QUOTE(justyte @ 2010 09 17, 00:09)
Beje, visų teroro įvykdytų aktų,
tik 6 % įvykdė islamistai. Ir tai europol duomenys. Tad neteisk, nieko nežinodama.
Taip tik manoma ,nes ne visi teroro aktai yra ivardinami(kieno jie padaryti) ir taip metytis procentais as nedrysciau .
Papildyta:
QUOTE(Dileta @ 2010 09 16, 21:03)
1.Labai įdomi diskusija,tikrai labai įdomu skaiyti.
Aš norėčiau paklausti vieno dalyko.Visai tikiu,kad dauguma musulmonių patenkintos savo gyvenimu.džiaugiasi juo ir nenori voskių ten laisvių,kurias turi vakarų kultūroje.O sakysim kas būna moterims,kurioms ta musulmoniška dvasia nepriimtina,nors jos gimė musulmoniškoj aplinkoj...Sakysim susilaukiat dukters,o jinai nenori melstis,nenori nevalgyt kiaulienos,nenori dangstytis,nori klausytis muzikos kurios negalima ir pan..koks jos likimas laukia?
2.Dar vienas pastebėjimas apie tai kad tėvai parenka vyrą.Ištekina moterį be jos noro už nemylimo vyto,taigi kad su juo mylėtis reikia prostitutės mentalitetą turėti.Aš sakysim neįsivaizduoju kaip galėčiau mylėtis su vyriškiu kurio aš nemyliu.Forume tikrai nerasit nei vienos temos kad va tėvai išrinko vyrą,verčia tekėti,ką man dabar daryti..O šitoj temoj buvo rašyta vienos moteriškės Anglijoj man rodos gyvenančios,kad jos bendradarbę musulmonę tėvai ištekino už jai nepatinkančio vyriškio,ir jinai kasdien į darbą ateina užverktom akim...vadinas musulmonų pasauliui toks dalykas būdingas..ką jūs apie tai galvojat...
Manau jos yra zudomos 9kaimuose) ,kaip ir tos ,kurios nesutinka teketi uz joms isrinkto vyro (sitai yra tiesa ,kuri vyksta po siai dienai ,net Anglijoje)
Papildyta:
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 00:27)
Vaizdine priemone:
Papildyta:
Kur as taip sakiau? Tai jus dedates pazistanti mane ir mano vyra.
Jus pati sakete, kad turite pazistama nepraktikuojanti musulmona iranieti, kuris yra tas patikimas zmogus, papasakojes apie religija. Stai as ir siulau jam pateikti Korano 2skyriu 190-193 eilutes ir paklausti, kas ten rasoma.
Communists
kelintu metu ta lentele ?

Jus ka ,tikite tuo ,kad Rusijos komunistai karta i menesi rengai teroro aktus Rusijoje ?
Papildyta:
QUOTE(nigma @ 2010 09 17, 01:02)
na peiliu gal ne

bet yra visokiu...ir tokiu kurie ir to gurksnelio vandens negers jei negalima ir tokiu kurie ir valgys vidury dienos ir dar alum uzsigers jei tik nores

(aisku ne viesumoje..visgi matyt bijo aplinkiniu smerkimo) yra tokiu kurie susilaiko nuo lytiniu santykiu kol nevede, o yra ir vedusiu kurie turi meiluzes...nu kaip ir visur,
juk tokie patys zmones
Labai teisingai pasakyta .Religiniu fanatiku nera daug ,daugiau paprastu normaliu zmoniu .Kuo toliau -tuo daugiau
Papildyta:
QUOTE(justyte @ 2010 09 16, 18:27)
Iki tol, kol išvažiavau studijuoti į kitą miestą. Ir aiškino mama visas katalikištas tiesas ir pan. Naujojo testamento viso neskaičius.
Kažkoks įdomus požiūris daugelio europiečių, "katalikų" ypač, kai taikomi dvigubi standartai. Va musulmonas negeria, tai vaje vaje, kaip jie negeria, o jei katalikas negeria, tai čia jo pasirinkimas, bet koks skirtumas, abu negeria. Musulmonas nevalgo kiaulienos, o siaube, kaip jie gali taip gyventi, nevalgyti kiaulienos, o kad koks lietuvis nevalgys, tai nu nevalgo, tai nevalgo. Iš kur toks noras nekęsti žmogaus, kad jis ne toks kaip tu.
Nu va ,ka ir sakiau -palikot namus ir sugedot ,pasileidot .Taip ir muslimai isvaziave gyventi i Europa-pasileidzia .Kierk gi jie tu lietuviu issagine yra vien toje Anglijoje ?Pakalbek su muslimu ,tai kiekvienas pasakys ,kad rurino lietuves ...
O ko jus cia gasdinates ,kad jie tos mesos nevalgo ?Cia jusu laki fantazija veikia ?Kas piktinasi ?Mes nevalgom kai kuriu produktu ,kuriuos jie valgo ,jie nevalgo ka mes valgom?Kokia cia beda?
Papildyta:
QUOTE(R.M. @ 2010 09 16, 18:28)
Depiliuotis galima kad ir visa kuna, isskyrus plikai skusti galva ir
pesioti antakius. Tad gal nebereikia daugiau komenaru apie apzelusias muslimas!..
Ir kas kada kur sake, kad negalima puostis, dazytis grazintis?
Galima, tik tam tikroj aplinkoj ir prie tam tikru zmoniu! O iseinant i viesuma pageidautina vilketi svariais, tvarkingais rubais, nekvepeti nemaloniai ir tiek.
Man asmeniskai imponuoja galimybe buti vertinamai ne pagal isvaizda, o pagal charakteri is sugebejimus.
Ir is viso- koks cia kabinejimasis prie musu rubu, antakiu, makiazu?.. Ar as kurios apranga pakomentavau?.. Kodel maniske komentuojat?. Koks galu gale jums skirtumas, pesioja praeive savo antakius, ar ne?..
O kuo nusikalto tie vargsai antakiai?
O kodel baznycios tarnas turi spresti prie kokiu zmoniu moterisi dazytis ,ar ne jos cia pasirinkimo laisve turi buti?
Lietuviu liaudies patarle sako -zmogus sutinkamas pagal ruba ,islydimas pagal prota
Papildyta:
QUOTE(R.M. @ 2010 09 16, 17:41)
Ir kaukites su jais tol, kol neliks daugiau jokio suvedziojimo (okupacijos), o visa religija priklausys Allah. [color=red][b]
Va tas zodis skliausteliuose -galiu drasiai pasakyti -tai prierasas ,baznytiniu tarnu prierasas .Garantuoju ,kad Viespats tokio zodzio nera sakes .Ka ir reikejo irodyti ,ka sakaiu ir anksciau -cia baznycios tarnu manipuliavimas zmoniu elgsena ,mitimis ir pasauleziura