Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

QUOTE(malram @ 2010 11 12, 09:13)
labas rytas,Li-ja,kaip jūs,gal jau stipresni?

Labas rytas,

Li-ja rašyk kaip jūs ten, bo vieni jau tai patyrę, kitiems dar tai gręsia, dalinkis kad ir kaip skaudu būtų
Atsakyti
Sveikos, reanimacijoj dabar, temperatura laikos, laisvo skyscio pilve nemazai. Kyla visokios mintys, kad tik kas su kepenim nebutu. Operuojant tuo paciu ir kepenu bijopsija atlieka, atsakymas po poros savaiciu. Laukiam gal ryt geriau bus. Vienu zodziu siaubas.
Atsakyti
Li-ja,linkėjimai jums nuo visos mūsų šeimos....
Laikykitės,nepasiduokit,geros mintys irgi daug padeda.
O jūs turėjot problemų ir su kepenimis? mūsų tai lyg sveikos,tik tos venos,bet baimių per akis,ypač kai girdim kas dedasi,bet aš tikiu,kad jūs susitvarkysit ir galėsit laukti kalėdų jau sustiprėję smile.gif
Atsakyti
Mano vaikino kepenys šiek tiek padidėjusios ir turi grublėtumo, tai ir mes patyrėm kas tai yra kepenų biopsija

Li-ja, galvok kad viskas bus gerai ir tuo tikėk
Atsakyti
Aciu didziulis uz palaikyma. Kepenys visada buvo sveikos, o dabar nebesuprantu kas cia daros. Laikiam tyrimu atsakymu. Dar reanimacijoj vaikinas tik dabar vaiku. Na nezinau, skiriasi kaip diena nuo nakties (pries tai gulejom suaugusiu reanimacijoj, kitoj santariskiu ligoninej). Vaiku reanimacijos gydytojos nezinau kuom mane laiko, nei paklausi nei pasikalbesi normaliai, kaip su durnele kalba. Susidaro toks ispudis kad as vos ne daugiau zinau, nei jos. Turesiu daugiau naujienu parasysiu. Dar karta aciu 4u.gif
P.s. po bluznies operacijos trombocitai ir leukocitai atsistate galima sakyt vos ne pirma diena. Jei kokiu klausimeliu galit ir i a z rasyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li-ja: 13 lapkričio 2010 - 20:58
QUOTE(Li-ja @ 2010 11 13, 20:50)
Aciu didziulis uz palaikyma. Kepenys visada buvo sveikos, o dabar nebesuprantu kas cia daros. Laikiam tyrimu atsakymu. Dar reanimacijoj vaikinas tik dabar vaiku. Na nezinau, skiriasi kaip diena nuo nakties (pries tai gulejom suaugusiu reanimacijoj, kitoj santariskiu ligoninej). Vaiku reanimacijos gydytojos nezinau kuom mane laiko, nei paklausi nei pasikalbesi normaliai, kaip su durnele kalba. Susidaro toks ispudis  kad as vos ne daugiau zinau, nei jos. Turesiu daugiau naujienu parasysiu. Dar karta aciu 4u.gif
  P.s.  po bluznies operacijos trombocitai ir leukocitai atsistate galima sakyt vos ne pirma diena. Jei kokiu klausimeliu galit ir i a z rasyt.

Gal lai būna čia klausimai-atsakymai, info bus prieinama, gal būt kažkam gyvybiškai reikalinga

Mes su tavim
Atsakyti
Oh,kaip suprantu,jau lyg ir geresnės naujienos smile.gif valio smile.gif
o dėl gydytojų.....aš be komentarų,bet per savo šeimos istoriją tiek esam to jų gėrio patyrę,kad nestebina absoliučiai sad.gif kartais man tiesiog norisi joms į marmūzę užvožt,negaliu toleruot,dėl mamos net vėtrą buvau užkėlus,buvau nėščia,pikta,blogai jaučiausi,o kai aplankius ligoninėj sužinojau kas ten dedasi,pratrūkau,bet greit visos sulakstė uodegom nuleistom,nors ir bambėjo,bet darė viską ,ką privalėjo padaryt,net pati save nustebinau,kad šitaip galėjau išdrįst...
apskritai-kuo durnesnis,kuo žemesnis intelektas,tuo labaiu jie pasipūtę sad.gif
o jūs laikykitės smile.gif labai džiugu,kad jau jraujukas geras smile.gif
Atsakyti
Ir mes linkime sveikatos,istvermes,kuo greiciau sveikite.
Atsakyti
Li-ja,kaip jūs ten,kaip sveikata? tikiuosi,kad jau neblogai....
Atsakyti
Sveikos, mes jau namie. Mano vaikinas baltas kaip popierius, del maisto kovojam, mazai valgo, o kraujo tai nemazai netekes, reikia hemaglobina atstatyti. Kepenu biopsijos atsakymas tik penktadieni. Ziauriai neramu, nes i maniski pasiziurejus visokios mintys i galva lenda. Aciu brangiosios, kad palaikot.
Atsakyti
aš tikiu,kad atsistatys smile.gif manau po tokių operacijų ne juokas,turi laiko praeit nemažai,bet tikiu,kad vistiek viskas stos į vėžes smile.gif laikykiitės
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2010 11 24, 10:41)
Sveikos, mes jau namie. Mano vaikinas baltas kaip popierius, del maisto kovojam, mazai valgo, o kraujo tai nemazai netekes, reikia hemaglobina atstatyti. Kepenu biopsijos atsakymas tik penktadieni. Ziauriai neramu, nes i maniski pasiziurejus visokios mintys i galva lenda. Aciu brangiosios, kad palaikot.

Oi, tikiu, kad viskas bus gerai. Reikia atsigauti, o ir nesigązdink anksčiau laiko!!
Atsakyti