Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas, miegas, maistas

1.Miegas
2.Seksas
3.Valgis
mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Miegas
2. Miegas
3. Miegas
lotuliukas.gif

Kažko pastaruoju metu vakai neduoda išsimiegoti normaliai be trukdžių, tai vaikštau kaip su įjungtu autopilotu.....Jei yra seksomanai, tai aš esu miegomanė doh.gif

Na o jei iš pateiktų variantų

1. Miegas
2. Seksas
3. valgis (irgi nemėgstu mylėtis prisivalgius ax.gif )

Atsakyti
1. valgis
2. miegas
3. seksas

arba seksas kokioj 15 vietoj galetu buti, nes man yra idomesniu dalyku..
Atsakyti
Miegas - valgis - seksas smile.gif
Atsakyti
valgis- seksas, valgis- seksas, valgis- seksas.. smile.gif
O man patinka myletis su prisivalgusia. Ramiai puskuoja, pozu nediktuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperFather @ 2010 05 05, 12:47)
valgis- seksas, valgis- seksas, valgis- seksas.. smile.gif
O man patinka myletis su prisivalgusia. Ramiai puskuoja, pozu nediktuoja smile.gif

Tai spėju, kad tinginiu būsi...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 05, 12:48)
Tai spėju, kad tinginiu būsi...

Kaip tik ne! Tadas AS galiu paradui vadovaut ir daryt su ja ka noriu ir kaip noriu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperFather @ 2010 05 05, 12:52)
Kaip tik ne! Tadas AS galiu paradui vadovaut ir daryt su ja ka noriu ir kaip noriu! smile.gif

Sotumas sukelia aptiją.
Atsakyti
Seksas
Valgis
Miegas
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 05 05, 15:31)
Seksas
Valgis
Miegas
biggrin.gif

Ot, man tai įdomu, kaip jūs (sekso galiūnai) žadat seksuot mirtinai alkani ir visiškai išsekę nuo nuovargio...
Seksam mat jiems savrbiausia... melagiai!
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 05, 15:34)
Ot, man tai įdomu, kaip jūs (sekso galiūnai) žadat seksuot mirtinai alkani ir visiškai išsekę nuo nuovargio...
Seksam mat jiems savrbiausia... melagiai!

Na bent as, jei pirma privalgyciau, tai tada miegociau, o seksas butu paskutineje vietoje biggrin.gif Bet vertinant pagal malonuma, pirma rinkciausi seksa. Juk nebuname mirtinai alkani, o esant aistrai, visi nuovargiai staigiai praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 05 05, 16:13)
Na bent as, jei pirma privalgyciau, tai tada miegociau, o seksas butu paskutineje vietoje  biggrin.gif  Bet vertinant pagal malonuma, pirma rinkciausi seksa. Juk nebuname mirtinai alkani, o esant aistrai, visi nuovargiai staigiai praeina  4u.gif

Buna ir kitoks alkis, nuo kurio norisi tik sekso! sekso! sekso!
Atsakyti