Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeitusios tikejima i musulmones

QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 01:25)
Labai bjaurus pokstas. Gaila, kad jums tai juokinga. Ka gi, tiesiog pasako daug ka apie zmogu. Kiek jums metu? Jauna tikriausiai dar...

Ne as padariau taip o kiti zmones kurie norejo pazeti ar jau tikrai jie atskira ta ale smirdanti gyvuna. Koks tau skirtumas kiek man metu. Taip as jauna. Kitos jaunos ir 60m.
Pati kazkada gyvenai lietuvoje ir valgei ta kiaule ir buvo skani. O dabar issidirbineji ir nori pritapt prie vyro tai jau neleidzia tikejimas doh.gif oi kas do ciudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 22:41)
Ne as padariau taip o kiti zmones kurie norejo pazeti ar jau tikrai jie atskira ta ale smirdanti gyvuna. Koks tau skirtumas kiek man metu. Taip as jauna. Kitos jaunos ir 60m.
Pati kazkada gyvenai lietuvoje ir valgei ta kiaule ir buvo skani. O dabar issidirbineji ir nori pritapt prie vyro tai jau neleidzia tikejimas      doh.gif    oi kas do ciudas      doh.gif

Taip, jaunas zmogus gali buti visokio amziaus. O jus atrodote labai jauna pagal bendravimo kultura ir kategoriskuma.

Ir nekalbekite taip, lyg mane pazinotumete. Apskritai, prie ko cia mano vyras? g.gif Ir prie ko cia as ir kiauliena? Kur kada ir ka as sakiau apie kiaulienos skoni ir kvapa? Ar jus apskritai skaitote sios diskusijos postus? g.gif Itariu, kad tiesiog veltui "ausinu burna", geriau jau patausoti virtualios erdves talpa...
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 01:46)
Taip, jaunas zmogus gali buti visokio amziaus. O jus atrodote labai jauna pagal bendravimo kultura ir kategoriskuma.

Ir nekalbekite taip, lyg mane pazinotumete. Apskritai, prie ko cia mano vyras?  g.gif  Ir prie ko cia as ir kiauliena? Kur kada ir ka as sakiau apie kiaulienos skoni ir kvapa? Ar jus apskritai skaitote sios diskusijos postus? g.gif Itariu, kad tiesiog veltui "ausinu burna", geriau jau patausoti virtualios erdves talpa...

O prie to, kad jie nevalgo. Cia prie to pacio tikejimo, pasakiau tik pavyzdi. Nesaket niekur. Negimete jau musulmonu seimoje. kazkada vistiek gyvenote lietuvoje, taip kad ir kaiuliena valgete.
jus cia vienareiksmiskai musulmonai patys geriausi zmones.
parodykit nors viena krikscioni kuris ejo teroro daryti ir per juos zuvo nekalti zmones. visi jie buvo musulmonai. ir dabar itikinkite mane, kad musulmonai nezudo kitatikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 rugsėjo 2010 - 23:56
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 22:53)
Negimete jau musulmonu seimoje.

Na tai kas?

kazkada vistiek gyvenote lietuvoje, taip kad ir kaiuliena valgete.

Ir?.. Valgiau, o dabar nevalgau. Ne del skonio ir ne del kvapo. Jei kazkam smirdi- tai ju reikalas. Man apskritai zalia mesa nekvepia, kad ir kieno ji butu.

As taip niekur nesakiau. Atvirksciai, pripazistu, kad bet kokioj religijoj, kulturoj, rasej, tautoj yra niekseliu. Skaitykite postus atidziai- ju nera daug viso labo 3 desimtys puslapiuku.

parodykit nors viena krikscioni kuris ejo teroro daryti ir per juos zuvo nekalti zmones. visi jie buvo musulmonai.

Apie tai jau kalbeta ir nurodyta. Airiu nacionalistai, Basku separatistai ir t.t.- paskaitykite tema nuo pradziu.

ir dabar itikinkite mane, kad musulmonai nezudo kitatikiu

Nieko as nezadu itikineti, juo labiau zmogaus, sventai tikincio savo tiesa.

Jus pradejote diskusija nuo to, kad musulmonams leidziama zudyti kitatikius, kad neva tai rasoma Korane. Buvote paprasyta pacituoti- nepacitavote. O as pateikiau citata- nereagavote. Buvote paklausta ar apskritai skaitete Korana- neatsakete. Dabar panasu, kad jusu zinios yra is kaimyno nepraktikuojancio musulmono iraniecio g.gif O argumentas jau issirutuliavo iki to, kad neva netiesa, jog musulmonai nezudo kitatikiu. Yra kurie zudo. Jie nusikalteliai, jie smerkiami musulmonu bendruomenes. Na ir kas toliau?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.M.: 17 rugsėjo 2010 - 00:06
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 17, 00:53)
O prie to, kad jie nevalgo. Cia prie to pacio tikejimo, pasakiau tik pavyzdi. Nesaket niekur. Negimete jau musulmonu seimoje. kazkada vistiek gyvenote lietuvoje, taip kad ir kaiuliena valgete.
parodykit nors viena krikscioni kuris ejo teroro daryti ir per juos zuvo nekalti zmones. visi jie buvo musulmonai. ir dabar itikinkite mane, kad musulmonai nezudo kitatikiu

Ar jums skauda, kad nevalgo kiaulienos? Beto ji nerekomenduojama žmonėms turintiems problemų su širdimi, bei kas turi aukštą cholesterolio kiekį kraujyje. Tai ką, juos užmėtykime akmenimis?

