Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 61

O ar matėt, kad yra pirmas veido kremas, sukurtas ir pagamintas Lietuvoje(natūralus) bigsmile.gif nuoroda Gal yra bandžiusių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 18, 19:27)

Jau kokia dovanytė graži... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 18, 19:29)
Tekila, labai siūlau išmėginti Nvey mirksiukas.gif Pati turėjau Hauschkos tūbelę, o kai pasibaigė galiojimas biggrin.gif, nusipirkau Nvey. Pastaroji kur kas labiau patiko, dengiasi kaip kremas, labai gerai drėkina. Šiaip ir Hauschka gera, bet Nvey fainesnė smile.gif Dar teko iš mėginėlio Laverą bandyti, tai labai suriebino veiduką schmoll.gif Jau jei nors kiek į riebumą oda, Lavera tikrai netiks... Sakyčiau sausai-normaliai.

Labai ačiū už patarimus aciuks.gif
Dar Benecos krempudras mergaitės giria iš ecoland.lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 04 18, 20:50)
O ar matėt, kad yra pirmas veido kremas, sukurtas ir pagamintas Lietuvoje(natūralus) bigsmile.gif nuoroda Gal yra bandžiusių? rolleyes.gif

Nelabai supratau, kas jį pagamino... g.gif
Papildyta:
Gal yra bandžiusių Sante lūpų blizgesius? http://www.biologisc...iamond-3ml.html

Išparduotuvėje yra, gundo mane, bet net nežinau... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 18, 19:27)
O kvepalus dar praturtinau keliais kvapais, neatsispyriau pagundai smile.gif

papasakok placiau apie rezultata 4u.gif Ka konkreciai naudojai gamybai, kiek issilaiko tavo kvepaliukai?
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 21:41)
Nelabai supratau, kas jį pagamino...  g.gif
Papildyta:

jei netingesiu ir turesiu laiko, rytoj nuleksiu pasniukstinet kas ten ir kaip su tuo kremu cool.gif
Atsakyti

sito forumo dalyves jau senai sukure pirmuosius kremus Lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 19:42)
Tiesiog aš rinkčiausi tą kuom galėčiau būti tikra..nežinau nei kas AZ tiekėjai, nei mačiau...atsiprašau jei įžeisiu ką, bet man tas Iranas ir pan. kraštai, tai tokie labai 'slidūs'...

Tai kad siai dienai turbut nera kuo galima 100 % pasitiketi, nes nei prie vieno produkto ar ingridiento mes negalime stoveti ir nematome kas ka daro. Kaip ir rytu saliu produkcijoje visko gali buti, taip ir musu, lietuviskoje, visko randama, nors sudetyje to nera nurodoma ir pan., bet naturalu, kad stengiames rintis tai kuo tikim, o ne tai apie ka graziai "suokia"
Atsakyti

Nežinau, gal aš ir neteisi, bet taip iš pirmo žvilgsnio, tai šio kremo sudėtis labai nyki ir pigi man atrodo blush2.gif Bet iš prekės kainos to nepasakysi cool.gif Nesu bandžiusi ir paskaičiusi sudėtį, įvertinusi kainą - nelabai ir pirkčiau blush2.gif O dar tas perspėjimas, kad blogai geriasi odon...
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 17, 13:22)
is ko galvoji gamint? 4u.gif

nu bandysiu kopijuoti sukini biggrin.gif tikiuosi jie atleis, as tik is idomumo smile.gif
as cia kazkaip viena vakara pries uzmiegant sumasciau, kad reik tuos ekstraktus naudot gaminant skysta muila - tada tikrai nebus gresmes gedimui. itariu suki taip ir daro. nu, ir noriu patikrint sugalvota derini ju kvapui ax.gif
parasysiu, jei kas idomaus gausis.

QUOTE(bituteba @ 2010 04 17, 14:42)
... ypac kai pradejau pazastis rautis

vajei, ir kaip iskenti? blink.gif

QUOTE(Etama @ 2010 04 17, 19:00)
as po koju voneles ir pedikiuro  wub.gif
...silko...

suuuper.. kleopatra ilsis.

pavydziu Tavo kojoms wub.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 07:05)
Su chna indigo/juodos spalvos išgauti neįmanoma, savo laiku aš tuo labai domėjausi, nes norėjau siųstis iš Egipto berods juodosios chna pastą blush2.gif

man irgi neaiskus sitas dalykas.
esu radus puslapi (reiks paieskot, dabar dinge puslapiai, kuriuos buvau issisaugojus), kad lyg ir dazo indigo juodai g.gif bet atseit reikia, kad sumaisius su vandeniu butu melynos spalvos, o ne juodos. jei busjuodos, tai jau su chemija..
bet nesu tikra, reiktu dar paskaityti, ar gerai pamenu..

as kaip tik turiu indigo g.gif ..

QUOTE(Katherina @ 2010 04 18, 11:05)
Dariausi vakar kaukę plaukams

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 balandžio 2010 - 23:02
QUOTE(Rasma @ 2010 04 18, 20:42)
Aš pati esu naudojusi drinks_cheers.gif ir ne vieną pakelį, bet ta bespalvė chna labai sausina plaukučius...

