Įkraunama...
Įkraunama...

Islandijos ugnikalnis ir kelionės

na nežinau iš kur jūs tas gerąsias naujienas randat, bent jau bloomberg
http://www.bloomberg...6...rvVP4&pos=8
tai nieko gero visiškai neprognozuoja, priešingai, situacija ne į gera sukasi.
įdomu kaip su ta teise atsiimti sumokėtus pinigus. jeigu čia geryn nesisuks, jaučiu mielai atsiimsim ką įmokėjom, jei tik bus proga... lauksiu ir aš žinių iš turizmo departamento ta tema, parašykit kas ką sužinosit bigsmile.gif žiauriai gaila atostogų, bet pinigėlių, taip sunkiai taupytų, irgi gaila...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 04 18, 12:50)
Starai pakolkas nieko nepranešė... Tezai pranešinėja ir Novaturas...

Taigi, ar jie gali negrazinti pinigu? Kaip manote Jus?
Atsakyti
vat čia http://news.bbc.co.u...ope/8627720.stm rašo, kad jau išbandė lėktuvus ant tų pelenų ir bandys dar kart ir gal jei bus gerai manau kad skris... be to žiūrėjau, kad rusai tai dzin... jie toliau iš maskvos į kaliningradą su boeing'ais skaraido lotuliukas.gif
Papildyta:
va iklijuoj info:
AFL755
Callsign: AFL755
Flightnr: SU755
Reg: VP-BKY
Hex: 424117
Model: Airbus A320-214 (A320)
Airline: Aeroflot
Lat: 55.12729
Lon: 26.22275
Alt: 33975 feet (10356 m)
Ground speed: 391 knots
(724 km/h / 450 mph)
Track: 267°
Radar: EYVI
From : Moscow, Sheremetyevo (SVO)
To: Kaliningrad, Kaliningrad (KGD)
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 04 18, 10:32)

Mano nuomone dabar geriausia būtų atsisakyti keionės - vis mažesni nuostoliai, nei sutrumpėjusios atostogos...

tada tai geriausias variantas kol dar grazina atgal pinigelius pasinaudoti proga ax.gif
Atsakyti
Mes turim isskristi po 2sav bet jau dabar neramu, ir neaisku kaip su ta uzsienio agentura bus, ar jie grazins ar ne pinigus g.gif
Papildyta:
Is kokiu Europos miestu dabar skrenda lektuvai? Italijos, Ispanijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 18 balandžio 2010 - 12:39
Jei tezai ir novaturas pinigus grazins , tai starai netures kur dingt , na nebent uzkalt langines , antraip kas bepirks atety is ju.
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2010 04 18, 13:31)
Jei tezai ir novaturas pinigus grazins , tai starai netures kur dingt , na nebent uzkalt langines , antraip kas bepirks atety is ju.

Nu logiska siaip, taciau kaip bus neaisku. Noreciau atgaut pinigelius, nes pasirinktume kita kelione tik dabar jau su Tezais, velnias cia paputijo, tiek metu su Tezais skraideme ir jokiu problemu neturejome, o cia itariu galime ,,aptureti" problemku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 04 18, 12:36)
Nu logiska siaip, taciau kaip bus neaisku. Noreciau atgaut pinigelius, nes pasirinktume kita kelione tik dabar jau su Tezais, velnias cia paputijo, tiek metu su Tezais skraideme ir jokiu problemu neturejome, o cia itariu galime ,,aptureti" problemku. doh.gif

As irgi baigiu nagus nusigrauzt, kad starus pasirinkau. Na bet pati kalta. Isvis daugiau jokiu isankstiniu kelioniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 18, 13:41)
As irgi baigiu nagus nusigrauzt, kad starus pasirinkau. Na bet pati kalta. Isvis daugiau jokiu isankstiniu kelioniu  schmoll.gif

Aaaaaaa, cia is serijos mes planuojame, o Dievulis juokiasi. Cia as be ironijos. As prisijungiu prie Jusu, sedziu kaip ant karstos keptuves, nervai nelaiko, ryt oficialiai atostogauju, ka veiksiu - sedet namie, jauciu varysiu darban.

As teisinio pagrindo nerandu, pagal kuri galeciau reikalauti pinigu grazinimo, visus istatymus pakeliau, nieko ner, sutartis formaliai organizatoriaus neipareigoja, kvepia teismais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 18 balandžio 2010 - 12:53
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 18, 09:26)
Lufthansa ir KLM siandien atliko kelis testinius skrydzius . Ir nieks nesugedo. Gal netoks baisus velnias, koks jis piesiamas  ax.gif

Na manęs tai šita naujiena nepradžiugino schmoll.gif Aš tikrai bijočiau skrist tokiu metu, nes gyvybė tai viena. Šiandien apie tai daug kalbėjo per BBC kanalą ir sakė, kad jei dabar nieko nenutiko, tai dar nieko nereiškia, nes gali būti, kad įvyklo mikroskopiniai pakeitimai varikliuose ir panašiai, kurie galbūt išlįs tik žymiai vėliau.. Nenorėčiau net vėliau skristi lėktuvu, kuris tokiam bandyme dalyvavo schmoll.gif Kaip sakiau, gyvybė tik viena.

Oro linijos, aišku, suinteresuotos įrodyt, kad nieko baisaus tokiom salygom skristi, bet - patikėkit - ne be reikalo visas šis atsargumas..
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 18, 13:53)
Na manęs tai šita naujiena nepradžiugino  schmoll.gif Aš tikrai bijočiau skrist tokiu metu, nes gyvybė tai viena. Šiandien apie tai daug kalbėjo per BBC kanalą ir sakė, kad jei dabar nieko nenutiko, tai dar nieko nereiškia, nes gali būti, kad įvyklo mikroskopiniai pakeitimai varikliuose ir panašiai, kurie galbūt išlįs tik žymiai vėliau.. Nenorėčiau net vėliau skristi lėktuvu, kuris tokiam bandyme dalyvavo  schmoll.gif Kaip sakiau, gyvybė tik viena.

Oro linijos, aišku, suinteresuotos įrodyt, kad nieko baisaus tokiom salygom skristi, bet - patikėkit - ne be reikalo visas šis atsargumas..

Tai ir as nenoreciau skrist, bet kadangi man iki lektuvo dar daugiau kaip menuo, tai dar daug kas keisis iki to laiko smile.gif
Pernai tokiu metu buvo kiauliu gripo panikos pikas, bet praejo. Praeis ir sitas. Suprantu zmones, kuriems reisai siomis dienomis (mano pacio usoviai siandien is Egipto nebus parskraidinti), bet tikrai nereikia is anksto panikuoti tokiems kaip as del "kas bus jeigu bus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 18, 14:03)
Tai ir as nenoreciau skrist, bet kadangi man iki lektuvo dar daugiau kaip menuo, tai dar daug kas keisis iki to laiko smile.gif
Pernai tokiu metu buvo kiauliu gripo panikos pikas, bet praejo. Praeis ir sitas. Suprantu zmones, kuriems reisai siomis dienomis (mano pacio usoviai siandien is Egipto nebus parskraidinti), bet tikrai nereikia is anksto panikuoti tokiems kaip as del "kas bus jeigu bus"  ax.gif

Na Jums tikrai nera ko pergyventi, iki Jusu keliones datos viskas bus OK.
Atsakyti