Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 11:19)
Dabar neprisiminsiu kaip tiksliai, bet esu dariusiu purškalą pati pagal vieną receptą. Labai išgirtas buvo ir t.t. Tai efektas buvo lygiai priešingas  doh.gif Pritraukia visus uodus, esančius kilometro spinduliu...  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 19, 08:26)
lyg ir viską skaitau, bet kažkaip nepamenu, kokius ekstraktus? Ar tuos, kur su Summer kilogramais iš kiniečių pirksit?  biggrin.gif

ne, Summer man neisdave kinieciu tasku biggrin.gif , tai gaminsiuos pati.
ai, cia kolkas tik ideja. nepraleidai nieko - nerasiau dar biggrin.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 09:14)
o siaip kol kas perkuosi is cia:

http://www.handmadenaturals.co.uk/

Patiko plauku balzamas, losjonas kunui ir kremukas.

Taigi prisiminiau baisiai aktualia problemyte. Neuzilgo prireiks purskimo priemoniu nuo vabzdziu.

as is cia vis sampuna ruosiuos pabandyt. neteko?

as pernai gaminausi priemone nuo vabzdziu. nu nezinau, man veike lyg. atsikeldavome nesukasti, nors aplink zyze smile.gif

bet toks savotiskai intensyvus kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 19 balandžio 2010 - 11:38
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 19, 12:38)
as pernai gaminausi priemone nuo vabzdziu. nu nezinau, man veike lyg. atsikeldavome nesukasti, nors aplink zyze smile.gif
bet toks savotiskai intensyvus kvapas  biggrin.gif

Gal receptuką galima...? ax.gif Ar čia ne prie kosmetikos temos? biggrin.gif
Atsakyti
Man dar LABAI aktualu kad ir nuo erkiu gelbetu purskalas, nes tos bjaurybes pavasari labai aktyvios, islenda tokios ziauriai alkanos... niam niam niam visus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 19, 12:38)
ne, Summer man neisdave kinieciu tasku  biggrin.gif , tai gaminsiuos pati.
ai, cia kolkas tik ideja. nepraleidai nieko - nerasiau dar  biggrin.gif
as is cia vis sampuna ruosiuos pabandyt. neteko?

bet toks savotiskai intensyvus kvapas  biggrin.gif

Lygtais bandziau sampuna. Bet yra toks bajeris, kad is ten atsisiustas plauku balzamas man ne su visais sampunais tinka, todel nebepirkau sampuno daugiau. Ne tai kad tinka, bet pvz geriausia man buvo Uterkram+balzamas is to puslapio, plaukai ne taip subliuksta ir ne taip greit riebaluojas kaip pvz panaudojus su Sante sampunu ar dar kokiu. Et, viskas bandymu budu suzinoma lotuliukas.gif Tai kai isigijau is to puslapio sampuna tai irgi nelabai draugavo su balzamu. g.gif Bet tikiu, kad cia individualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 19, 00:00)
as kaip tik turiu indigo  g.gif ..

O kur pirkai? Gal atkreipei dėmesį juoda ar mėlyna būna užplikius? smile.gif
Atsakyti
Praita vasara pirkausi toki incognito purkstuka:

http://www.ukorganic...quito-spray.htm

Kvapas man patinka, nes su citrinzolem, bet taip uzsikosedavau prisipurskus, tai purskdavausi jau iejusi i miska ir dargi eidama, kad nekvepuociau tuo purskalu. Lygtais padejo, bet reikia labai kruospsciai apsipurksti, nes kai kur igeldavo uodai, jei per mazai privarydavau.
Dar vienas bajeris su tuo purskikliu. Karta standartiskai "apdorojau" save siuo repelentu, o paskui su vaiku sedejom smelio dezej, tai girdejau kaip moterys aptarinejo kvapa. T.y. jos nezinojo kas kvepia ir speliojo ar cia kas zydi ar ka ir dar sake, kad miskelio pradzioj tas pats kvapas tvyro, cia kaip tik toj vietoj kur pasipurskiu. Tai arba tai sutapimas, arba rimtai cia taip repelantas kvepejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 07:58)
O Haushkos kiek kainuoja seseliukai akims?  blush2.gif

Ziurint kur pirksit 4u.gif As uzsisakiau kaip tik 3 spalvytes tai kaina 9 su biskiuku euro 1vnt smile.gif
Atsakyti
O cia savaiminio idegio meginukas, jei kam aktualu:

http://www.ukorganic...ic-self-tan.htm

As tai stebiuosi kaip jus pacios kremus gaminates, man iki to dar tolokai lotuliukas.gif Reiktu daug kuo pasidometi, o kadangi laiko tam negaleciau skirti, tai tenka pirktis jau pagamintus dalykus. Jus saunuoles! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 10:50)
Aha, ta pati irmaliet. Bet kai su manim pacios kosmetikos platintojos susisiekia, tai man pakvimpa Oriflame ir kitokiu "geriu", todel suabejojau  g.gif ir kazkaip i makaule isirase man, kad naturali ir dar ekologiska kosmetika gan brangi, tai snairuoju truputi i pigesne produkcija  doh.gif

As isbandziusi Alverde gaminius kelis, tai tikrai neblogi smile.gif beje sertifikuoti BDIH
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 10:55)
Gal receptuką galima...?  ax.gif Ar čia ne prie kosmetikos temos?  biggrin.gif

nerandu savo uzrasuose. keista g.gif as viska uzrasineju biggrin.gif hm, reiks dar paieskot.
zinau, kad dejau daug citrininio eukalipto..

QUOTE(Viola fiola @ 2010 04 19, 11:02)

Lygtais bandziau sampuna.

aciu

QUOTE(ernesin @ 2010 04 19, 11:05)
O kur pirkai? Gal atkreipei dėmesį juoda ar mėlyna būna užplikius? smile.gif

man vyras nupirko pas 'babajus' kartu su kitais milteliais. nezinojo ka imt, tai surinko ka rado smile.gif
ne, neplikiau, bijau as tu dazanciu milteliu. nemoku su jais elgtis, bet kaupiuos.. biggrin.gif
Papildyta:
Jei kam ko reikia is uk, uzsukit i bloga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 19, 10:55)
Gal receptuką galima...?  ax.gif Ar čia ne prie kosmetikos temos?  biggrin.gif

neradau. prisimenu, kad gaminau nakti, likus kelioms val iki isvykimo i oro uosta.. tai gal ir nebeuzrasinejau biggrin.gif

kad kvapas stiprus, tai tikrai. as prie zmoniu nesipurksdavau. as nakciai siek tiek save, vaika, pagalve pakvepindavau. nors uodu pilna buvo, nei musu nei vaiko nesukandziojo. tai as ivertinau, kaip veiksminga.. biggrin.gif
Atsakyti
Noriu tarti pagiriamąjį žodį FIN šampūnui su dumbliais: gerai išplauna plaukus, palieka švelnius ir aliejinę kaukę išplovė taip pat be jokio vargo.
Atsakyti
Čia Honey apie aliejaus išplovimą užsiminė, tai prisiminiau, kad norėjau parašyti įdomų dalyką dėl pasiflorų aliejaus (paskutiniu metu naudoju plaukams) - jo net šampūnu praktiškai plauti nereikia specialiai, užtenka kiek nubėga per visą ilgį su šiltu vandenuku. O jausmas plaukams thumbup.gif Įdomu, ar čia jo struktūra tokia? Ar susigeria labai gerai? g.gif
Atsakyti