Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės plepa, ir dalinasi patirtim

Sveikos,

musu fronte nieko naujo schmoll.gif

Langus, duris, dvigubus vartus taip pat pirkom is Faugos sumokejom nepilnai 19 tukst.

suzinojau kad pries tinkavima jau reikia but issirinkus santechnika doh.gif dabar "dirbu" siuo klausimu smile.gif o pasirinkimas doh.gif zinoma viska lemia pinigines storis ax.gif
Atsakyti
Tai man tas pats doh.gif santechnikai klausia kokia vonia rinksites,kur bus kranas blink.gif o as vieninteli dalyka ka zinau kad bus kambine,o matmenu kokiu net zalio supratimo neturiu,apie krano vieta tuo labiau,dusas koks su padeklu ar be doh.gif nu zodziu, trenkia mane prie zemes tokie klausimai,kai dar atrodo taip toli iki tokiu dalyku rinkimosi,juk gali daug kas keistis doh.gif unsure.gif
Langus,kiek langu temas teko skaityt,tai daugiausia renkasi tarp mergrames ir faugos,bet manau Fauga visgi pirmauja smile.gif Dabar jie kazkaip dar ir bendra Lietuvos Norvegijos imone ir kaip jau sakiau prades gaminti dar siltesnius langus,bet ju kaina irgi bus didesne blink.gif Man dar nesudejo, tikiuosi po 3 sav jau turesiu langus thumbup.gif Tik dar svarstau del katilines duru,nors jau pasirasiau sutarti blink.gif uzsakaiu plastikines su stiklu per visas duris, del to kad butu daugiau sviesos katilinej,bet dabar pradedu abejoti ir galvoju kam man ten reikia tokio didelio to stiklo,kai galima pasirinkti duru rasta ir ideti kelis stikliukus kazkur,nu zodziu doh.gif vistiek negaliu ramiai miegot blink.gif bet sako jei keisti gali isaugti duru kaina, nes ten kazkaip pagal tuos skersinius skaiciuoja,stiklas pigiau gaunasi nei ta duru plokste ar kaip ji ten vadinasi blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 05 31, 12:38)
suzinojau kad pries tinkavima jau reikia but issirinkus santechnika  doh.gif  dabar "dirbu" siuo klausimu smile.gif o pasirinkimas  doh.gif zinoma viska lemia pinigines storis  ax.gif

o kodėl tinkuojant reikia info apie santechniką? Pas mus sienos jau ištinkuotos,bet santechnika dar neišsirinkta. Va dabar laukia grindų betonavimas,tai čia jau tikrai reikia visų duomenų apie santechniką, o aš irgi dar visai neturiu jokių minčių kokios noriu doh.gif Ar nurėjot minty ir grindų betonavimą ar tik sienas? g.gif

Gal kas girdėjot ar šiaip iš kažkur žinot kur netoli Kauno būtų galima pirkt žemės, reiktų priemolio ir gan nemažai mašinų. ax.gif Radom vieną vietą,bet už 35km, tai atvežimas daug išeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 05 31, 13:57)
Tai man tas pats  doh.gif santechnikai klausia kokia vonia rinksites,kur bus kranas  blink.gif o as vieninteli dalyka ka zinau kad bus kambine,o matmenu kokiu net zalio supratimo neturiu,apie krano vieta tuo labiau,dusas koks su padeklu ar be  doh.gif nu zodziu, trenkia mane prie zemes tokie klausimai,kai dar atrodo taip toli iki tokiu dalyku rinkimosi,juk gali daug kas keistis  doh.gif  unsure.gif

Suprantu tave. Man irgi kazkaip sunku orientuostis kas kur bus, kol realiai turiu tik pamatus. Dabar atrodo vienaip, o gal paskui atrodys tas sprendimas kvailas, zodziu...kazkaip butu jau kazkelintas namas tai gal ir lengviau butu apsisprest.
Atsakyti
sveikos,pamacius sis tema labai nudziugau,nes ir mes pradejome statybas blink.gif dabar turiu uzduoti surasti firmas dedancias langus,vyras sako plastikiniams griezta ne,tai pasirinkimas mazeja,plius pas mus nemazai vitrininiu langu,gal kam jau teko susidurti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 05 31, 12:57)

