet jusu manymu jie jau tikri tikientieji? Tau jau tamsta painiojate issilavinima ir tikraji tikejima. Jei jusu manymu lietuvisko kaimo gludumoje gyvenanti senute yra labiau tikinti, nei mieste gyvenanti jauna moteris, tai labai klystate:)

Aš nekalbu apie neišsilavinimą. Skirkit du skirtingus dalykus.
Atsakyti

nes Dievas jiems liepia nusukti akis. Bet cia jau as asmeniskai negaliu nieko padaryti.
[/quote]
Vat sito nesuprantu.Kodel sakot kad DIEVAS JIEMS LIEPIA ar asmeniskai kas nors mate deva,su jo sniakejo ir ar jis kam yra pasakes, nesiklausik muzikos, nedarikis depeliacijos ir ttp. Kas raso tokios nesamones?Man asmeniskai Dievas sito neliepie.ir nemanau kad tai butu nuodeme,priziuret save.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 16, 11:26)
Ka reiskia ar girdejot savo vyrus kalbant? Su kuo? Su draugais? Su zmonom?
Apie tokius dalykus nereikia girdeti, uztenka paziureti aplinkui, pilna pvz. Bet nei tie vyrai labai protingi, nei tos uz ju tekencios moterys. Na kas gali isimyleti po keliu dienu bendravimo ir jau apie santuokas kalbeti? O kai kurios tiki  doh.gif
Musu seimos atveju MB jokiu statusu ir leidimu nereikejo (isigyjo iki manes ir ne per moteris), tad mane vesdamas jis nieko papildomai nelaimejo ir nieko neisigyjo, na bet aisku kam tas papildomai kai turi tokia brangenybe kaip as  biggrin.gif

Eikit ,jau tik pasaku nesekit cia ,ne visi is menulio iskrite gi .Pietieciai moka susukti galvas ,ju grazus zodeliai ,dovaneles ir t.t. .. ir ne iskart jie siulosi ..neperlenkit ...
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 09 16, 13:32)
Anot kai kuriu veikeju tikras musulmonas tai matyt tik tas, kuris ruosiasi ka nors papjauti  lotuliukas.gif  Zmones turekit proto   doh.gif

kaip ir muslimams lietuvis asocijuojasi su pijoku ir banditu
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 09 16, 13:46)
O ten ir bus kaimas smile.gif  Zmones nei kur nors buve, nei gave issilavinima, daznai nemokantys nei skaityti nei rasyti. Bet jusu manymu jie jau tikri tikientieji? Tau jau tamsta painiojate issilavinima ir tikraji tikejima. Jei jusu manymu lietuvisko kaimo gludumoje gyvenanti senute yra labiau tikinti, nei mieste gyvenanti jauna moteris, tai labai klystate:)

Neiskraipykite jos zodziu .Jus gi gerai supratote ,ka ji nori pasakyti ...O pasake tai ji tiesa .Kaimai ..kaimai ..pagrindas tai kaimai ...o juose kas -?Dvasininkai -didziausia ir valdzia ir patarejai .
Papildyta:
QUOTE(Pelyte_M @ 2010 09 16, 17:32)
Rethimna,uzduok ta klausima pati sau. Tu labai nemegsti musulmonu]

Kas mane stebina musulmoniska tikejima ginaciuose nikuose-tai tas amzinas sakymas -jus nemegstat musulmonu ,maisot su purvais ...kas cia -vyru ir ju giminiu itaka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Tamara.: 16 rugsėjo 2010 - 17:48
QUOTE(R.M. @ 2010 09 15, 23:51)
Dabar, kodel negalima? Och, platus sis atsakymas... Pirmiausia, tai del to, kad muzika, kaip tikima, atitraukia musu mintis nuo Dievo, mes pradedame zavetis dainininkais, juos idealizuoti, neretai butent muzika uzvaldo musu mintis, o ne malda, Korano eiles, arba tiesiog mintys apie Dieva. Pagalvokime aie visa muzikos industrija- kiek pinigu yra isleidziama, kiek atlikeju yra "dievinami", kiek tai susije su alkoholiu, kvaisalais, kiek moteru dainininkiu yra akimis nurenginejamos...

