QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 23, 21:12)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus

,bet labai skanus
Šitas pyragas superinis tik šiek tiek aš jį papildžiusi..
Tešlai dedu koki pusantro arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, ir kokį šaukštą kakavos.. nerealus man jis gaunasi..
įdarui dedu apie 200g grietinės, tada tokia šlapia šlapia varškė būna. super..
o šiandien po darbo bandysiu kepti Kuršėnų vyniotinį, nes žiūriu čia tiek gerų atsiliepimų apie jį..