Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

Labas rytas, nusipirkau as is maximos vijokline roze smile.gif visai neblogai atrodo, vakare reiks sodint. noriu paklausti kurioje puseje ja geriau sodinti? esu numacius vieta kur buna rytais iki kokiu ąčval saule, po to sukasi ir siek tiek krenta tik. beveik ant namo kampo ja sodinciau.
Atsakyti
Kažkur lyg girdėjau, kad nuo amarų tinka purkšti su indų plovikliu Fairi. Ar kuri bandėt? Nebūna po to negražūs, muiluoti lapliai? O žiedams nieko?
Atsakyti
nagi per maximos akcija papirkau 6 rozes bigsmile.gif ziuresim kaip jos augs .
Atsakyti
isabelaa, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man tikriausiai šuds bus su maximine stiebine g.gif Jau kelios dienos, o gyvybė gęsta. Nieko nesuprantu, šaknys buvo ohoho kokios galingos, taip atsakingai susodinau unsure.gif Senoji stiebinė irgi nieko gero nežada, pavargau laukt ir kas valandą apžiūrinėt cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Savaitgali ziurejau "derliaus kraite". Rode reportaza apie rozes, ir sliauziancios rozes mane suzavejo wub.gif Gal zinot kur galeciau tokiu isigyt ir kiek jos kainuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 11:06)
Sveikutes  4u.gif
Savaitgali ziurejau "derliaus kraite". Rode reportaza apie rozes, ir sliauziancios rozes mane suzavejo  wub.gif Gal zinot kur galeciau tokiu isigyt ir kiek jos kainuoja  blush2.gif

nugi Sodo rožė reklamavos, jų tinklapy ir kainas galima pasižiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 24, 10:41)
nugi Sodo rožė reklamavos, jų tinklapy ir kainas galima pasižiūrėt  ax.gif

Aciu bigsmile.gif
Turbut neatidziai klausiausi biggrin.gif

O gal kas nors jas auginat ir galit pasidalinti savo ispudziais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 24 gegužės 2010 - 13:09
QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 11:06)
sliauziancios rozes mane suzavejo  wub.gif Gal zinot kur galeciau tokiu isigyt ir kiek jos kainuoja  blush2.gif

QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 14:09)

O gal kas nors jas auginat ir galit pasidalinti savo ispudziais  blush2.gif

Aš keletą auginu. Mane šliaužiančios ir stiebinės šiuo metu labiausiai žavi blush2.gif Skambinausi pas Elijošius, sakė Knirps pas juos 14 lt, jau buvau pasiruošus pirkt, bet Bauhofe (sodui, daržui) gavau po 11 su cnt. Mane šitos rožytės užbūrusios, ir nieko negaliu padaryt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 24 gegužės 2010 - 13:50
QUOTE(Awita @ 2010 05 24, 13:50)
Aš keletą auginu. Mane šliaužiančios ir stiebinės šiuo metu labiausiai žavi  blush2.gif Skambinausi pas Elijošius, sakė Knirps pas juos 14 lt, jau buvau pasiruošus pirkt, bet Bauhofe (sodui, daržui) gavau po 11 su cnt. Mane šitos rožytės užbūrusios, ir nieko negaliu padaryt  wub.gif

Aciu 4u.gif
Kaip gaila, kad Bauhofo nera Kaune, o sakykit kur yra tas Elijosius, nes googlas daug ju ismeta g.gif Kiek pasigooglinau, tai arciausiai Kauno yra tik Neveronyse "sodo rozese" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 05 24, 16:27)
Aciu  4u.gif
Kaip gaila, kad Bauhofo nera Kaune, o sakykit kur yra tas Elijosius, nes googlas daug ju ismeta  g.gif  Kiek pasigooglinau, tai arciausiai Kauno yra tik Neveronyse "sodo rozese"  rolleyes.gif

Čia labai aiškiai: http://imoniugidas.l...siai-15032.html
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 24, 10:14)
isabelaa4u.gif  4u.gif  4u.gif

O man tikriausiai šuds bus su maximine stiebine  g.gif Jau kelios dienos, o gyvybė gęsta. Nieko nesuprantu, šaknys buvo ohoho kokios galingos, taip atsakingai susodinau  unsure.gif Senoji stiebinė irgi nieko gero nežada, pavargau laukt ir kas valandą apžiūrinėt  cool.gif

as irgi pasodinus jau trecia diena savo "climbing rose" is maximos. kol kas atrodo neblogai smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 24, 21:34)
as irgi pasodinus jau trecia diena savo "climbing rose" is maximos. kol kas atrodo neblogai smile.gif bigsmile.gif

Gal tau pavyks, pradės augt wub.gif
Atsakyti