Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(sandrynja @ 2010 04 30, 12:18)
dar viena pora rankeliu neapkabins manes, dar vienos lupytes nebuciuos manes, dar vienas siltutis kunelis neprisiglaus prie manes ir vienu kartu maziau isgirsiu Mama...

cray.gif o aš stengiuosi galvoti apie tai, kad turiu dvi mamas (mamą ir anytą), kurias reikės pradžiuginti, o save...tiesiog pamirštu...tiesiog negalvoju...

Rugsėje, šaunuole tu, labai gražūs darbeliai... wub.gif matai, iki svajonių ne taip ir toli...bent jau iki kai kurių...
Nledi, tavo vaikai - gražus ir brangus turtas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 09:26)
Taip nelaukiu sekmadienio  cray.gif vos pagalvoju ir asaros tvenkiasi...ar kada nors mane kas nors pasveikins su motinos diena...
Pastaruoju metu vien blogybes sapnuoju, visas naktis is eiles...ieskau savo vaiko...ir nerandu... angel_sadangel.gif

labukas mamyciukes...laikykis wizija brangioji stiprybes tau,isivaizduoju kaip jautiesi as sitas kelias dienas irgi nekaip,vis tie prisiminimai...keliuosi mintys apie suneli,guluosi irgi mintys tik apie ji...nezinau kas su manim paskutinem dienom nesutvardau asaru...jis viska nusinese su savin visas svajones ir visa meile...vis pagalvoju uz ka man taip,atrodo niekam blogo nepadariau...o toks skausmas visam gyvenimui...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 09:26)
Taip nelaukiu sekmadienio  cray.gif vos pagalvoju ir asaros tvenkiasi...ar kada nors mane kas nors pasveikins su motinos diena...
Pastaruoju metu vien blogybes sapnuoju, visas naktis is eiles...ieskau savo vaiko...ir nerandu... angel_sadangel.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2010 04 30, 09:57)
Jau ilga laika galvoju ta pati, tik garsiai bijojau pasakyt  angel_sadangel.gif O dabar kaip perskaiciau, taip sirdi suspaude....
Kaip ir per visas sventes, mintis tokios liudnos....Juk turejo but kitaip.... angel_sadangel.gif Nuprotesiu...

pamenu ir as save 2007, mamos diena atkeliavo praejus kokiam menesiui po sunelio netekties. tikrai nesivaldziau, nes nepajegiau, verkiau, masciau, liudejau, gailejau. kiti metai buvo kitokie, vistiek skauda, kad nebeturiu pirmagimio, bet as jau turiu dukryte.
kaip ir jus, as tada negalejau saves isivaizduoti esant mama, atrode man tokia laime niekad nenusisypsos. pamenu, kai viena is angeliuku mamyciu po pirmagimio netekties susilauke kito leliuko, as jos net klausiau, koks tas jausmas, taip norejosi tai patirti.
liudna mergaites, bet yra kaip yra. o kas laukia ateity niekas nezinom, bet visi tikimes geriausio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 30 balandžio 2010 - 15:43
man tai pirmoji tokia mamos diena, Angelo mamos...kažkas nesuvokiamo. šiandien darbe aptarinėjome audito išvadas ir t.t. emocijos liejosi per kraštus. o aš sėdėjau tyliai ir galvojau - esate laimingos, kad taip galite išgyventi dėl kažkokio patikrinimo. vadinasi nežinote tikro skausmo. ir tikros laimės. būti kartu su artimaisiais, būti sveikiems, apkabinti vienas kitą, prisiglausti...ir tiesiog pabūti laiminga...

tikriausiai mano Angelas mane lydi ir jėgų suteikia. tik niekas neatstos Jo apkabinimo ir bučinuko. ir tylaus ...mamyte...
Atsakyti
Labas,mamos! Senai jau besigraudinau verysad.gif ,bet pasiziurejau rugsejes darbeliu paroda( nu super darbeliai.... thumbup.gif miela pasiziureti smile.gif ) ir paskaiciau aprasyma po darbeliais ,kad rugseje noretu surengti paroda Angelu mamoms......graudu ir gera ,kad kazkas galvoja apie mus..... Aciu 4u.gif
O vakar ,vaikui bezaidziant su kitais vaikais ,viena mama paklause ar cia vienas mano vaikas(ji vaikstinejo su dviem mergytem wub.gif ) pasakiau, kad vienas verysad.gif Nors mintyse pasakiau kad turiu dar viena......Man taip kartais norisi pasakyti kad ir as galejau buti dvieju berniuku mama,ir kad ivyko nelaime ir t.t.Visa tai palieku savo mintyse.......O kaip jus elgetes?
Na o dabar , jungiuosi prie sveikinimu Edeva-su stebuklelio gimimu 4u.gif
Visoms liudeselem 4u.gif
Atsakyti
labuka visoms 4u.gif .
ruosiames lekt dirbt zeme. Pasiimsim ir savo madam, ba repecke jau durnavot pradejo bebudama viena namie doh.gif . uzvakar buvo su vaiku namie uzlipo ant lovos ir primyzo prie akiu doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 05 01, 09:18)
uzvakar buvo su vaiku namie uzlipo ant lovos ir primyzo prie akiu doh.gif  lotuliukas.gif