Langus,kiek langu temas teko skaityt,tai daugiausia renkasi tarp mergrames ir faugos,bet manau Fauga visgi pirmauja  smile.gif
....bet sako jei keisti gali isaugti duru kaina, nes ten kazkaip pagal tuos skersinius skaiciuoja,stiklas pigiau gaunasi nei ta duru plokste ar kaip ji ten vadinasi  blush2.gif  blink.gif

Sveikos,

langai ir vartai pas mus is Faugos. Stiklines durys i katiline jums bus pigiau, nes uzpildas gaunasi brangiau nei stiklas. Lauko duru jau tuoj bus metai kaip mes neissirenkam doh.gif

Pagaliau pas mus pradeda tinkuot vidu. Ryt vaziuosim apziuret ax.gif

Gal kam reikia paroc akmens vatos - apsiskaiciavau skaiciuodama blush2.gif ,tai liko bent 15 poku (lietuviskas, 5 cm storio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 05 31, 10:08)
Labas kaunietės statybininkės.Atėjau pas jus pasidomėti ,gal kas pirkot statybines medžiagas,plytas Serfe ,technikos gatvė 7c? Aš iš jų noriu pirkti plytas,dabar pas juos akcija redukuotoms raudonoms plytoms.Tai va,ar normaliai viskas su jais? laiku atveža,nėra kokių trukdžių?Būsiu labai dėkinga už atsakymą.

Mes is Serfo perkam medžiagas dažnai - metalą, gipsą, glaistus. Tik kad jos yra tiesiai iš sandėlių, tai sukomplektuodavo vėliausiai per dieną. Ir šiaip su jais jokių problemų neturėjom, nuolaidas gan neblogas pritaiko.

Mes per savaitgalį antram aukšte susimontavom visus jungiklius ir rozetes, susidėjom patronus (net nežinau kaip jie lietuviškai vadinasi blush2.gif), lemputes, skydelį vyras sumontavo ir elektrą pajungė. Skydeliui įrangą rinkosi parduotuvėje kažkur tris valandas. Aš kantriai nešiojau automatus - tai tokios firmos tokį, tai kitokios kitokį doh.gif Visgi nedaręs nei karto, neaišku kaip ten tuos visus laidus sudėlioti, įranginius, šukas pajungti, kad būtų tvarkinga. Bet kai padarė, tai net labai gražiai - kaip pirmas kartas sakyčiau puikiai pavykęs thumbup.gif Vakare vakar buvau pasidžiaugti - malonumas, kai nereikia su prailgintojais bei prožektoriais vaikštinėti - jungtuką paspaudi ir šviesa įsijungia thumbup.gif

O su vonia bėdos - meistrai niekaip dušo padėklo nesuformuoja. Padarė netolygiai žemėjantį, su tokiais "kalneliais". Aš jau būčiau nusileidusi, nes vargsta su juo jau antra savaitė. Bet vyras liepė skusti ir perdaryti. Tai šiandieną grįžusi pakraupau - šlifuota elektrine burgarke, vonia pilna dulkių blink.gif . Gerai, kad duris pridengė, nes jei tiek dulkių būtų ant primą kartą dažytų sienų užvaryta, nesisivaizduoju, kaip jas po to nudažyti antra eile tvarkingai doh.gif Nors ir taip ant grindu matosi, kad dulkių patekę ir į kitas patalpas. Šiandieną vėlai grįžom, tai eisiu ryt iš ryto pažiūrėti atidžiau kas ten su tuo padėklu padaryta ir ar sienos kitur neapdulkėję.
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 05 31, 18:36)
sveikos,pamacius sis tema labai nudziugau,nes ir mes pradejome statybas  blink.gif dabar turiu uzduoti surasti firmas dedancias langus,vyras sako plastikiniams griezta ne,tai pasirinkimas mazeja,plius pas mus nemazai vitrininiu langu,gal kam jau teko susidurti???  4u.gif

