NETIESA, apie ligas yra kitas sutarties punktas. o tai ką aš parašiau aš nurašiau VISĄ VIENĄ PUNKTĄ iš sutarties, nieko neišplėčiau ir nieko nesutrumpinau. būtent sutartėlė švari, įsigilinkite, turistas turi teisę susigrąžinti pinigus.
ŽALA dėl kelionės yra ne pati kelionės kaina, kurią sumokėjo turistas, o pvz MORALINĖ žala, kurią aš galiu sumąstyti pvz 100000 lt už tai, kad organizatorius mane apgavo, įžeidė ir sakykim taip mane moraliai sužeidė

štai į tokius dalykus teisės turistas neturi. bet susigrąžinti sumokėtus pinigus - tikrai taip.
o tas punktas kad "kelionių organizatorius viešbučių rezervacijos neatšaukia" tai įdomu KODĖL jis negali jų atšaukti

jei visur civilizuotame pasaulyje viešbučių rezervacijos yra atšaukiamos, likus parai iki kelionės. neįgalūs gal mūsų kelionių organizatoriai kažkokie, kad negali rezervacijų atšaukti?

esu garantuota, kad reikia ir aštaukia. ir jei taip pvz atšauks rezervaciją, ir dar neįvykdys skrydžio, o pinigų sumokėtų negrąžins, tai realiai jiems nerealus navaras gausis iš to ugnikalnio. liks krūva turistų sumokėję krūvas pinigų, organizatorius viešbučių rezervus atšauks, skrydžių neįvykdys, o pinigėliai liks jam

na jau ne, nebus taip...
Na Jus jau ir iki neteiseto pasipelnimo dasokote.......
nors nieko bendro ner ir vel....