o mums darė echo ir endo tą pačią dieną...tik turėjome iki 9-os ryto pribūt į vietą... ir grįžo tą pačią dieną...
QUOTE(jankovska @ 2011 02 17, 11:54)
skambinuosi zilinskaitei ,derinam diena,reikia atvykti atsigulti is vakaro i santariskes,daug nervu kainuoja,tai siuntimas ne toks,nors patys nezino ,kaip rsyti,ir paskutini karta netiko,o juk mes is taurages,tai nepakeisi,vaiksciojom po visas poliklinikas,dar gerai,kad padejo,tai padare konsultacija vietoje santariskese,o tada tas gydytojas dave siuntima guldyti.Vienu zodziu viskas palaida bala,nepalyginsi su antakalniu,kur visa tvarka aiski,mums santariskese reikia 3 dienu,o tai sunku ,nes man kaip mamai,nera kur perguleti.
Trijų dienų? O ką ten daro tris dienas?
aha,ir aš susirūpinau,kodėl taip ilgai? gal dar ką nors daro?
paguldo is vakaro,tyrimus paskiria rytojui,na ir kartais nespeja israsyti,o musu autobusa paskutinis apie trecia.Esu vairuotoja su nedideliu stazu,todel i Vilniu vaziuti nerizikuoju,o ir vien benzinui reiketu apie 200,tai mes visus 10 m,vazinejam autobusais su 80 % nuolaida.Na kai buvo mazesnis ,pora kartu po visu norkoziu pakilus buvo temperatura,tai esam guleja visa savaite,kiek pamenu ,taip nutiko pora kartu.Zilinskaite Santariskese neturi savo skyriaus,tai kol mus kur itaiso ,ryto ir nebelieka,liekam rytojui ir pan.Na kas is netoli ,tiems mano problemos neaktualios,o mums pirmyn atgal apie 500 km.,tai ir vargstam su nakvynem.
mat kaip...mes irgi iš toli,iš Kelmės,irgi važiavo autobusu,nes ten eismas ne mums ir kaina didelė,bet mes iš vakaro susiderinom,anksti ryte buvo,viską padarė,narkozė buvo tik vietinė endo,kad nereiktų guldyt,gal čia taip ilgai jūs,nes narkozę visiką gaunat,kadangi su mano vyriuku galima buvo susitart,tai viskas tą pačią dieną ir įvyko, grįžo vakarop.tik be galo pavargo,nes 4- ryto kėlėsi,kelionės,baimės ir visa kita... bet nakvot nereikėjo, o kaip bus ateity kas žino
aha,mes kitur nė nesam buvę,jau pakliuvom tiesiai į santariškes.
14val.jau buvo stoty. jie ryte ten užsiregistravo,paskambino Žilinskaitei,ji atėjo,juos nusivedė,tada pdarė echoskopiją,vėliau darė endoskopiją,aišku,visur teko po kažkiek palaukti. Bet darė vietinę nęjautrą,į nosį lašino anestezijos lašiukus,vaikas apspango,po prcedūros nieko nebeatsiminė tik liko apsapangęs
bet per valandą atsigavo ir grįžo namo
14val.jau buvo stoty. jie ryte ten užsiregistravo,paskambino Žilinskaitei,ji atėjo,juos nusivedė,tada pdarė echoskopiją,vėliau darė endoskopiją,aišku,visur teko po kažkiek palaukti. Bet darė vietinę nęjautrą,į nosį lašino anestezijos lašiukus,vaikas apspango,po prcedūros nieko nebeatsiminė tik liko apsapangęs

Pas Zilinskaite mums taipogi ta pacia diena viska atlikdavo, o dabar po operacijos buvome pas Gutauska, ten ir echo ir endo dare. Ir dabar kai vaziuosime uz poros men vel pas Gutauska i skyriu guldys. Tris dienas teks isbut 
Papildyta:
Mes tai pirma pasirodom Gutauskui, paskui i registratura kitam pastate, po to vel atgal
, tada i priemima, is priemimo su visais popieriais gryztu pas Gutauska ir tada guldo. O siaube susimaisyti galima

Papildyta:
QUOTE(jankovska @ 2011 02 18, 12:23)
o jus ar irgi Santariskese ir kelinta h paleido,ar reikejo i priemimo skyriu,paskaui i palata ir t.t.
Mes tai pirma pasirodom Gutauskui, paskui i registratura kitam pastate, po to vel atgal

o varge
tai gal čia,kad po oprecijų???
jezau,čia tai vargas
kažin kodėl nebe Žilinskaitė?

QUOTE(malram @ 2011 02 19, 19:41)
o varge
tai gal čia,kad po oprecijų???
jezau,čia tai vargas
kažin kodėl nebe Žilinskaitė?

Dabar Zilinskaitei skambinsiuos, reiks pasitart kur cia mums vaziuot. Musu echoskopuotoja yra suaugusiu pastate, ji nori ir dabar echoskopuot ir veliau, kai 18 sueis pas save pasilikti del echo. O pas ja tik per Gutauska, reikia registruotis. Na pasuksiu Zilinskaitei ir issiaiskinsiu ta ju tvarka. Neblogai pas Gutauska, man patinka, tik del gulejimo aisku problema, ten po endo neisleidzia ta pacia diena namo. Griezciau kaskaip ten viskas.
aš į mobilų skambinu,nes paprastu dar nėra pavykę prisiskambinti