pas mus langai iš išorės aliuminis,o iš vidaus medis, taip pat daug vitrinų ir didelių (visa siena nuo lubų iki grindų) tai langus darėm 'Rūdupyje', tokius pačius gamina ir 'Doleta' (jei neklystu g.gif ) bet Rūdupis kainas geresnes pasiūlė ax.gif Langai labai thumbup.gif rinkomės individualiai spalvas ir abiejų pusių iš paletės ax.gif tik radom montavimo broko,tai meistrai dabar taiso, gerai kad neatidavėm visų pinigų,tai dabar lengviau susitart ax.gif
Atsakyti
"uzsakaiu plastikines su stiklu per visas duris, del to kad butu daugiau sviesos katilinej,bet dabar pradedu abejoti ir galvoju kam man ten reikia tokio didelio to stiklo,kai galima pasirinkti duru rasta ir ideti kelis stikliukus kazkur,nu zodziu doh.gif"

O pas mus katilineje nera lango, del to turi buti duryse stiklo ne maziau kaip 1 m2. Cia tokie tipo reikalavimai. Teks ir mums tenkintis stiklinemis durimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statybininke optimiste: 01 birželio 2010 - 09:47
Nu galima ir ta stikla koki grazesni pasirinkt ax.gif As irgi galvojau kad mums reiks stiklo,bet duju katila projektuoja garaze,tai ir langai tam reikalavimui bus garazo.Bet dabar paklausiau,jei nedet stiklo,o daryt paprastas duris su keliais stikliukais nedideliais,tai duru kaina isauga ant 750lt,del to pagalvojau,gerai bus ir su stiklu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 05 31, 23:32)
pas mus langai iš išorės aliuminis,o iš vidaus medis, taip pat daug vitrinų ir didelių (visa siena nuo lubų iki grindų) tai langus darėm 'Rūdupyje', tokius pačius gamina ir 'Doleta' (jei neklystu  g.gif  ) bet Rūdupis kainas geresnes pasiūlė  ax.gif  Langai labai  thumbup.gif  rinkomės individualiai spalvas ir abiejų pusių iš paletės  ax.gif  tik radom montavimo broko,tai meistrai dabar taiso, gerai kad neatidavėm visų pinigų,tai dabar lengviau susitart  ax.gif

oi,labai aciu uz info,siandien kaip tik visa ryta siuntinejau ivairioms firmoms,kad paskaiciuotu samata,tai reiks ir su jais susisiekti mirksiukas.gif tik va mes irgi norim medzio,o plastikui grieztas ne.
cia kiek skaitau,tai visos tiek nedaug uz langus mokat,mes tai jau maziausia 50K pasiruose paklot,nes ju tikrai daug doh.gif na,bet bus matyt,nes dar laiko kaip ir turim,nes dabar dar tik pamatai i gala(vis per tuos lietus negali pabaigt),tada iskart kelia sienas,jau blokeliai uzsakyti,plokstes irgi uzsakytos.o va tada ir langu bus eile,tai kaip ir dar vasara turim susirast ir apsisprest is kur juos uzsakinesim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jordan: 01 birželio 2010 - 15:40
sveiki statybininkai

musu fronte lygtais judam krutam,va nuo siand pamatus atejo daryt
meldziu gera ora doh.gif

va dar gal kas galit pasidalinti patirtim kur geriausia kaina blokeliu?????
pamastem ir nusprendem is ARKO ar SILIBLOKAS statyt doh.gif sienos lygesnes,maziau tinko
kiek ziurejau ir skaiciavau tai baltfarma pigiausiai pasiule ax.gif

QUOTE(jordan @ 2010 06 01, 16:40)
dabar dar tik pamatai i gala(vis per tuos lietus negali pabaigt),tada iskart kelia sienas,jau blokeliai uzsakyti,plokstes irgi uzsakytos.

o tai kiek laiko lauksit kol pamatais nubres??? g.gif tipo 28d. reik laukti blink.gif
koki jusu pamatai??

Atsakyti