QUOTE(zmonela @ 2011 02 28, 16:12)
Sveikos merginos
Turiu pora klausimeliu as jums apie ta sali.Vyras mano dirba ten menesi ir jam siulo ten pasilikti ir atsivezti mus.Tai galvoju ar jo atlyginimas 15 000 dirhamu yra pakankamas ten isgyventi

vaikui rudeni i mokykla kaip suprantu ten tik anglu kalba visos mokyklos ar nebus trauma vaikui mokintis taip greit anglu kalbos?
jei butas ir masina apmoketa, tada drasiai galit vaziuot. Musu pradzia buvo 13 000 ir apmoketas tik musu draudimas. normaliai, galima isgyvent.
kokiam rajone gyvensit?
del mokyklos nieko negaliu patart, maniske dar nelanko.
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 28, 20:32)
Sveikos
Aš irgi vis paskaitinėju jūsų temą

Labai vilioja ši šalis, kol kas jokie saitai su ja nesieja, bet galvoju, ar įmanoma joje susirasti kokį nors kvalifikuotą darbą, ar tam būtina mokėti vietinę kalbą (kaip supratau -Arabų?

) ar pakaktų anglų kalbos, išvis kaip tos šalies žmonės priima užsieniečius europiečius?
Kaip supratau dauguma ten gyvenančių turi vyrą iš tų kraštų, ar yra ir kitokių variantų dar?
Ačiū už atsakymus
zinoma imanoma. ir net nesant cia, per interneta imanoma, reikia tik labai noret. Arabu nebutina, nors manisis dabar gailis, kad nemoka, nes valstybinese istaigose butu nauingiau moket.
europieciai cia laisvais jaucias, manau, kad dar laisviau negu pas save namie, nes kai pasiziuriu pavyzdziui i britu jaunimeli cia (pas mus paaugliai cia bandom vaiksto), tai dieve dieve.
mano vyras lietuvis, taip kad vyra koki turit, toki vezkites, niekas pirstais nebadys
QUOTE(as-erika @ 2011 03 02, 07:34)
jei viska apmoka as manau kad uztenka, galit prasyt darbo kad ir mokykla padengtu, bent dali, jei gera kompanija ir vyras turi kontrakta kad cia su seima, tai jie turi viska apmoket.
O del atlyginimu tai ...

Jei gera kompanija tai i metus karta bent 5000 turetu pakelt
Siaip maistas cia nera brangus, bet vyras jau turbut apsviete

nors vyrai kartais kaip pripasakoja....pati kai atvaziuosi visai kitaip viskas atrodys
nenori darbai darbai apmoket mokylu. ir joks darbas dabar neprivalo nieko apmoket, jei nenori. niera tokio reikalavimo, kaip liudna bebutu. viskas yra surasyta kontrakte, jei su juo sutinki - pasirasai, jei ne - arba deriesi ir laimi, arba pralaimi ir jie randa lankstensni darbuotoja pas kuri maziau noru ir pageidavimu.
AD pavyzdziui valstybines kompanijos neapmoka seimos vizu. bent jau 3 tokias zinau. ir del 5000 kasmet nedeciau daug vilciu, nebent yra tai nurodyta kontrakte.
zodziu, visas kas yra kontrakte - turesit, ko nera - priklausys tik nuo darbdavio.
Papildyta:
ai, na pagirsiu pagirsiu musu rajoneli. tegu vyras i green community atvaziuoja, numeriuka galiu duot, parodyciau viska. mes kai grizom, tai zinojom viena - norim vel cia. marina manes nevilioja,nesugaudyciau as mazosios. lektu ji man su paspirtuku jauciu gatvem

kai vaziuojam pasivaisciot, tai per valanda pavargstu. cia i parka isleidziu ir tegu bega, nebaisu.
neblogos salia musu mokylos 2. nibras ir greenfield. ta greenfielt praktisai tik baltuju, nes musu rajonas irgi europieciu kvartalas. kaip mes juokaujam, pas mus pensininu ir seimu su vaiais kaimelis.
o kur vyras dirbs, kokiam rajone?
na ir kainos pas mus kaip marinoj praktiskai, nera pigu. na bet man labai patinka. kieme baseinas ir gymas, dar parduotuves ir didelis parkas, kavinukes ir ezereliai (na sitie tai zinoma dirbtiniai). tai jei reiia eksursijos, drasiai prasome reiptis.

If God will send His angels, and if God will send a sign, and if God will send His angels, would everything be alright?