rugsėjė
Nledi
paneles kasos grazios
rugsėjė
ka ir bepridursi
rugsėjė
Sveikos
Pas mus vakarinis koncertas...
Tai MV Meldute nesioja... tai lyg aprimo... dabar beliko sulaukti kol uzmigs
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 04 29, 13:59)
labukas mamyciukes
oi siandien paskambino gydytojas del mano angeliuko...jau baiktas nepriklausomu ekspertu tyrimas...turejo atsiusti visas isvadas rastu,bet siandien pasake kad nori susitikti su mumis asmeniskai...teks vel su juo susitikti...vis nerimstu kodel nesiunte rastu o nori asmeniskai susitikti
QUOTE(Nledi @ 2010 04 29, 19:23)
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 29, 19:47)
QUOTE(vdapr @ 2010 04 29, 20:52)
Sveikos
Tai MV Meldute nesioja... tai lyg aprimo... dabar beliko sulaukti kol uzmigs
pas mane ne koncertas bet prisipratinau ant rankų nešiot tai tik į lovytę tada koncertuoja...
Dar didesnioji serga zyzia ištisai po namus vaikščiodama
Sveikos...
QUOTE(vdapr @ 2010 04 29, 20:52)
ieva nurimsta tik prie papo..... be šansų kitaip.
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 29, 21:00)
ieva nurimsta tik prie papo..... be šansų kitaip.
maniškė irgi tas pats bet kartais būna tokių isterijų kad įsikimba į papulį ir davai tasyt pykt...vat tada jau turiu ant rankų ir davai šokt...su pasisupimais...atrodo ant rankų lūžta nuneši į lovytę ir kai kokia alergija tuoj akys stačios ir verkt inkšt pradeda...
Tina, tavo mažiuke su pirmu mėnesiuku

Papildyta:
Merginos, EDEVA vakar susilaukė savo sūnelio
Sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2010 04 29, 21:11)
Tina, tavo mažiuke su pirmu mėnesiuku

Papildyta:
Sveikinimai 
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus...greit laikas eina atrodo taip nesenai laukiau su pilvuku to savo mažo stebūklo...o jam jau 1 mėnesiukas
Edevai sveikinimai...o iš kur sužinojai...
sveikinimai Tinos pagrandukei
šiandien atidirbau nuo 7 ryto iki 7 vakaro. baigėsi patikrinimai. tokia laiminga, kad galiu ramiai su šeimyna pabūt. seniai tokio jausmo nebuvo. mačiau, kaip kolegės nervus gadina dėl tų komisijų. o man viskas kitaip atrodė. tik pavargau labai. matyt, atskaitos taškas suveikė. dabar jau iš pusiausvyros sunku mane išvesti. tik prisiminimai širdį virpina... o visa kita...iš kur dar jėgų atsiranda ir stiprybės?lyg iš dangaus kas saugotų...
šiandien atidirbau nuo 7 ryto iki 7 vakaro. baigėsi patikrinimai. tokia laiminga, kad galiu ramiai su šeimyna pabūt. seniai tokio jausmo nebuvo. mačiau, kaip kolegės nervus gadina dėl tų komisijų. o man viskas kitaip atrodė. tik pavargau labai. matyt, atskaitos taškas suveikė. dabar jau iš pusiausvyros sunku mane išvesti. tik prisiminimai širdį virpina... o visa kita...iš kur dar jėgų atsiranda ir stiprybės?lyg iš dangaus kas saugotų...
QUOTE(Nledi @ 2010 04 29, 19:23)
grazuoliai
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 29, 19:47)
vaiko mokykloj vyko mamyčių svente, debiutavau su keliais savo darbeliais
http://ramunynas.blo...i-artejant.html
http://ramunynas.blo...i-artejant.html
tu kaip visada auksaranke
QUOTE(*ermita* @ 2010 04 29, 21:37)
o visa kita...iš kur dar jėgų atsiranda ir stiprybės?lyg iš dangaus kas saugotų...
patikek tikrai saugo
Tinos dukryte su menesiuku
Sveikinimai Edevai
apie merginu koncertus kalbant tai patikekit kai uzkoncertuoja maniskes,tai norisi sleptis
QUOTE(Tina*** @ 2010 04 29, 21:04)
maniškė irgi tas pats bet kartais būna tokių isterijų kad įsikimba į papulį ir davai tasyt pykt...vat tada jau turiu ant rankų ir davai šokt...su pasisupimais...atrodo ant rankų lūžta nuneši į lovytę ir kai kokia alergija tuoj akys stačios ir verkt inkšt pradeda...
Taip ir iš naujo gyvenimas verda 
Ugnė taip nedarydavo? Mano abi tokios, tai neturiu kuo stebėtis.
QUOTE(Nledi @ 2010 04 29, 21:11)
Labas vakarėlis.
kaip smagu- dar naujų leliukų
. sveikinimai Edevai .
Nledi- gražūs Tavo zuikučiai, o ir mama šauni
Tinos dukrytei
- su maža Jūsų švente.
buvau pas dičkį mamyčių šventėje, nešiau iškepusi 2 keksus- vaikams buvo siurprizas.po šventės nulekiau ant kapelių, pažiūrėjau kas kaip- ryt bėgsiu pirkt gėlyčių.
visoms dainorėlių
mamytėms
.
manoji tik 5 nakteles yra kėlusi triukšmą, na ir gal kokios 5 dienelės yra piktos buvę- o šiaip gulam 22 val ir keliamės ryte apie 9
.
kaip smagu- dar naujų leliukų
Nledi- gražūs Tavo zuikučiai, o ir mama šauni
Tinos dukrytei
buvau pas dičkį mamyčių šventėje, nešiau iškepusi 2 keksus- vaikams buvo siurprizas.po šventės nulekiau ant kapelių, pažiūrėjau kas kaip- ryt bėgsiu pirkt gėlyčių.
visoms dainorėlių
manoji tik 5 nakteles yra kėlusi triukšmą, na ir gal kokios 5 dienelės yra piktos buvę- o šiaip gulam 22 val ir keliamės ryte apie 9