Bet tai kur 7 amžius, o kur - muzikos industrija. unsure.gif Jei su kultūriniais pokyčiais kinta ir tam tikros nuostatos, kodėl moterims musulmonėms tebedraudžiama tekėti už krikščionių vyrų? (Argumentuota buvo, kad to neleido krikščionybė neišsižadant islamo 7 amžiuje - gal ir neleido, nežinau, bet dabar tikrai leidžia). O kokiais instrumentais buvo grojama tais laikais - gal tie būgneliai ir šiaip buvo populiarumo viršūnėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 16 rugsėjo 2010 - 18:34
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 16, 17:53)
Bet ar tikras musulmonas tik tas, kuris laikosi jusu aprasytu dalyku? Mano vyras vienintelio dalyko nedaro is isvardintuju - negeria alkoholio. Dauguma mano pazistamu musulmonu - taip pat. Bet visi labai tikintys, tik paklausk ko apie islama ir uzsidege ims pasakoti. Taigi, ar tik ritualai apibrezia tikra musulmona, ar svarbiausia yra tai, kas jo sirdyje?

Kaip jie nezinos ,jei nuo pat vaikystes vedami kas savaitgalis i mecetes .Jie viska atmintinai jau zino .Katalikybeje tokios prievartos nera -nori eini ,nori neini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Tamara.: 16 rugsėjo 2010 - 18:00
o ka reiske ATEISTE?
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 09 16, 17:58)
o ka reiske ATEISTE?

Netikinti niekuo
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 18:57)
Kaip jie nezinos ,jei nuo pat vaikystes vedami kas savaitgalis i mecetes .Jie viska atmintinai jau zino .Katalikybeje tokios prievartos nera -nori eini ,nori neini

Mane vaikystėje mama vedėsi kiekvieną sekmadienį į bažnyčią, noriu to ar ne. Ir koks skirtumas tarp to ir kad musulmonas vedasi savo vaiką į mečetę? Man tai jokio.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2010 09 16, 18:05)
Mane vaikystėje mama vedėsi kiekvieną sekmadienį į bažnyčią, noriu to ar ne. Ir koks skirtumas tarp to ir kad musulmonas vedasi savo vaiką į mečetę? Man tai jokio.

Ar ilgai vedziojo ?Kiek metu ?Kol nepradejo papaukai kaltis ir i bernus dairytis?Tik nesakykit ,kad as issigalvoju.Ir ar jums baznycioje buvo aiskinamos tikejimo tiesos ir testamentai , ar jus misiu eidavote klausytis?As ,pvz ., biblija perskaiciau pati is idomumo ,nes norejau ,o jus esat ja skaicius ,idemiaI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Tamara.: 16 rugsėjo 2010 - 18:09
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 17:00)
Netikinti niekuo

ACIU kad paaiskinot.mano lt kalba nera jau tokia gera ax.gif
As seip esu katalike.Mano tevai labai tykintis ir iki 18 metu galima sakot priverte eit kiekviena sekmedieni i baznycia doh.gif
Mano vyras rusas ir jie buvo pries musu santuoka nes paprociai biski skiriasi,sutiko tik jai vestuves bus bazbycioj o ne cerkvej ir jai vaikus auklesim katalikiskai.
As tikiu kad yra Devas ir jis yra geras,nedraudzia nei dazytis nei isgert (juk pats gere vyna) nei dainuot.Kai reikia meldziuosi ir nueinu i baznycia.Nevadinu Devotkos kuri gali melstis visa diena,lankyt baznycios ir tt.
Man svarbiausia yra gyvent sau, ir negriesit. O dydziausia nuodeme mano nuomone tai yra zmogzudiste,o ne muzikos klausimas ir kiti dalykai kurie buvo pamineti.
Papildyta:
ir as savo vaiko tikrai neversiu eit i baznycia melstis,kai paaugs pats supras ko jam reikia tiket.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien nedraugauja su manim mano laptopas- issijungineja vos tik parasau posta ir viskas dingsta. Tad pabandysiu atsakyti po truputi kiekvienai.
Atsakyti