Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Tina, Vdapr - gražuolės jūsų lėlytės, o jau kristulės dukros povyza lotuliukas.gif nu faina
renciau-labai liūdna, kad gyvenimas tokią kiaulystę bando dar kartą jums iškrėsti, bet tu turi tikėti, kad pabaiga bus gera ir ne kitaip. Žinau, pasakysi lengva mums taip šnekėti, bet vis tiek turi tikėtis geriausio. O mes laikysim kumštukus, kad taip ir būtų mirksiukas.gif
Na, o aš vis dar vargstu su tais sąnarių maudimais - laimo ligą irgi atmetė, daugiau nebežinau pas ką kreiptis ir ko dar ieškoti. Visi daktarai nuo savęs stumia, ech...
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2010 04 23, 22:18)
Na, o aš vis dar vargstu su tais sąnarių maudimais - laimo ligą irgi atmetė, daugiau nebežinau pas ką kreiptis ir ko dar ieškoti. Visi daktarai nuo savęs stumia, ech...

ar nemėginai daryt viso organizmo tyrimą? bent pas mus jis kainuoja 150 lt, bet tiria viską. pusseserė domėjosi dėl savęs, tik nepaklausiau kokiu būdu jis atliekamas. gal taip ką atkapstytų?
Atsakyti
Labas vakaras mamytes 4u.gif
QUOTE(margaritav @ 2010 04 22, 20:34)
Bet taip noretusi nors mazyte dalelyte to begalinio sielvarto perimti. Patarkite, gal kaip nors galeciau ta padaryti.
Ir stiprybes jums visoms!

Liudna kad dar vienas angelelis verysad.gif pati praejau ta pragara pries 3 savaites...tai pasakysiu tik viena buk salia, nekalbek ta tema,jai verks apkabink ir pasakyk: jai nori verk!nori rekt, rek! Ka nori ta ir daryk....Tik nepalik jos vienos...pirmos dienos tai vaikscios kaip nesava, pripumpos vaistu...jai nores pati prades kalbeti ta tema....man lengviau kai as kalbu...kai savo pamastimus pasisakau....
QUOTE(Egle C @ 2010 04 23, 11:54)
Perskaičiau internete pranešimą apie tai, kad girtas tėvas metė žemėn savo 3 mėn. sūnelį ir jis mirė... Žodžių šitam veiksmui ir situacijai apibūdint nėra... Tik pagalvojau - kaip va tai moteriai jaustis...

user posted image neturiu zodziu

QUOTE(rencius* @ 2010 04 23, 14:20)
na o pas mus nieko paguodziancio verysad.gif vakar buvom pas kardiologe ir genetike , kaip ir sirdies yda vel  mato cray.gif ,nors genetike dar taip baisiai nenugazdino dar gali ir pasikeisti ,nes vis dar mazius auga ir sirdute,bet as jau praradau tikejima verysad.gif esam labai pasimete  verysad.gif

Mergyt jai nori kad viskas butu gerai....turi pati jaustis gerai....jai pergyvensi gerai nebus....zinau sunku, bet mes del savo vaiku viska galim....ir tu gali.... console.gif

Parodisiu jums savo mazosios princeses pataliukus...dabar taipgera pasidare beveik viska baigiau... wub.gif dar liko visai nedaug laiko iki atsisveikinimo....
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Tina ir Vdapr nu kokios mergytes wub.gif

kristulee nu tavo mergyte user posted image sustra pana...

Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2010 04 23, 22:18)

Zinai as dariau kompjuterine diagnostika...is pradziu kai isejau is ten pagalvojau vejai kazkokie doh.gif uzdejo ausines ir pipsejo ten kazkas puse valandos.....pasake kruva diagnoziu, i ka reikia atkreipti demesi, kas gali buti...ir po poros metu as istraukiau ta lapa su diagnozem....nu visks tiesa...net pati nustebau... doh.gif verta pasidaryti....pas mus Klaipedoje daro gyd is Baltarusijos....atvaziuoja karta per menesi...
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 24, 00:08)
Labas vakaras mamytes 4u.gif
Parodisiu jums savo mazosios princeses pataliukus...dabar taipgera pasidare beveik viska baigiau... wub.gif dar liko visai nedaug laiko iki atsisveikinimo....

