Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Laba ryta 4u.gif

Ziezulele wub.gif jau tuoj tuoj

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 26, 20:24)
siandien stresa apturejom, sakiau suo nustips, ba suede 300g bambonkiu , tik popieriukus radau  doh.gif , neapziurejau, kad vaikas ant suolo padejo, o ji viena likus puotavo  lotuliukas.gif

o dabar ciucikui viskas gerai?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū merginos už sveikinimus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu jau kokios gražios ir žavingos mažylės wub.gif wub.gif wub.gif O jau kristulės merginos mimika bigsmile.gif
Renciau, neprarask vilties 4u.gif Laikau kumščius už jus.
Rence, nu nėr nieko bjauriau kai skauda, o ligos gydytojai neranda. Mano mama taip pat ilgokai vargo, kol jai atrado ligą. Tikiu, kad ir tau pavyks 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 26, 20:24)
Su gimtadieniu Zvelsa  4u.gif

siandien stresa apturejom, sakiau suo nustips, ba suede 300g bambonkiu , tik popieriukus radau  doh.gif , neapziurejau, kad vaikas ant suolo padejo, o ji viena likus puotavo  lotuliukas.gif

Na ir zbitkininkė smile.gif Kaip dabar ji jaučiasi?

Žiežulėle, kantrybės ir tiktai kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Toks trupinėlis belikęs laukt.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 27, 07:10)
dziaugsmas tai dziaugsmas ale kai istisai vemia visa valanda doh.gif , jau sakiau , kad nustips doh.gif  issigandus buvau

Nu kaip tavo zbitkininke?
Atsakyti
labukas 4u.gif

rugseje pasiulyk dar lotuliukas.gif mazum gal bus atsivalgius visam gyvenimui ir nebenores nei paziureti i ta puse g.gif aisku juokas juokais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 04 27, 10:01)

rugseje  pasiulyk dar lotuliukas.gif mazum gal bus atsivalgius visam  gyvenimui ir nebenores nei paziureti i ta puse g.gif  aisku juokas juokais ax.gif

ji jau vakare ieskojo kur ka suedus doh.gif , bet nieko negavo, tai ryte maista savo pamacius vos skraidyt nepradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 27, 13:05)
ji jau vakare ieskojo kur ka suedus doh.gif , bet nieko negavo, tai ryte maista savo pamacius vos skraidyt nepradejo lotuliukas.gif

Ot abzoriuke doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laukiam ziniu is Ziezuleles 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes! 4u.gif

Stai jau grizau po siokiu tokiu atostogu.Tik nepasiruosus buvau Lietuvos orui cool.gif .
Dabar reikia dar lagamina issikrauti.
Ech pasiilgau vyro,savo namu...... wub.gif
Atsakyti
Radau vienos forumietės paraše: " Kuo gilesnė bedugnė, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti... ".......
Atsakyti
Sveika sugrįžus viki 4u.gif

O čia truputukas pavasario biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 04 27, 22:21)

O čia truputukas pavasario  biggrin.gif

labai grazu wub.gif mes irgi buvom miske su panom savaitgali,visur tokia zibuciu jura wub.gif
Atsakyti
Žvelsa, rodos mano šlaitais vaikščiojau..... wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 27, 21:02)
Radau vienos forumietės paraše: " Kuo gilesnė bedugnė, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti... ".......

ziauru bet juokinga
cia mes tuoj turbut visos skraidyt ismoksim unsure.gif

idomu kaip ziezulele g.gif
Atsakyti