Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(vdapr @ 2010 04 23, 16:05)

Ziezulele toks klausimukas, jei tu is Viniaus, tai kodel renkiesi Kauna? Ar as ka maisau? g.gif

žiežulėlė pasirinko mūsų daktariuką B 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif . kad ir iš pasaulio krašto pas jį gali važiuot.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 04 23, 16:05)
Ziezulele toks klausimukas, jei tu is Viniaus, tai kodel renkiesi Kauna? Ar as ka maisau? g.gif

nea, nemaišai nieko. Galvoju, kad KMUK yra geriausia vieta gimdyti (nors kaip mano gydytoja sako, kai viskas gerai, tai bet kur gimdyt yra gerai), be to, pasirinkau jūsų daktariuką, kuris man patiko ir tikiu, kad su jo pagalba gal net natūraliai pavyks pagimdyt. Kai pasakiau, kad nebepasitikiu taip savo kūnu po cezario, jis pasakė "Jūs tik manim pasitikėkit ir viskas bus gerai" smile.gif Ir dar vienas niuansas - mano vyras iš Kauno ir jo tėvai tenai, tai nebus problemų, jei reiks kažkur pabūt iki gimdymo. Jau ryt ten lekiam pasisvečiuot. Tik tikiuos neilgam wub.gif

QUOTE(mirkt @ 2010 04 23, 16:16)
sveikos, čia apie tą UŽMUŠTĄ vaikiuką...man baisiausia- kad ne iškrito, išslydo ir panašiai, bet susipykęs su žmona trenkė vaiką į mūrą....

kaip baisiai skamba. Norisi tik užsikimšt ausis ir įsivaizduot, kad viso to nebuvo. Bet realybė tokia...

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 23, 17:17)
http://ramunynas.blo...1/kepiniai.html  mirksiukas.gif  4u.gif  as jau siemet turbut kokia 50 kartu kepiau  doh.gif , jei savaite neiskepu tai vyras zyzia - noriu spurgikiu... e zmon, nebuk ragana, davai padaryk spurgikiu  lotuliukas.gif

pribrendo jau ir man laikas tų spurgų pabandyt. Ačiū už nuorodą 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 23, 17:36)
žiežulėlė pasirinko mūsų daktariuką B  4u.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . kad ir iš pasaulio krašto pas jį gali važiuot.

va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Žiežulėle kaip viskas greit įvyks thumbup.gif

Renciuk - gal neviskas taip blogai.. O jeigu ir taip gal viskas bus pataisoma.. Neprarask vilties 4u.gif

QUOTE(jolita4 @ 2010 04 22, 00:23)
o dabar norisi padekoti VISOM kad paraset.visur sunku ir gyvenime ir cia pritapti ir tikiuosi palaikysit Mane kaip bus man sunku labai JUSU prasau/

Naujai mamytei 4u.gif Skaudu susipažinti tokiomis aplinkybėmis verysad.gif

O šiaip... Saulytė šviečia, bando džiuginti.. Šiandien paskaičiau labai teisingus ir verčiančius pamastyti žodžius:

Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio.
Jie ateina per Jus, bet ne iš Jūsų.
Ir nors jie su Jumis, bet jie jums nepriklauso.

Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse.
Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save.
Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena.
Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį amžinybės kely,
Jis įtempia jus savo galia, kad jo strėlės skrietų greitai ir toli.
Tegul jūsų buvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą,
Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas.

Atsakyti
Sveikos...pasirodom kaip atrodom ...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 23, 17:48)

pribrendo jau ir man laikas tų spurgų pabandyt. Ačiū už nuorodą  4u.gif

žinok, pas mus rugpjūtinukes, kai dar visos pilvotos buvom, viena prisikepus ir prisivalgius spurgų gimdyt išlėkė biggrin.gif mirksiukas.gif .

