Įkraunama...
Įkraunama...

Islandijos ugnikalnis ir kelionės

o kazi yra uzstrigusiu kur nors su pratestom atostogom, kokiam egimte tunise turkijoi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshke @ 2010 04 18, 15:00)
o kazi yra uzstrigusiu kur nors su pratestom atostogom, kokiam egimte tunise turkijoi  thumbup.gif

Egipte tai tikrai yra ir berods dar iš Tenerifės neparskraidino ax.gif Kitur neteko girdėti.

Įdomu,ar yra tokių,kuriems jau gražino pinigus realiai?Ar tas gražinimo procesas užtruks ilgai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 04 18, 15:08)
Egipte tai tikrai yra ir berods dar iš Tenerifės neparskraidino ax.gif Kitur neteko girdėti.
Įdomu,ar yra tokių,kuriems jau gražino pinigus realiai?Ar tas gražinimo procesas užtruks ilgai... g.gif

Tezai zadejo 2 sav. begyje grazinti pinigelius, cia pazistama man minejo
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 04 18, 15:30)
Tezai zadejo 2 sav. begyje grazinti pinigelius, cia pazistama man minejo

Na,tai ganėtinai greitai ax.gif Ar visą sumą atiduos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 04 18, 15:37)
Na,tai ganėtinai greitai ax.gif Ar visą sumą atiduos? g.gif

Aga, visa suma, pavydziu baltai.
Atsakyti
Antradienį turėtume skristi į Kiprą iš Vilniaus oro uosto.. blink.gif Gal žinot, į kokias Europos šalis skris lėktuvai? Gal viena iš šių šalių bus Kipras? bigsmile.gif
Atsakyti
pasižiūrėjau savo sutartį su star1, tai joje nurodyta kad jei kelionė negali vykti ne dėl keleivio kaltės, o dėl force majeure aplinkybių, aš turiu teisę atgauti visus sumokėtus pinigus ax.gif taip išeina kad galima kreiptis susigrąžint įmokėtą sumą g.gif nes net jei paleis tuos skrydžius, visai aš nenoriu būt bandomu triušiuku ir bandyt: nukris-nenukris tas lėktuvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 18, 15:08)
pasižiūrėjau savo sutartį su star1, tai joje nurodyta kad jei kelionė negali vykti ne dėl keleivio kaltės, o dėl force majeure aplinkybių, aš turiu teisę atgauti visus sumokėtus pinigus  ax.gif taip išeina kad galima kreiptis susigrąžint įmokėtą sumą  g.gif nes net jei paleis tuos skrydžius, visai aš nenoriu būt bandomu triušiuku ir bandyt: nukris-nenukris tas lėktuvas  bigsmile.gif

kuris ten punktas? bigsmile.gif
Atsakyti
buvau nuvykusi i agentura kur pirkau bilietus i taba 21d, tai sake jei nebus galima skristi tai galima pasirinkti kita tokia pacia kelione tinkamu laiku arba pasiimti pinigus, cia su star smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 18, 16:13)
kuris ten punktas? bigsmile.gif

pas mane 2.1.3. cituoju:
Jeigu turistas atsisako sutarties dėl aplinkybių, už kurias atsako kelionės organizatorius ar asmuo, kurio pagalba kelionės organizatorius naudojasi, arba dėl su turistu nesusijusių aplinkybių, kurių jis negali kontroliuoti ir kurių sutarties sudarymo metu negalėjo protingai numatyti, jis turi teisę reikalauti, kad jam būtų grąžinti už kelionę sumokėti pinigai arba jo sutikimu kompensuota kitu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 18, 15:21)
pas mane 2.1.3. cituoju:
Jeigu turistas atsisako sutarties dėl aplinkybių, už kurias atsako kelionės organizatorius ar asmuo, kurio pagalba kelionės organizatorius naudojasi, arba dėl su turistu nesusijusių aplinkybių, kurių jis negali kontroliuoti ir kurių sutarties sudarymo metu negalėjo protingai numatyti, jis turi teisę reikalauti, kad jam būtų grąžinti už kelionę sumokėti pinigai arba jo sutikimu kompensuota kitu būdu.

Ir pas mane yra toks. Bet kazin kaip jie traktuos ta dalyka, kad tos aplinkybes nepriklauso ir nuo ju..
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 18, 16:25)
Ir pas mane yra toks. Bet kazin kaip jie traktuos ta dalyka, kad tos aplinkybes nepriklauso ir nuo ju..

gali jie traktuot ką nori, bet pagal šitą sutarties punktą mes turim tokią teisę. bet kokiame teisme drąsiai laimėtume, nes yra aiški kelionių organizatoriaus sudaryta sutartis kurią mes pasirašėm.
Atsakyti