Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

QUOTE(jankovska @ 2014 03 26, 12:27)
Sveikutes,gal kas atsiliepsit is jau pilnameciu portinuku,mano sunui jau 20,susirgo pirmoje klaseje,bluznis pasalinta 2006m.,grupe kai sukako 18m. nueme is karto,niekur nevaziuojam,palikti esam likimo valiai,ageit sveiki.

na mums irgi sakė,kad ta lengva grupė ko gero tik iki pilnametystės ir baigta..
o kaip jūs jaučiatės?
Atsakyti
sunus mokosi ,bus automehaniku,du men dirbo statybose Norvegijoje,dirbo sunku fizini darba,sveikata panasi kai buvo,nera stipri,pabales,daznai skauda galva,siaip jis 196m., ir sveria 95kg.,meginau ieskoti kontaktu del konsultacijos to,kuris operavo,neradau,i zilinskaite nenoriu kreiptis,ir taip 11m. mes jai ikirejom.Visapusiskai patikrintu tik Vilniui bet neaisku,kam pilnameciai priklauso.Idomiai perskaiciau,kad pasalina tik dali bluznies,mums to neminejo,pasalino visa ir suformavo kita junkti .
Atsakyti
musm sakė,kad žiūrės,kaip ta blužnelė yra susiformavusi,ir tai,kad šiuo metu galima šailinti tik dalį,yra naujovė,mes uždelsėm su operacija,ir taip gavosi,kad laimėjo, per tą pusmetį atsirado ši naujiena. BEt sakė,tik operacijos metu matys, ar įmanoma jos dalį išsaugoti, tai kadangi blužnis buvo tinkamos formos,pavyko jos trečią dalį išsaugoti, nors dydžiu ji prilygsta normaliai blužniai šiuo metu.
Dar laukia mūsų tas venų "perdarymas", įdės šuntus ir sakė,kad tada jau viskas turėtų būti gerai..bet to dar reiks palaukt kelis metus,kol priaugs jis. Kraujukas jau gerokai pasiteisęs,tik dabar tos bėdos su erozijom prasidėjo, važiuosim balandį, kažką su tais venų mazgais darys sad.gif bet sakė,po venų šuntavimo,neberiks vargt ir su erozijom,jos turės išnykti
Atsakyti
Sekmes jums .
Atsakyti
ir jums smile.gif smagu,kad yra su kuo pasitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2014 03 26, 12:27)
sunus mokosi ,bus automehaniku,du men dirbo statybose Norvegijoje,dirbo sunku fizini darba,sveikata panasi kai buvo,nera stipri,pabales,daznai skauda galva,siaip jis 196m., ir sveria 95kg.,meginau ieskoti kontaktu del konsultacijos to,kuris operavo,neradau,i zilinskaite nenoriu kreiptis,ir taip 11m. mes jai ikirejom.Visapusiskai patikrintu tik Vilniui bet neaisku,kam pilnameciai priklauso.Idomiai perskaiciau,kad pasalina tik dali bluznies,mums to neminejo,pasalino visa ir suformavo kita junkti .

Visdėlto kreipkitės į doc. Žilinskaitę, ji kaip niekas geriau - patars kur kreiptis ir ką daryti
Mano sūnus nors be penkių minučių pilnametis, bet vis dar su blužnim ir jei kas blogai visada kreipiamės į gydytoją, nesvarbu kiek metų gydo. Man atrodo 14-ti metai kaip įkyrėjam ir nieko, nebara mūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki.Turiu 20-tę portinukę.Grupę turim 2 metam.
Atsakyti
Sunus be bluznies,bet nekraujavo ne karto,paskutini karta tikrinomes pries 18 gimtadieni,taigi dabar neaisku,kas ten dedasi.Dave ta 20procentu nedarbinguma,jis nieko nereiskia,sako del saves jei norit turekit.Vienuolika metu buvo neygalus,o kai sukako 18"pasveiko".Cia valstybe taupo.Gyvena kaip sveikas,nors ta sveikata ir liko nekokia,bet ka padarysi.
Atsakyti
Sveikutės,

labai labai kviečiu!!!!!!!!!!!!!! smile.gif

user posted image

Atsakyti
O jums neįgalumo pažymėjime ligos kodas 76.6
Atsakyti
Aš gerai neatsimenu, bet man atrodo, kad toks
Atsakyti
Su šv.Velykom!

user posted image
Atsakyti