Vytė - rolleyes.gif .
Atsakyti
Labutis.

ziezulele, nu pogalais, ar nežinai ką reikia daryt? šampaniukas, vyras nakčiai, kas dar ten g.gif biggrin.gif
rencius, nors naujienos tikrai ne iš geriausių, bet juk vilties visada yra . o ir tikėjimas lai miršta paskutinis 4u.gif . tikėkitės, o mes visos palaikysim, kad viskas bus ne taip jau blogai.

geram mieste gyvenu, ar ne ? . ot tėvelių randasi ant svieto doh.gif . toje gatvėje prieš 3m patys turėjom namuką, dabar esam pardavę.
skanios tos Rugsėjės spurgos, ale nebekepu schmoll.gif . džiaugiuos nuraminus potrauki saldumynams, o tai tektų visą gyvenimą vaikščiot " pasiturinčiai " biggrin.gif . mano dydysis taip mane vadina ( tipo stora).
noriu vasaros, noriu atostogų, noriu kažkur pabėgt, susitaikyt su savim. ai, visai durna....
nu, kas kokių foto įdėjot? nors nuotaiką pasitaisyčiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 04 23, 18:55)
Žiežulėle kaip viskas greit įvyks thumbup.gif

Jūsų vaikai nėra jūsų.

*tikrai greit, nes pernešiot leistų tik apie 10 d., bet gal ir neprireiks. Nors niekad netikėjau, kad sulauksiu net 41 savaitės doh.gif

**labai teisingi žodžiai.

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 23, 19:14)
žinok, pas mus rugpjūtinukes, kai dar visos pilvotos buvom, viena prisikepus ir prisivalgius spurgų gimdyt išlėkė  biggrin.gif   mirksiukas.gif .

gal ir man sumačys lotuliukas.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 04 23, 19:18)
Labutis.

ziezulele, nu pogalais, ar nežinai ką reikia daryt? šampaniukas, vyras nakčiai, kas dar ten g.gif  biggrin.gif

skanios tos Rugsėjės spurgos, ale nebekepu schmoll.gif . džiaugiuos nuraminus potrauki saldumynams, o tai tektų visą gyvenimą vaikščiot " pasiturinčiai "  biggrin.gif . mano dydysis taip mane vadina ( tipo stora).

noriu vasaros, noriu atostogų, noriu kažkur pabėgt, susitaikyt su savim. ai, visai durna....
nu, kas kokių foto įdėjot? nors nuotaiką pasitaisyčiau smile.gif .

*žinau žinau, va namus apsikuopiau šiandien nuo dūšios, tuoj reiks ir kitas priemones pasitelkt doh.gif

**"pasiturinčiai"...cheche, kaip gerai skamba thumbup.gif

***visai ne durna, labai sveikas ir suprantamas noras, kad tik išsipildytų 4u.gif

Tinule, tavo mergičką jau pagyriau balandžiukuos. Fainutė gražutė, nepaleisčiau iš rankų tokios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziezulele: 23 balandžio 2010 - 18:35
Nu pasirodom ir mes:
user posted image

O Vytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 04 23, 20:18)
Nu pasirodom ir mes:
user posted image

O Vytei  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū o tavo Meldutė tai gryna tavo kopija... mirksiukas.gif Rasčiau pamesta tai atneščiau į Prienus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 23 balandžio 2010 - 19:21
dar viena pora gražių akių bigsmile.gif wub.gif .
Atsakyti
Tina, Vdapr, nerealios tos jūsų princesės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 23, 19:03)
Sveikos...pasirodom kaip atrodom ...

fainuolė wub.gif ir antroje foto tokia koketė smile.gif .

QUOTE(vdapr @ 2010 04 23, 20:18)
Nu pasirodom ir mes...

nu tikra Mamos kopija wub.gif bet kokia didutė bigsmile.gif .
o mano panelė eina visa guzuota, į mano barimus reaguoja taip:

user posted image
Atsakyti