Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas, miegas, maistas

QUOTE(SuperFather @ 2010 05 05, 19:38)
Buna ir kitoks alkis, nuo kurio norisi tik sekso! sekso! sekso!

O geram seksui reikia energijos!
Atsakyti
Man tai svarbiausiai miegas. Po gereo piolsio daug sekso. O tada galima ir pavalgyti. smile.gif
Atsakyti
Kadangi nepasižymiu dideliu sekso troškimu,o vyras pasakytų,kad išvis be sekso galiu gyventi biggrin.gif tai mano pasirinkimas kaip ir paprastas miegas,valgis,po sočių pietų dar valandėlė miego,gal tada ir seksas g.gif
Atsakyti
1) MAISTAS
2) MIEGAS
3) SEKSAS

Čia net ir pagal abėcėlę taip išsirikiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 05, 18:55)
O geram seksui reikia energijos!

Man atrodo geram seksui svarbiausia reikia traukos konkreciam asmeniui. smile.gif Jei rimtai - perskaiciau visus komentarus savo uzvestoj temoj ir pasijutau seksomane.... O gal paskutiniu metu nuolatinis sekso badas daro savo.... gal net ne sekso, gal apskritai meiles silumos, artumo truksta... Atsiprasant pasidulkint galima rasti su kuo, bet va tikrai gero sekso ir visko prie jo - mazai is ko sulauksi...Cia jau kaip sakoma kiekvienam savo... O kas raso, kad jiems seksas paskutineje vietoje... gal as klystu, bet ko gero tokie zmones niekada nieko gero nepatyre tuo klausimu... Tokie mano pamastymai si niuru sestadienio vakara....
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 05 15, 23:55)
O kas raso, kad jiems seksas paskutineje vietoje... gal as klystu, bet ko gero tokie zmones niekada nieko gero nepatyre tuo klausimu... Tokie mano pamastymai si niuru sestadienio vakara....

Man, atrodo, kad klystat, tokie žmonės paprasčiausiai alkani ir nedamiegoję..
Koks dar seksas, kai akys pačios limpa, o vos sulimpa- kepsnys sapnuojasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 16 gegužės 2010 - 07:46
QUOTE(Raga @ 2010 05 16, 07:45)
Man, atrodo, kad klystat, tokie žmonės paprasčiausiai alkani ir nedamiegoję..
Koks dar seksas, kai akys pačios limpa, o vos sulimpa- kepsnys sapnuojasi...

Bet kad raso, jog ir pamiegojus ir pavalgius seksas tiktai "gal"..... smile.gif Blogai kai zmones tiek uzsigruzine gyvenime, jog seksas jiems vos ne paskutineje vietoje.... Taip skubame gyventi, kad pamirstame paprasciausiai pasidziaugti tuo gyvenimu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 16 gegužės 2010 - 08:50
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 05 16, 09:48)
Bet kad raso, jog ir pamiegojus ir pavalgius seksas tiktai "gal".....  smile.gif  Blogai kai zmones tiek uzsigruzine gyvenime, jog seksas jiems vos ne paskutineje vietoje.... Taip skubame gyventi, kad pamirstame paprasciausiai pasidziaugti tuo gyvenimu....

Na taip, didžiausias džiaugsmas gyvenime, kai yra kas tave paima už rankos ir nuo stalo nusiveda prie lovos...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 16, 12:45)
Na taip, didžiausias džiaugsmas gyvenime, kai yra kas tave paima už rankos ir nuo stalo nusiveda prie lovos...

na nebutinai prie lovos arba ne vien tik prie jos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 16 gegužės 2010 - 14:38
1. Seksas.
2. Valgis.
3. Miegas.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 05 16, 00:55)
O kas raso, kad jiems seksas paskutineje vietoje... gal as klystu, bet ko gero tokie zmones niekada nieko gero nepatyre tuo klausimu...

As seksa parasiau paskutineje vietoje, kadangi ne fantazavau... Maistas ir miegas yra gyvybiskai butini, jeigu ka... Ar cia tik man taip atrodo....Kazkaip nemanau, kad nuo sekso trukumo mirciau... biggrin.gif
Jeigu apklausos eiliskumas butu pagal malonuma, vat tuomet kita kalba - sexas pirmautu wub.gif
Atsakyti
Po skanios vakarienes ir taures vyno .... aistringai pasimylejus geriau miegasi biggrin.gif
Atsakyti