QUOTE(cūgga @ 2010 05 14, 16:39)
Įdomu kokia kaina pas jus balionų, šiaip įdomu sulygint
Vien tik balionus paleisit ar ką nors pririšit kas išskristų?
Aš šiandien visko prisipirkau

pradedant skalbinių sagtukais, baigiant dangaus žibintais
mes leidom balionus auksines ir baltos spalvos, juos atnese prie rotuses mano brolis (siuo atveju jis man labai daug padejo) paprasiau jaunuju, kad atidarytu deze ir paleistu savo svajas i dangu, jie atidare ir balionai isskrido, ispudis fantastinis, liko visi labai suzaveti.
Na ka gi apie vestuves, oras buvo nerealus, labai dziaugiuosi, kad buvome trakuose, kad paplaukiojom su jachta, ne tik kadrai grazs, bet ir atgaiva buvo sielai

kadangi pulkas 20 zmoniu, plius fotografas ir filmuotojas, tai lipom i dvi. Per tilta jaunasis nenese, kadangi ranka, po sudetingo luzio, tai poros issirikiavo iki puses tilto, joms tavo po susuktus i grazu popieriu gyvenimo tiesos zodzius, jaunieji prieidavo prie poros ir klausesi kaip perskaito jiems poros, tada paskutini turejo pirslys, ten buvo medine dezute, kurioje akmeneliai, mete i vandeni tai kas jiems netiko, po to uzrakino sirdeles

ant tilto skaite laiska gandrui, idejo i buteli ir imete i vandeni. toliau grize prie kauno mariu zaidem zaidimus ir namo. namuose atkartojau pagonisku apeigu rituala, primindama, kad tai yra musu proteviu tradicijos, taigi aukojau druska gabijai, grudus zemynai, kirpom plauku sruoga. sita dalimi sveciai liko suzaveti.
Prie stalo pirslio kalba, po to zidinys (pas mane jis buvo medine zvakide su 4 zvakem, viena pamerge man padejo ji papuosdama, isdegino 4 zodzius) taigi zidini uzdegiau pati, skaiciau pasaka apie 4 zvakes, uspusdama po viena, galiausiai nuo likusios vilties zvakes, paprasiau, kad teveliai uzdegtu likusias zvakes, tuo metu pamerge skaite zodzius gaijos garbe, ir kai ji perskaite, as jauniesiems priminiau zidinio esme

tada teveliai dovanojo skarele ir varpeli, tada komendantu rinkimas, tostas uz tevelius, meiles tostas, puokste keliaraistis, rutu nusegimas ir palydetuves miegot ( padovanojau pagalve ir pasaku knyga).
Antra diena daug zaidimu, kurie niekam nebuvo idomus

tik vyresni isijunge, o jaunimas tai is pirties neislindo
siaip viskas praejo gerai, tik gaila, kad muzikantai silpni ant vedimo, tai buvo sunkoka, kad viska turejom daryti vieni, po musu tostu jie ziuredavo i mus, ir mazdaug o kas bus toliau

bet nieko, visi dekojo uz svente ir liko nustebinti