Žvelsiuk, su gimtadieniu
Su gimtadieniu Zvelsa
siandien stresa apturejom, sakiau suo nustips, ba suede 300g bambonkiu , tik popieriukus radau
, neapziurejau, kad vaikas ant suolo padejo, o ji viena likus puotavo
siandien stresa apturejom, sakiau suo nustips, ba suede 300g bambonkiu , tik popieriukus radau
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 26, 20:24)
bent suo dziaugsmo turejo... o tai vargse saldainiu negauna...
QUOTE(Ziezulele @ 2010 04 26, 16:22)
Palinkėkit man kantrybės
Laikykis ziezuliuk, laikau kumstukus, ramiai tik, viskas bus ok, ryt vakare jau turi leliu supt, nieko nezinau
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 26, 09:30)
Žiežuliuks man atrodo kad jau sūpuoja nes ir balandžiukuose neprisijungia...na lauksim žinių...aš jei pranašavau kad iki vakar turėjo jau laikyt savo sūnutį...
niuz tina pranasyste neissipilde
QUOTE(wizija @ 2010 04 26, 21:21)
Laikykis ziezuliuk, laikau kumstukus, ramiai tik, viskas bus ok, ryt vakare jau turi leliu supt, nieko nezinau
Papildyta:
, pranasauk is naujo
Bus rytoj? 
Papildyta:
tep bloga ragana aš
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 26, 21:42)
tep bloga ragana aš
na bet amžinai nebus
vistiek kažkada pagimdys...
to linkiu padaryt tiksliau pagimdyt iki30 o geriausiai 29 tai būt lygiai mėn.skirtumas su mano... 
mano skaiciai-mano Nojukas irgi niekur neskubejo,terminas buvo sausio 18,o kaip ner taip ner,tada sausio 30 paskyre data skatinimui,o jis matyt issigando ir gime 29
Ačiū visoms už palaikymą, turbūt be jo visai nukvakčiau, nes visi aplinkiniai tik ir klausinėja "ar dar neee???"
Va pilnatis prasideda, mažu paveiks kažkaip mano išdykėlį ir lįs jis pas mus jau?
Kolkas nieko ypatingai naujo - lengvi sąrėmiukai - jokio reguliarumo, dažnumo. Tiesa, kartais paskauda jau rimčiau, bet gal dar šiąnakt išmiegosiu ramiai
Va pilnatis prasideda, mažu paveiks kažkaip mano išdykėlį ir lįs jis pas mus jau?
Kolkas nieko ypatingai naujo - lengvi sąrėmiukai - jokio reguliarumo, dažnumo. Tiesa, kartais paskauda jau rimčiau, bet gal dar šiąnakt išmiegosiu ramiai
Labas vakaras
Želsvuk, su tortadieniu
Žiežulėle, laikom kumštukus ir laukiam tavo mažiuko
Želsvuk, su tortadieniu
Žiežulėle, laikom kumštukus ir laukiam tavo mažiuko
QUOTE(vdapr @ 2010 04 26, 20:46)
dziaugsmas tai dziaugsmas ale kai istisai vemia visa valanda
žvelsiuk su švente tave

Papildyta:
na ir pasiutelė tavo šunytė
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 26, 20:24)
Su gimtadieniu Zvelsa
, neapziurejau, kad vaikas ant suolo padejo, o ji viena likus puotavo 
na ir pasiutelė tavo šunytė
Žiežulėle, suprantu, kad ilgu laukti, kad kiekvieną akimirką gali viskas prasidėti, kantrybės. O ir mes kantriai su tavimi lauksim