Sveikos, mes neperseniausiai is Vilniaus. Echoskopavo, stemple tikrino. Suntas veikia, varikozines venos subliusko po bluznies operacijos, tai kaip ir neblogai viskas. Dabar pries vasara reiks vaziuot.
pas mus nieko,vaikas atsparus,mes visi persirgom Noro virusu,o jis ne,paskui peršalimo virusą turėjom,jis vos vos gerklė paraudo,tai smagu,kad atsparus,ir apetitą labai gerą turi,jau net baisu visas kūdas,tik žandai pūpso į Vilnių mums kovą,bet važiuosim turbūt balandį.
Mes tfu tfu tfu... nesergam, gripas nepuola. Vaikinui jėgų ir sveikatos perteklius, žandai plyšta nuo apetito ir pilvo nebeskauda taip dažnai kaip anksčiau, nebent naminį pieną išgeria. Viena problema nebegaliu nuturėti, kaip anas nori sportuoti, lyg ir Vilnius numojo ranka ( mol žaisk tu tą krepšinį), bet vietinis pediatras nei už ką nesutinka. Iš dalies jau ir aš sutinku, kad geriau krepšinis, nei bambatrynis gatvėje. Teks dar kartą kalbėtis su pediatre, kad su mano sutikimu leistų tą krepšinį lankyt
mums i Vilniu kova, vaikinui vasario 12 sukaks 17,jis ir stanga kilnoja,ir paruko,mokykloje zaidzia stalo tenisa.Nelabai jis rupinasi ta sveikata,ir as daug nebepasakoju",kaip pasiklos ,taip ismiegos".Dar nesiskambinsiu Zilinskaitei,lauksim kol atsils labiau.
mums i Vilniu kova, vaikinui vasario 12 sukaks 17,jis ir stanga kilnoja,ir paruko,mokykloje zaidzia stalo tenisa.Nelabai jis rupinasi ta sveikata,ir as daug nebepasakoju",kaip pasiklos ,taip ismiegos".Dar nesiskambinsiu Zilinskaitei,lauksim kol atsils labiau.
skambinuosi zilinskaitei ,derinam diena,reikia atvykti atsigulti is vakaro i santariskes,daug nervu kainuoja,tai siuntimas ne toks,nors patys nezino ,kaip rsyti,ir paskutini karta netiko,o juk mes is taurages,tai nepakeisi,vaiksciojom po visas poliklinikas,dar gerai,kad padejo,tai padare konsultacija vietoje santariskese,o tada tas gydytojas dave siuntima guldyti.Vienu zodziu viskas palaida bala,nepalyginsi su antakalniu,kur visa tvarka aiski,mums santariskese reikia 3 dienu,o tai sunku ,nes man kaip mamai,nera kur perguleti.