As esu naudojusi tokia pat, tik nemaisiau su jokiu al. Kadangi l.sausino, nebepirkau antros pakuotes, bet dabar vel priminet, gal ir reiktu isigyti. As berods pirkau eurokos, gera ji? Nelabai bepamenu mastau.gif Ir dar, Rasma, ar tepi visus plaukus, ar labiau saknis? Idomu kam geriau chna g.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 04 18, 22:13)
sito forumo dalyves jau senai sukure pirmuosius kremus Lietuvoje lotuliukas.gif

lotuliukas.gif teisybe thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 19, 00:00)
suuuper.. kleopatra ilsis.

pavydziu Tavo kojoms  wub.gif

thumbup.gif tik dar ateiciai ko nors vesinancio ilasinsiu, gal kokio EA, bus isvis pasaka wub.gif reiks dazniau taip, ateiciai turbut ir vandens nebepilsiu,-vieni tik piena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 19, 00:12)
thumbup.gif  tik dar ateiciai ko nors vesinancio ilasinsiu, gal kokio EA, bus isvis pasaka wub.gif  reiks dazniau taip, ateiciai turbut ir vandens nebepilsiu,-vieni tik piena wub.gif

vakar dariaus ir as kojom vonele blush2.gif buva nusipirkus tam reikalui roze, tai laukiau kol bent kiek apvys, nes jau tokia grazi buvo biggrin.gif draugas atejo, ziuri i ta roze ir sako: ko as nezinau? lotuliukas.gif as dejau pieno, glicerino, juros druskos, muskatiniu salaviju ea, aliejuku misinio (is KN veidui) ir roziu ziedlapiu 4u.gif paskuj seke pedikiuras ir labai saldus miegas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 18, 17:16)
Beje, aš tai sėdžiu su tooookiu fainu "makiažu" dabar... 

dekui 4u.gif

sveik 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 18, 17:36)
nerealus grožis  wub.gif Būčiau ir aš neprošal tokią dovaną gauti biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 04 18, 19:50)
papasakok placiau apie rezultata  4u.gif  Ka konkreciai naudojai gamybai, kiek issilaiko tavo kvepaliukai?

diena kiti jausmai per krastus liejos, tai net apie kvepalus nesipasakojo smile.gif
Galutine mano sedevro biggrin.gif sudetis: amber, sandalwood, vetiver, vanilla, pachouli absoliutas, ginger, geranium absoliutas, orange, tangerine.
kvapas ant odos kiek kitoks nei paciu kvepaliuku, o pasitepus su laiku kinta.
is pradziu pasitepus jis toks saldziai gaivus, nes stipriai jauciasi apelsinas su mandarinu, tada svaiginantis geranium absoliutas su imbieru smile.gif, o o keliu valandu isryskeja turtingosios, giliosios ir tamsiosios natos- afrodiziakai: sandalmedis, vetiverija, paciule, gintaras..
Vanile, gintara, sandalmedi as, tiesa, jauciu visada - nuo tada kai pasikvepinu iki kol kvapas isgaruoja..
Nu, mano nosis jokiu budu neislavinta, tai galejau ir nusisneketi 4u.gif
Bet pati atrakcija man patiko. Ir kvepalai patinka. Dar noriu gamint smile.gif
Net neturejau vilties, kad patiks MB. Bet jis sako, kad kol jauciasi citrusiniai - jam patinka biggrin.gif doh.gif (Zodziu, pacios prabangiausios ir libida keliancios kvepalu dalies neivertina doh.gif biggrin.gif. Nu, jis pas mane sintetikos vaikas.. )

Kiek issilaiko ant odos dar tiksliai negaliu pasakyti. Bet vakar po 7 val dar pakankamas kvapas buvo. Tai, speju, 10-12 val gal istrauktu... Koncentracja tai labai didele dariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 19 balandžio 2010 - 00:27
visai idomus filmukas http://www.youtube.c...h?v=h-vlvvzVa10
nezinojau, kad naudojami ne tik ziedai, bet ir zalia augalo dalis. reiks ir man ja pradet naudot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 19 balandžio 2010 - 00:43
QUOTE(Fire @ 2010 04 17, 14:47)
Be pastos. Jie išvis po valgio tik praskalauja burną vandeniu ir tada tuo pagaliuku trina. O aš tai, kaip labai civilizuota  hihihi.gif pirma su dantų pasta, o tada truputį sudrėkintu pagaliuku.  Arba šiaip dieną, nes užima laiko taip darbuotis, tiesiog, ką nors kita veikiu (skaitau, prie PC dirbu) ir trinu sau... Galėsiu vakare foto įmest kaip atrodo.

Babi*
, nėr už ką  4u.gif

Sveikutes 4u.gif

As irgi pagaliuka naudojau, pirkausi is UK berods. Bet man netiko, prastai vale, seiles varva, dargi galiniu dantu nepasiekiau, bijojau nulauzti pagaliuka ir dantenoms per siurkstus "seriai"buvo doh.gif

O del prakaitavimo, tai as irgi prakaituoju nemazai, bet nieko nebenaudoju. Sia vasara sumasciau nusipirkti keleta lengvu neriniuotu bolero ir mautis ant marskineliu vasara, kad kai po pazastim prakaito blynai is rodytis, tai bent bolero uzdengs lotuliukas.gif
Atsakyti