Beje, visų teroro įvykdytų aktų, tik 6 % įvykdė islamistai. Ir tai europol duomenys. Tad neteisk, nieko nežinodama.
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 02:03)

Ir valget ta kiaule ir nereikia cia aiskint. Nepacitavau nes namuose as tokiu knygu nelaikiau ir nalaikysiu. Mano zinios is patiomo zmogaus. Kuris daug metu gyveno tarp musulmonu. O jus gyvenate su nepraktikuojanciu musulmonu.
Niekas ju nesmerkai, kas taip sake.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:14)
Ir valget ta kiaule ir nereikia cia aiskint.

Atsiprasau, bet ka as aiskinau apie kiaule? g.gif blink.gif

Nepacitavau nes namuose as tokiu knygu nelaikiau ir nalaikysiu. Mano zinios is patiomo zmogaus. Kuris daug metu gyveno tarp musulmonu
.

Vienu zodziu- neskaitete. g.gif O ta citata, kuria idejau- skaitete? g.gif Ar taip ir praleidote, nes as "nepatikima"? Nurodziau skyriu ir eilutes- paklauskite patikimo zmogaus, tegul jis jums pacituoja mirksiukas.gif

O jus gyvenate su nepraktikuojanciu musulmonu.

O jus mane pazistate? O gal mano vyra? Is kur tokie tvirtinimai?

Kuris yra praktikuojantis? Su keliomis musamomis zmonomis, kruva vaiku, peiliu uzanty ir bomba krepsy?

Niekas ju nesmerkai, kas taip sake.

Jus skaitote bent jau savo pacios pasisakymus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 02:18)

Tai jus gal geriau zinote mano draugus nei as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2010 09 16, 23:09)
Beje, visų teroro įvykdytų aktų, tik 6 % įvykdė islamistai. Ir tai europol duomenys. Tad neteisk, nieko nežinodama.

Vaizdine priemone: tongue.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:22)
Tai jus gal geriau zinote mano draugus nei as      doh.gif

Kur as taip sakiau? Tai jus dedates pazistanti mane ir mano vyra.

Jus pati sakete, kad turite pazistama nepraktikuojanti musulmona iranieti, kuris yra tas patikimas zmogus, papasakojes apie religija. Stai as ir siulau jam pateikti Korano 2skyriu 190-193 eilutes ir paklausti, kas ten rasoma.
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 02:03)
Dabar panasu, kad jusu zinios yra is kaimyno nepraktikuojancio musulmono iraniecio  g.gif

Paskaitykite ka pati parasete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 17 rugsėjo 2010 - 00:35
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 01:18)
O jus mane pazistate? O gal mano vyra? Is kur tokie tvirtinimai?

QUOTE(Rethimna @ 2010 09 17, 01:22)
Tai jus gal geriau zinote mano draugus nei as      doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
siaip pradzioj idomi visai diskusija buvo..siaip manau nera prasmes irodineti kokie musulmonai geri ar blogi, nes kiekvienoj bendruomenej visokiu zmoniu pasitaiko, nepriklausomai nuo religijos..tiesiog tai kas svarbu vieniems gali but visiskai nesuvokiama kitiems.man asmeniskai islamas nepriimtinas, bet tai netrukdo turet draugu musulmonu..kiekvienas turi pasirinkimo laisve ir man tai netrukdo smile.gif bet tokios diskusojos kartais buna laaaabai idomios biggrin.gif ypac kai prasideda irodinejimai kodel vieni ar kiti yra geri ir blogi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:35)
Paskaitykite ka pati parasete.

O jus paskaitykite, ka pati parasete:

QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 22:30)

Pas mus yra draugas is irano ir nera jis tas tikras musulmonas ir turi zmona tik viena o ta zmona yra katalike. Ir tikrai zinau ka sneku. Jis pats mums pasakojo kokie tie musulmonai.

O dabar dar karta paskaitykite, ko prirasete apie mane ir mano vyra.
Papildyta:
QUOTE(nigma @ 2010 09 16, 23:40)
tai netrukdo turet draugu musulmonu..

O tavo draugai peiliu nesinesioja? Ne?.. Ai, tai netikri jie musuomonai tongue.gif

kiekvienas turi pasirinkimo laisve  ir man tai netrukdo smile.gif bet tokios diskusojos kartais buna laaaabai idomios  biggrin.gif  ypac kai prasideda irodinejimai kodel vieni ar kiti yra geri ir blogi  lotuliukas.gif

Mano pacios utopinis noras atstoveti pozicija, kad musulmonai- nei geresni, nei prastesni- tokie patys zmogiski, kaip ir visi like.
Atsakyti