QUOTE(airise @ 2010 05 31, 10:08)
Labas kaunietės statybininkės.Atėjau pas jus pasidomėti ,gal kas pirkot statybines medžiagas,plytas Serfe ,technikos gatvė 7c? Aš iš jų noriu pirkti plytas,dabar pas juos akcija redukuotoms raudonoms plytoms.Tai va,ar normaliai viskas su jais? laiku atveža,nėra kokių trukdžių?Būsiu labai dėkinga už atsakymą.
Mes is Serfo perkam medžiagas dažnai - metalą, gipsą, glaistus. Tik kad jos yra tiesiai iš sandėlių, tai sukomplektuodavo vėliausiai per dieną. Ir šiaip su jais jokių problemų neturėjom, nuolaidas gan neblogas pritaiko.
Mes per savaitgalį antram aukšte susimontavom visus jungiklius ir rozetes, susidėjom patronus (net nežinau kaip jie lietuviškai vadinasi

), lemputes, skydelį vyras sumontavo ir elektrą pajungė. Skydeliui įrangą rinkosi parduotuvėje kažkur tris valandas. Aš kantriai nešiojau automatus - tai tokios firmos tokį, tai kitokios kitokį

Visgi nedaręs nei karto, neaišku kaip ten tuos visus laidus sudėlioti, įranginius, šukas pajungti, kad būtų tvarkinga. Bet kai padarė, tai net labai gražiai - kaip pirmas kartas sakyčiau puikiai pavykęs

Vakare vakar buvau pasidžiaugti - malonumas, kai nereikia su prailgintojais bei prožektoriais vaikštinėti - jungtuką paspaudi ir šviesa įsijungia
O su vonia bėdos - meistrai niekaip dušo padėklo nesuformuoja. Padarė netolygiai žemėjantį, su tokiais "kalneliais". Aš jau būčiau nusileidusi, nes vargsta su juo jau antra savaitė. Bet vyras liepė skusti ir perdaryti. Tai šiandieną grįžusi pakraupau - šlifuota elektrine burgarke, vonia pilna dulkių

. Gerai, kad duris pridengė, nes jei tiek dulkių būtų ant primą kartą dažytų sienų užvaryta, nesisivaizduoju, kaip jas po to nudažyti antra eile tvarkingai

Nors ir taip ant grindu matosi, kad dulkių patekę ir į kitas patalpas. Šiandieną vėlai grįžom, tai eisiu ryt iš ryto pažiūrėti atidžiau kas ten su tuo padėklu padaryta ir ar sienos kitur neapdulkėję.