QUOTE(Amatevi @ 2010 09 17, 18:17)
Aš neturiu tiek kantrybės kažką aiškinti,nes atrodo, kad vis tiek nenorit nieko suprasti, turite susidariusią nuomonę ir paaiškinimų kas ir kaip iš tikrųjų yra nenorite girdėti.
O ne ,ne ne .as bent neesu nusiteikus nei pries viena religija ,cia pasirinkimo teise ,bet jei jau galima suznoti ir ne tik ,jei galima issiaiskinti kas visiskai neaisku ir absoliuciai nesuprantama ,europiecio akimis ,tai kodel gi nepakalbeti ir nepasigincyti?
O jus nelabai stipri tame ,kaip matau ,butumet stipri savo tikejime -net negalvotumet ,bandytumet nors kruopelyte dasideti prie to prasviesnimo tamsiu uzkaboriu
Papildyta:
QUOTE(R.M. @ 2010 09 17, 18:17)
Ir ST ir NT ir Koranas yra siusti Dievo (taip mes tikime). Tik ST ir NT buvo zmoniu pakeisti, iskraipyti, del to Dievas pasiunte paskutine Knyga ir Pats pazadejo ja Tai, kas Knygos Zmoniu nebuvo pakeista- ta atrasime ir Korane, kas pakeista- tas patikslinta, paneigta ar prideta.
Su situo teiginiu as sutinku .Man jau nuo laaaabai laaabai senai kirbejo galvoje tokia mintis ,kad mes daug ko nezinome ,kad Biblija yra rasyta ir perrasyta n kartu ir kad tikrieji zodziai ir ju reiksmes mums ,is tikro ,pateikiamos ne tik ,kad miglotai ,bet netgi kartais klaidingai .Bet ...del baznytiniu tarnu savanaudisko elgesio mano tikejimas nesusvyravo ,as gi ne i juos tikiu ,as tikiu i Dieva