Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

turi susitvarkyti,niekad nenukabinom nosies smile.gif Nors vaikas ir silpnesnis,bet parako jam netrūksta smile.gif
Atsakyti
Ką tik pasidžiaugiau, kad neesam operuoti... gavau žinią, kad nutarta atlikti magnetinio rezonanso angiografiją, nes gali būti, kad operuos blužnį ir atliks kraujagyslių jungtį

Baisu
Atsakyti
Busycat, na reiktų džiaugtis šiaip,ne bijoti, nes tai reiškia,kad paskui gyvensit pilnavertį gyvenimą.
Atsakyti
Jis ir gyvena beveik pilnavertį. Sportuoja, valgo sveikai.

O operacija, šiaip ar taip įsikišimas į organizmą, naturalu, kad jaučiu baimę
Atsakyti
sportavo? manajam nieko tokio neleido,dėl to pavojaus dėl blužnies. O kaip jam su tom erozijom? nes,kai šuntuos tas kraujagysles,tų erozijų nebeliks, aš tai liūdėjau,kad iškart negalėjo to šuntavimo padaryt dėl jo mažumo.Gyventume jau ramiai. O dėl operacijos- mums gerai vsikas pavyko, po savaitės autobusu abu grįžom namo.. Nors pjūvį darė pilnutinį, didžiulį.
nepasiduokit negatyvui,viskas bus gerai
Atsakyti
Jam venos yra apgydytos, kiek jau metų iš eilės tikrinosi, viskas gerai, jokių silpnų vietų, viskas apsklerozuota.

Taip jis sportuoja, nors visada kalu į galvą, kad nepersistengtų.... paauglystė matai, ne visada supranta, bet stengiasi stropiai vykdyti mamos nurodymus

Kažkada docentė V.Žilinskaitė irgi minėjo, kad jei operacija įvyks, gyvensim žymiai laimingesni.

Tikiuosi, kad taip ir bus
Atsakyti
Aš tikiu,kad taip ir bus,gyvens laimingai ir be rūpesčių smile.gif To jums ir mums linkiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, samgu pajusti palaikymą 4u.gif
Atsakyti
na va, šiandien buvome santariškėse.
gegužės pabaigoje skerozuos venas. jau f2-f3.......
gydytoja pati nustebus, nes prieš tris mėnesius viskas atrodė gan stabiliai.
dėl blužnies šalinimo-kol kas jokių kalbų, mdukrelė dar mažytė ir nebus kur nuvest venas.
šiuo metų kraujavimo rizika pakankamai didelė.
papasakojo kaip viskas atrodys jei pradės kaujuoti.
vienžo-netikėtai greitai čia mum sad.gif
dar pasakė, kad mum venų būklė blogėja dėl to, kad dažnai sergam infekcinėm ligom.
beje, trombocitų dabar turim 129!

Atsakyti
laikykitės. Mums irgi balandė tvarkys venas.
Atsakyti
bet jūs dar niekad nakraujavot?
man jos būklė šian nepatinka.
atsiraugimai dažnūs, tingi, pilvas vėl didelis..
Žilinskaitė teigia, kad iškart suprasime, kad kažkas negerai.
dabar galvoju ar man čia vaidenasi ar jau prasidėjo?
Atsakyti
Kraujavom, pastebėjau, kad išmatos juodos spalvos. Iš karto supratau, kad kažkas negerai. Bet kraujavom, tik ligos pradžioje. Jausdavosi labai pavargęs sūnus, dažnokai ilsėdavosi. Pabalęs būdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 kovo 2014 - 19:21