Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų vestuvių papročiai ir apeigos

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tikra nesamone
Atsakyti
O jūs bent jau žinote kas tai yra, akd sakote jog nesamonė? Manyčiau, akd nevel..o
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 03, 17:47)
O jūs bent jau žinote kas tai yra, akd sakote jog nesamonė? Manyčiau, akd nevel..o

va va lotuliukas.gif aš pati nė karto tokiose nebuvau, bet įsivaizduoju, kad visai smagu būtų tongue.gif šiaip visos ir visų vestuvės - DIIIIIIDELIS VAIDINIMAS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 03, 19:35)
va va  lotuliukas.gif aš pati nė karto tokiose nebuvau, bet įsivaizduoju, kad visai smagu būtų  tongue.gif šiaip visos ir visų vestuvės - DIIIIIIDELIS VAIDINIMAS  lotuliukas.gif

kiekvienam pagal save, jei kvieti tik zmones su kuriais jautiesi gerai, ir darai viska is sirdies, tai nemagau, kad tai bent truputi vaidinimas... o jei del pirslio korimo ir t.t., tai nieko blogo cia nematau, nes jauniesiems vaidina, o ne jaunieji... savo vestuvese ka nors vaidinti ne aks butu manau... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 04, 14:23)
kiekvienam pagal save, jei kvieti tik zmones su kuriais jautiesi gerai, ir darai viska is sirdies, tai nemagau, kad tai bent truputi vaidinimas... o jei del pirslio korimo ir t.t., tai nieko blogo cia nematau, nes jauniesiems vaidina, o ne jaunieji... savo vestuvese ka nors vaidinti ne aks butu manau... g.gif  blush2.gif

na, nesutinku su tavimi smile.gif tu sukvieti žmones, kurie elgiasi pagal tavo pačios (arba ne) sukurtą scenarijų...pati susikuri sau vaidmenį - rūbai, aksesuarai, kalbos, dovanos, žaidimai...koks gi skirtumas, ar tu balta, ar tautinę suknelę vilkėsi, šių ar anų laikų žaidimus žaisi, jei tau ir kitiems tai priimtina bus tongue.gif ? gi kito tipo vestuvės taip pat iš širdies darytos būtų smile.gif

Atsakyti
Man grazu etnografiniai paprociai ir kai buvau su balta suknele.
Atsakyti
Noriu pritarti kate0! smile.gif man irgi labai patinka tokio tipo vestuves! Jos bent issiskiria is kitu svenciu! O baliu festivali galima ir per gimtadieni pasidaryt... Tos tradicijos kazkaip suteikia savitumo, nuosirdaus juoko... pati ne karta dalyvavau tokiose, likau be galo patenkinta!
Atsakyti
As tiesiog pagal save galvojau, pvz. mano gimine tokiu vestuviu nesuprastu, ir tai tiesiog butu jiems per sudetinga, niekas neiseitu, bet jeigu esate tikri, kad visi jusu sveciai yra uz sita grazu karnavaliuka smile.gif tai tada tikrai turetu buti smagu... tikrai kai pagalvoji... tik mano salygom taip neiseitu smile.gif tikiuosi jei tu to nori, tai tau ir pavyks taip pasidaryti, ir visi jausis laiksvai ir megausis svente smile.gif
Atsakyti
va pvz. mano giminė ir mano išrinktojo giminė smagiai jaustųsi tokiose vestuvėse mirksiukas.gif visa krūva lituanistų biggrin.gif
Atsakyti
Feee tikrai nenoreciau, buvau daugelyje vestuviu ir visose vemt norejosi kur bent biski tradiciju buvo, man taip viskas atsibode, o dar etnografines tai isvis tragedija verkciau visa vakara schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 13, 15:23)
Feee tikrai nenoreciau, buvau daugelyje vestuviu ir visose vemt norejosi kur bent biski tradiciju buvo, man taip viskas atsibode, o dar etnografines tai isvis tragedija verkciau visa vakara schmoll.gif

man l. įdomu, apie kokias tradicijas šnekama smile.gif jei lėlių plovimai, lėkščių daužymai ir piršlių korimai, tai anokios čia tradicijos biggrin.gif
Atsakyti