Charakteri rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2010 04 30, 19:42)
norisi pasakyti kad ir as galejau buti dvieju berniuku mama,ir kad ivyko nelaime ir t.t.Visa tai palieku savo mintyse.......

ir man sunku kalbėti, kas nutiko. todėl irgi dažniausiai nutyliu. užtai širdis tuo metu plyšta...
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif arteja mamytes diena ir su lig kiek viena valanda sunkiau...man kazkokia verkimo savaite verysad.gif zliumbiu ir zliumbiu...gal del to kad vyras isvaziavo verysad.gif bet kazkaip labai blogai...

Vakar nusipirkau labai grazia zvakele su dangteliu o ant dangtelio baltas angeliukas sedi wub.gif

Dado ir as ant dienu susiduriau...su tokiu klausimu verysad.gif kaip sunku buvo...negalejau istarti kad turi du vaikus, nes zinau kad turiu trys verysad.gif tai kita karta jai paklaus, tikrai atsakysiu kad turiu trys vaikus...neskaudinsiu saves.

wizija neverk console.gif man paciai verkt norisi paskaicius tavo zodzius sad.gif

Papildyta:
rugsėjė nu tavo mergyna su harakteriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viki81 @ 2010 04 30, 09:34)
Pas mus vakar buvo 27silumos,siandien panasiai irgi bus  bigsmile.gif .Tik nezinau kaip rengtis.Mano smegeninei dar turbut ziema,ir trumpom rankovem man dar per ''salta''  doh.gif  Praplaukit man prasau smegenis  biggrin.gif .

As vakar uzejau i parduotuve vaikstau ir matau toki vaizda vyrukas su maike sortais ir slepetem per pirsta blink.gif nu galvoju arba man su smegenim blogai nes as tai su paltuku arba jam negerai.... doh.gif grizus namo pasiziurejau i termometra 24 laipsniai...bet vakare 20val. tik 14laipsniu buvo,vat ir zinok kaip rengtis...
Papildyta:

Ziezulelei ir Edevai graziausi sveikinimai sulaukus vaikeliu wub.gif Daug, daug jums dziaugsmo...
user posted image
Papildyta:
Vakar nakti sapnavau gyvas stintas savo saldikli wub.gif
Papildyta:
Nledi wub.gif kokia grazi jusu seimyna.Pasiziurejus toks ramumas apima.
Papildyta:
QUOTE(Egle C @ 2010 04 28, 16:28)
Taip, gera gauti tokias sms. Bet kaip gera tokias rašyti......  wub.gif

Labai tikiuosi kitais metais parasysiu ir as tokia SMS wub.gif
Atsakyti
Labutis,
Nledi, graži tavo šeimyna wub.gif

Edevai, nuoširdžiausi sveikinimai user posted image
Tina, tavo mergytę su pirmuoju mėnesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apkabinu visa liūdinčias.........
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyrimus mano mažiukams wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
...eina žmogus per gyvenimą ir vis atsisuka, pasižiūri į savo nueitą kelią.mato, kad šalia jo pėdsako yra dar kažkieno.o sunkiausiais tarpsniais tos antrosios pėdos išnyksta. tuomet jis paklausė Dievo, kieno pėdos šalia jo eina. Dievas atsakė:"tai tavo Angelas sargas tave lydi". Tada žmogus paklausė:"Kodėl Angelas mane palieka, kai man būna sunkaiusia?" Dievas tarė:"Jis nepalieka tavęs. Jis tada neša tave ant savo sparnų..."

...su Mamos diena, mielosios, nepakartojamos, nuostabiausios Mamytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 02 gegužės 2010 - 08:35