QUOTE(Tylene @ 2010 04 18, 18:42)
Aš trutputį kitokią patirtį turiu. Na kaip pavyzdį, su Milano vienu viešbučiu. Tai rezervavus jį su vienos paros palaikymu (laiko kambarį visą paraą, jei nespėji atvykti iki 14 val.) - ir neatvykus, arba pranešus paskutinę dieną-jie už tą parą pnigėlius pasilieka sau. Jei užsakai viešbutį ir esi tikras, kad atvyksi iki 14,00 val.-tai niekas nieko nenuskaito. Nes tą kambarį atiduoda kitam ir tiek.
Manau, kad agentūros vis tik užsako palikdamos užstatą už vieną parą, nes niekada negali būti tikras ar spėsi laiku ten atsirast.
tai ir manau, kad tas sutrumpėjęs laikas gali būti taikomas tik tiems, kurie šiom dienom išvyksta, nes nespėja atšaukti ar nukelti rezervacijos.
Manau, kad agentūros vis tik užsako palikdamos užstatą už vieną parą, nes niekada negali būti tikras ar spėsi laiku ten atsirast.
tai ir manau, kad tas sutrumpėjęs laikas gali būti taikomas tik tiems, kurie šiom dienom išvyksta, nes nespėja atšaukti ar nukelti rezervacijos.
tai nereikia pranešt paskutinę dieną. kaip sakiau - ilgiau nei para prieš atvykimą. jeigu aš šiandien atsisakysiu po mėnsio turinčios įvykti kelionės, tegu man jie nepasakoja kad negalės mano viešbučio rezervacijos anuliuoti...juokas ima...