Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

Vakar mačiau, kad ir Kosmada pradėjo prekiauti Sante kosmetika. bigsmile.gif Bet čia gal tik man naujiena? unsure.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 09:32)
Gal kas parekomenduotu koki gera krema brandziai odai. Apie 30 metu oda jau brandi, ane?  blush2.gif  blush2.gif

Čia bajeris, ane? lotuliukas.gif O jei rimtai, tai kokia oda bus sulaukus 50 m.? Mirusi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 19, 16:00)
Vakar mačiau, kad ir Kosmada pradėjo prekiauti Sante kosmetika. bigsmile.gif Bet čia gal tik man naujiena? unsure.gif

Šimtą metų ten nebuvau, tai man irgi naujiena biggrin.gif Įdomu būtų palyginti asortimentą ir kainas su Biopasauliu... Gal užkliuvo kažkas? smile.gif Gal ir dekoratyvinės atvežė (nors abejoju...)?
Atsakyti

O kaip kainos? Neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 16:02)
Šimtą metų ten nebuvau, tai man irgi naujiena  biggrin.gif Įdomu būtų palyginti asortimentą ir kainas su Biopasauliu... Gal užkliuvo kažkas? smile.gif Gal ir dekoratyvinės atvežė (nors abejoju...)?

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 19, 16:11)
O kaip kainos? Neziurejot?

Mačiau tik veidui liniją, bet kadangi Sante veidui nenaudoju, tai ir palyginti nelabai galiu, ir kainų neužfiksavau. Gal ir dar ko nors turi, bet neturėjau laiko sukiotis ir ieškoti. irnesakyk.gif
Atsakyti
Nusipirkau levandu ziedu - virsiu namudini hidrolata ir ledukus darysiu yu.gif ot itaka jusu, visko reikia biggrin.gif dabar pasitaisiau arbatos is siu ziedu, tai dejau labai nedaug, gavos toks malonus aromatas wub.gif

Atsakyti
Čia bajeris, ane? lotuliukas.gif O jei rimtai, tai kokia oda bus sulaukus 50 m.? Mirusi? lotuliukas.gif

Ir bajeris, ir ne. biggrin.gif Mano drauge jau eme naudotis rimtesne kosmetika, skirta nebe jauna iodai, nors jai irgi apie 30 metu. Gal tiesiog ryskejancios rauksles panika ivaro ir norisi teptis efektingesniais kremais g.gif
Papildyta:
Ir daaaar viena man aktuali problemele. Noreciau vasarai rasti nekenksminga apsauga nuo saules sau ir vaikui. Mastau gal sitoki kremuka veidui su apsauga gerai butu, bet kiek gasdina visokie metalai, nors jie naturalus.

http://www.handmaden.....UN PROTECTION

O vaikui noreciau kazka kitokio, kad ir brangaus, bet kad nekenktu ir apsaugotu nuo saules. Ar is praitos vasaros atsineset kokios patirties siuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 15:59)
Gal tiesiog ryskejancios rauksles panika ivaro ir norisi teptis efektingesniais kremais  g.gif

Mastau gal sitoki kremuka veidui su apsauga gerai butu, bet kiek gasdina visokie metalai, nors jie naturalus.

o kuo tas kremų efektingumas ir rimtumas pasireiškia? tongue.gif

gal mineralai, o ne metalai? g.gif
Atsakyti
O gal toks geriau nuo saules? lygtais sertifikuotas ir sudetis ne tokia baisi..

http://www.mypure.co...nce-spf-15-p554
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 16:59)
Ir bajeris, ir ne.  biggrin.gif Mano drauge jau eme naudotis rimtesne kosmetika, skirta nebe jauna iodai, nors jai irgi apie 30 metu. Gal tiesiog ryskejancios rauksles panika ivaro ir norisi teptis efektingesniais kremais  g.gif

Teko skaityti, kad nevertėtų anksčiau laiko pradėti naudoti brandžiai odai skirtų produktų, nes kai oda taps tikrai brandi, niekas nebepadės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 19, 17:02)
o kuo tas kremų efektingumas ir rimtumas pasireiškia?  tongue.gif

gal mineralai, o ne metalai?  g.gif

Fu, supainiojau, mineralai. Va ka reiskia pamiegoti diena- dar prasciau makaule veikia lotuliukas.gif

Rimtesni turejau omeni, kad labiau drekina ir visai kitaip pataikauja odai, kad tik padaryti ja nors kiek elastingesne. Pvz. as pirkausi seniau krema skirta labiau paaglems ir man labai mazai drekino, visai netiko tas kremas, nes labiau buvo skirtas jaunai odai, t.y. linkusiai i spuogus, todel maziau kremas drekino, kad oda nesiriebaluotu. O linkusiai rauksleti ir maziau elastingai odai kiek suprantu reikia gero drekinimo, maitinimo ir puoselejimo, kad visai nenukartu ir nesusirauksletu g.gif Juk visos norim buti grazios, wub.gif o man amziaus vidurio krize lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 04 19, 17:10)
Teko skaityti, kad nevertėtų anksčiau laiko pradėti naudoti brandžiai odai skirtų produktų, nes kai oda taps tikrai brandi, niekas nebepadės. schmoll.gif

Taip, as irgi toki dalyka girdejau unsure.gif Bet negi nera kokios pereinamosios kosmetikos? biggrin.gif ta prasme kuri neskirta paaugliams, bet jau tarsi labiau smulkiom raukslelems islyginti, ar labiau odai drekinti? g.gif
Matot, kremu ir firmu jas gaminanciu yra tiek daug, kad neturiu nei laiko nei pinigu visiem produktam isbandyti, dabar ieskau kazko, geriau butu su apsauga nuo saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 17:06)
O gal toks geriau nuo saules? lygtais sertifikuotas ir sudetis ne tokia baisi..

http://www.mypure.co...nce-spf-15-p554

O kodėl atrodo, kad prieš tai įdėtoj nuorodoj sudėtis baisi...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 17:14)
O kodėl atrodo, kad prieš tai įdėtoj nuorodoj sudėtis baisi...?  ax.gif

Nezinau, gal vien del to titanium dioxide nepatiko g.gif Paskaiciau, kad gali sukelti vezi ikvepus, bet turbut kai kreme yra nelabai ir ikvepsiu, labiau turbut skirta ikvepiant grynu milteliu? g.gif O zinc oxide kaip ir skaitos nekenksimngas, nebent garu prisiuostyciau, bet irgi tas neatsitiktu g.gif mastom mastom...

bet negi nieks nepirko nieko su apsauga nuo saules? ar kremo veidui, ar siaip visam kunui? as tai kai susiraukiu nuo saules, tai kaip rura susiraukus vaikstau, reik ir kremo ir akiniu nuo saules, kad aplink akis nesusidarytu "grazus" voratinklis is rauksleliu doh.gif
Atsakyti