Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa, ir dalinasi patirtim

QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 26, 12:13)
aš irgi galvoju apie smėlio prikapstymą į pamatą... jaučiu reiks vėl kokį bobcatą samdyt... su karučiu tai užsiknisim patys po tuo smėliu biggrin.gif

man bobkatistas sake pabandyk prisivezti su karuciu o poto man paskambink doh.gif lotuliukas.gif jauciu taip ir bus,teks rezervuotis pas ji laika rolleyes.gif

KristiTal nu ir namukas blink.gif jus su mb vienas kita rasit tokiuos palociuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 05 26, 12:41)
man bobkatistas sake pabandyk prisivezti su karuciu o poto man paskambink  doh.gif  lotuliukas.gif jauciu taip ir bus,teks rezervuotis pas ji laika  rolleyes.gif

lotuliukas.gif jei mes su Kristina_x dingsim kuriam laikui tai ieškokit pamatų smėlyje su karučiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 26, 12:44)
lotuliukas.gif jei mes su Kristina_x dingsim kuriam laikui tai ieškokit pamatų smėlyje su karučiais biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo birzelio men jei dingsiu tai vaziuokit ieskoti su bobcat kad atkastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 05 26, 11:54)
Nu mums darys rekomenduoti rimto zmogaus pamatistai,buvau stebejau ju darba tai dirba cyrai  thumbup.gif 50lt metras + medziagos
haltursciku ir as nenorejau ieskojau per pazystamus kam dare,dar pati vaziavau i ju objektus stebejau kaip daro  cool.gif

gerai, kai turit besistatančių pažįstamų smile.gif o mes nelabai tokių turim ax.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 26, 12:44)

jei manęs nebus birželio mėnesį, vadinasi "poilsiausiu" prie savo balos, klausysiu varlių kurkimo ir šersiu uodus. hihihi.gif
Atsakyti
KristTal, labai grazus namukas smile.gif Del salcio prie langu, ka darysit? Desit konvektorius ( ar kaip ten jie vadinasi, kur i zeme ileisti radiatoriai.. blush2.gif ) Pas mus irgi nemazai langu apie 60kv berods unsure.gif Ir stogas berods toks pats - sutapdintas, sako jei gerai padaro, tai neturetu but problemu.
Bet jus jau stipriai pazenge.. thumbup.gif

Pas mus dar tik pamatai is rudens padaryti, nuo geguzes jau dirba, bet tik siandien pradejo mura kelt doh.gif Darem drenaza, suvedinejo komunikacijas i nama, vandentieki, nuotekas reikejo prakist po asfaltuotu keliu, nes kitoj gatves pusej buvo, tas pats bus ir su dujom rudeni, nes planuojam iki salciu sildyma isivest. Kas dar padaryta.. g.gif uzpilta smelio, susprausta, zvirgzdo ant virsaus uzvezta, elektra.. Savaite laiko dare ant pamatu ''steske'' ar kaip ten vadinasi, pirma kart blogai padare, techninis priziuretojas liepe nugramdyt, antra kart dare, vel lievai, trecia kart padare kaip reikia.. bet tai kiek laiko sugaisom doh.gif Vakar sudejo hidroizoliacija, siandien jau murija blokelius thumbup.gif pagaliau!!!

Pasirodau savo foto cia.. nes albumelio priejimo irgi neturiu tongue.gif

Cia projektas:
user posted image
user posted image

cia pamatu etapai:

spraustiniai poliai musu molyne doh.gif
user posted image
rotsverko montavimas..
user posted image
baigta - palikta ziemot
user posted image
pavasaris - darbai prasidejo - drenazas, smelis, zvirgzdas..
user posted image

nu ir patersiau etery.. gal niekas nesupyks..
labai butu idomu ir kitu pamatyt.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelli: 26 gegužės 2010 - 12:40
O kas čia tie raudoni sudėti paskutinėj foto?
Kur nuvedėt drenažą. man irgi reik drenažą padaryt 1,3m gylyje, tai galvoju kaip čia prasisukt, gal į kanalizacijos šulinį nuvest, jis bus išsiurbiamas su plūdiniu siurbliuku ir 3m gylio... nuotekos ten užsipildys max 0,5m (tiksliai dar nežinau kiek ten ta plūdė leis)
Atsakyti
QUOTE(nelli @ 2010 05 26, 13:37)
....

labai fainai thumbup.gif kokio plocio jusu rostverkas kad tilpo dar i vidu ir polistirola igrusti? g.gif
Atsakyti
kaip suprantu būsimoms terasoms pamatukus iškarto išliejot.
Atsakyti
Giedruole, tie raudini - Arko-M blokeliai, cia jie aptraukti ant paleciu tokia plevele raudona biggrin.gif
Drenaza nuvedem i nuoteku sulini - yra jis prie gatves, bet va pritruko vamzdzio, tai dare sujungima, foto atrodo, kad niekur ir nebenueina, nes dar nepabaigta cia doh.gif
kristina_x, del rotsverko plocio bijau sumeluot, tuose skaiciuose pasimetus, MB viska tiksliai zino, bet lygtais 70cm g.gif

terasai, pamata darem iskart, ten reikejo dar daug sutvirtinimu del to kabancio kampo doh.gif ir po busimu zidiniu iskart pamatas padarytas vidury kambario.
Atsakyti
didelių, gražių namuku pridejot, smagu kaip jau pažengę taip i priekį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 05 25, 22:03)
oho, tiek daug  blink.gif  tai kai baigsiu statyt gausiu slaptažodį smile.gif Arba prispaminsiu  lotuliukas.gif

Noras, tiek daug kubų telpa į mašiną? mes skaičiavom maždaug po 10...

Yra masinu kurios veza po 12 kb.m, po 16kb.m ir net po 18 kb.m. Gal ir didesniu buna, bet neteko girdet.
Atsakyti
QUOTE(nelli @ 2010 05 26, 13:54)
kristina_x, del rotsverko plocio bijau sumeluot, tuose skaiciuose pasimetus, MB viska tiksliai zino, bet lygtais 70cm  g.gif

schmoll.gif tai kokio plocio blokeliai g.gif 30-40 cm tikiu
paklausk sb 4u.gif
Atsakyti