Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

sveikos...kaip tos maximines rozes???dabar akcija 30% ar verta pirkt galvoju...mano vijokline nusalo noreciau i vieta kokios...ar jos atsparios...ar pakencia musiskes ziemas...ar tik kaip vienmete turesiu???laukiu kas ka patars... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 05 19, 14:16)
.ar jos atsparios..

Aš tik vieną esu pirkus pernai, tai pačią pirmą žiemą visai nedengta žiemojo sode, gyva, auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 05 19, 14:16)
sveikos...kaip tos maximines rozes???dabar akcija 30% ar verta pirkt galvoju...mano vijokline nusalo noreciau i vieta kokios...ar jos atsparios...ar pakencia musiskes ziemas...ar tik kaip vienmete turesiu???laukiu kas ka patars... unsure.gif

labas, as siandien buvau maximoj, galvojau pirksiu, bet nesupratau, gyvybes zenklu jokiu nerasta, o kazkokiu zaliu aplieta, kaip plastmase g.gif
Atsakyti
turiu 8 rozes visos maximines ir visos akcijines , perziemojo visos drinks_cheers.gif
pernai zydejo 2 kartus pasodintos rugpjucio pradioj lygtais.
taiva kam moketi daug jei auga ir uz pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 19, 16:46)
turiu 8 rozes visos maximines ir visos  akcijines , perziemojo visos    drinks_cheers.gif
pernai zydejo 2 kartus pasodintos  rugpjucio pradioj lygtais.
taiva kam moketi daug jei auga ir uz pigiau  biggrin.gif

Bet Maximoje gražesnių veislių nebūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 19, 16:11)
Bet  Maximoje gražesnių veislių nebūna  ax.gif

Nu jo, ten tokios paprastos. Aš norėčiau didelio erškėtrožės krūmo, ar ko panašus, jaučiu irgi nėra maximoj, kiek skaitinėjau g.gif Nežinot, ar jie greit auga?
Atsakyti
mano maximinė pasodinta be gyvybes ženklų atrodo rodo ,kad gyvens bigsmile.gif pirkau ant ilgo koto-matosi pirmi pumpurėliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 05 19, 16:49)
mano maximinė pasodinta be gyvybes ženklų atrodo rodo ,kad gyvens bigsmile.gif pirkau ant ilgo koto-matosi pirmi pumpurėliai bigsmile.gif

Maximinės taip įdomiai užkoncervuotos, bet joms viskas gerai. Tavoji tikrai gyvens drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip tos rozes ant stiebo a? verta jas pirkt ?
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 05 19, 22:11)
o kaip tos rozes ant stiebo a? verta jas pirkt ?

hi.gif as pries kelis metus buvau 3 pirkusi,tai pirmais metais 2 gal truputi zydejo,po ziemos nusalo..daugiau i ta puse nebeziuriu,geriau paprastos schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O man verkiant reikia, nežiūrint į nieką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 19, 22:49)
O man verkiant reikia, nežiūrint į nieką  blush2.gif

drinks_cheers.gif be abejo,pameginkit mirksiukas.gif
Atsakyti