Net žodžių pritrūkau... wub.gif . bet kartu taip suspaudė širdį.... iš širdies linkiu, kad Jus aplankytų gandrai 4u.gif . žinoma, kai patys tam pasiruošit.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 04 24, 00:20)
Net žodžių pritrūkau... wub.gif . bet kartu taip suspaudė širdį.... iš širdies linkiu, kad Jus aplankytų gandrai  4u.gif . žinoma, kai patys tam pasiruošit.

Dar turiu padaryti viena labai svarbu darbeli kuris bus skirtas Silvijos atminimui....kai padarysiu butinai jums parodisiu....Nezinau kas dabar stumia mane tai daryti...gal bandau atrasti jai vieta namuose....
Atsakyti
O gal bandau irodyti sau kad ji dar ateis....jug ji turejo gimti birzeli o iki birzelio dar yra laiko...Kunas suvokia kad jos nera....o protas matyt ne.....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 04 24, 00:50)
O gal bandau irodyti sau kad ji dar ateis....jug ji turejo gimti birzeli o iki birzelio dar yra laiko...Kunas suvokia kad jos nera....o protas matyt ne.....

Greičiausiai taip ir yra, greičiausiai dar nesusitaikei su tuo, kad ji iš tiesų niekada nebeateis.

Man, nors praėjo jau (dar tik?) 8 mėn., ir tai kartais atrodo, kad štai pasigirs skambutis į duris, aš atidarysiu, o už jų stovės koks nors gydytojas iš vaikų ligoninės su Neringa ant rankų ir sakys "pajuokavom, jai viskas gerai, grąžinam ją jums, auginkit"... Ne, neišprotėjau, tiesiog... Ai......

Vdapr, Tina, kristule - dukrytės nuostabios.

Renciau, žodžiais neguosiu, bet kai perskaičiau, pradėjo taip širdis kalatotis, tarsi apie mane kalba eitų...

Atsakyti
Sveikos

Aciu uz pagyras 4u.gif

Kristulee o jau tavo paneles mimokos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(tanler @ 2010 04 24, 00:50)

Ar ne per daug save skaudini...

Pas mus vakar vel "koncertas" tik sikart ne pilvukas kaltas... o vaizdelis mazdaug toks: noriu miego bet dar labiau noriu papo... o soske netinka... o is (.) bega pienas... o valgyt nenoriu... tik noriu burnoj turet... doh.gif doh.gif doh.gif O cia tai charakteris... finise vezime uzsupau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 04 24, 10:18)
Sveikos

Aciu uz pagyras  4u.gif

Kristulee o jau tavo paneles mimokos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ar ne per daug save skaudini...
Pas mus vakar vel "koncertas" tik sikart ne pilvukas kaltas... o vaizdelis mazdaug toks: noriu miego bet dar labiau noriu papo... o soske netinka... o is (.) bega pienas... o valgyt nenoriu... tik noriu burnoj turet...  doh.gif  doh.gif  doh.gif O cia tai charakteris... finise vezime uzsupau  blush2.gif

sveikos...pas mane lygiai tas pats...matyt šita karta tokia... biggrin.gif
Atsakyti
Tanler, .... smagu būtų tavo Dukrytei tokiuose patalėliuose....

..man atrodo, tu dar gyveni tuo laukimu... nors ir suvoki, kad jau nėra ko laukti.. kad tas birželis ateis toks skaudžiai tuščias....
Atsakyti
labukas mamukai 4u.gif nuostabios jūsų atžalėlės wub.gif atrodo tik gimdėt a jau tokios didutės bigsmile.gif

liudnutėm mamukam imkit po baliončiką 4u.gif pririškit svajonę ir paleiskit į dangų ir tegu išsipildys.
user posted image
mano išdykeliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 24 balandžio 2010 - 10:23
QUOTE(Bona -pari @ 2010 04 24, 11:14)
mano išdykeliai ax.gif

wub.gif wub.gif jeckau gal kada pavyks ikalbinti MV tokiam groziui
Atsakyti