Įkraunama...
Įkraunama...

Islandijos ugnikalnis ir kelionės

QUOTE(Udrius @ 2010 04 19, 10:27)
Novaturo šios dienos pranešimas:

"NOVATURAS dėl susidariusios Force Majeure situacijos, t.y. dėl išsiveržusio ugnikalnio Islandijoje ir susidarius vulkaninės kilmės debesiui, kuomet buvo apribotas orlaivių eismas virš Lietuvos ir didžiosios dalies Europos, atšaukė savo reisus 2010 m. balandžio mėn. 16 – 18 dienomis į Tenerifę, Antaliją, Hurgadą ir Šarm El Šeichą. Šiomis dienomis nebuvo vykdomi ir grįžtamieji reisai iš Tenerifės,
Hurgados ir Šarm El Šeicho.

Prašome Jūsų klientams, užsisakiusiems keliones į minėtus reisus, siūlyti rinktis kitas NOVATURO keliones vėlesniam laikui, grąžinant kainos skirtumą, jei  pasirinkta kelionė bus pigesnė už atšauktą arba priimant priemoką, jei pasirinkta nauja kelionė bus brangesnė už atšauktą. Klientams, kurie nepasirinks kitos NOVATURO kelionės, prašome nedelsiant grąžinti visą sumokėtą kelionės kainą.

Susiklosčiusi ekstremali situacija sutrukdė NOVATURUI laiku sugrąžinti į Lietuvą
turistus iš Ispanijos ir Egipto. NOVATURAS kurortuose užstrigusiems turistams
suorganizavo ir finansavo papildomą apgyvendinimą bei ieško galimybių kuo skubiau pargabenti klientus į Lietuvą. NOVATURO kelionių gidai nuolatos talkina turistams visais kylančiais klausimais.

Visus klientus dėl artimiausių Novaturo skrydžių pasikeitimų informuojame asmeniškai. Skrydžius atnaujinsime, tik gavę atsakingų tarnybų leidimą.

NOVATURAS užtikrina, kad vykdo viską, kas įmanoma siekiant suorganizuoti turistų
keliones namo bei artimiausias išvykas į kurortus "

thumbup.gif dziaugiuosi kad pasirinkom Novatura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 19 balandžio 2010 - 09:55
QUOTE(Shopaholic @ 2010 04 19, 10:54)

Aš irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2010 04 19, 09:58)
Aš irgi  mirksiukas.gif

o man Tezai labiau patinka, bet pasirinkau Starus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O apie Starus kas nors konkreciai ka nors jau zino?
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 04 19, 09:54)

Aš irgi ax.gif Įdomu, kaip Teztour g.gif
Atsakyti
Beje gal kam aktualu del parkingo prie oro uosto. Mano uosviai masina pasistate ADC parkinge. Iki vakar dienos buvo uzsisake stovejima. Negrizo nei vakar nei siandien. Paskambinau i parkinga, tai sake: nesijaudinkit, kai gris, tai ir isvaziuos, papildomai primoket nereiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lrd @ 2010 04 19, 11:08)
O apie Starus kas nors konkreciai ka nors jau zino?

mum apie 10 val skambino is agenturos, tai siule sndn apie 18- 19 val. skristi i Hurgada (musu skrydis turejo buti 17 d.). Dave valanda laiko pergalvoti ir pateikti atsakyma. Kol nusprendem, tai draugam paskambino ir pasake, kad skrydzio nebus, nes dauguma atsisakineja sios keliones. Dabar laukiam laisko, su pasiulymais ir aiskinimu kaip atsiimti pinigus. Beje, mes skambinom i turizmo departamenta, tikrai pinigus turi grazinti, jei jum netinka agenturos pasiulyta alternatyva
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 19, 11:15)
Beje gal kam aktualu del parkingo prie oro uosto. Mano uosviai masina pasistate ADC parkinge. Iki vakar dienos buvo uzsisake stovejima. Negrizo nei vakar nei siandien. Paskambinau i parkinga, tai sake: nesijaudinkit, kai gris, tai ir isvaziuos, papildomai primoket nereiks  thumbup.gif

thumbup.gif musu parkingas ten pat rezervuotas thumbup.gif
Atsakyti
Novaturas informavo, kad artimiausias skrydis į Šarmą birželio vidury sad.gif
Renkantis kitą kelionę į Egiptą, belieka Hurgada sad.gif ten pirmas skrydis balandžio 26 d. numatytas.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 04 19, 11:37)
Novaturas informavo, kad artimiausias skrydis į Šarmą birželio vidury sad.gif
Renkantis kitą kelionę į Egiptą, belieka Hurgada sad.gif ten pirmas skrydis balandžio 26 d. numatytas.

Kaip suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2010 04 19, 11:42)
Kaip suprasti? g.gif

Taip ir suprasti kad vetoj sarmo reikes i hugartda skristi nes vasara i sarma neskraidina
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2010 04 19, 11:44)
Taip ir suprasti kad vetoj sarmo reikes i hugartda skristi nes vasara i sarma neskraidina

Tai, kad skelbėsi skraidinti blush2.gif
Atsakyti