Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinė patirtis-itaka santykiams

QUOTE(juraga @ 2010 05 27, 09:19)
O kodėl tai turėtų būti svarbu, kiek partneris iki pažinties turėjo sugulovų.

Aš to neteigiau.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 27, 06:49)
Nelygu su kokiais vyrais bendraujate. Vadovaudamasis asmenine patirtimi teigiu, kad anaiptol ne kiekvieno vyro prioritetas patirti kuo daugiau seksualinių santykių. Dar niuansas, kad ir kaip propaguotume laisvos meilės / malonumo kultą, abejoju ar rasis daug tokių, kurie norėtų partnerio, prieš tai turėjusio n+1 malonų sugulovą. Ar tai būtų vyras, ar moteris.

Vėlgi - priklauso, kuo esate suinteresuota: kokiu velniu ar į(si)pareigojančiais santykiais.

Man rodos jūs visai nesupratote, ką norėjau pasakyti. Kur rašiau, apie kažkokius vyrus, kurie nori patirti kuo daugiau? g.gif g.gif

Rašiau apskritai. Apie socialiai konstruojamą skirtingą vyro ir moters santykį su seksu, kur moteris pateikiama, kaip 'davėja', kuri gali 'per daug savęs' išsvaistyti, tuo tarpu kalbėdami apie vyrus naudojam visai kitokius epitetus - 'užkariautojas' 'lovelasas' etc.

Aš teigiu, kad ima abu ir nereikėtų į moterį žiūrėti kaip į kažkokią auką, kuri - vajezau - 'atidavė nekaltybę'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 27 gegužės 2010 - 11:31
Manau,kad jeigu santykiausit graziai,bandysit kaz ka kurti,ateis ir meile,o jis-vyras suauges,ismokis tave visko mirksiukas.gif Pas mane su vyru 14m. skirtumas...Sakyciau labai nemazas,jo seks.patirtis irgi laaabai didele,iki siol nuo jos kenciu biggrin.gif Bet neesme. As susipazindama su juo turejau lyt.santykius,bet-prastus. Jis ismoke manes visko ko pats mokejo,o kadangi i santykius atejo didziule meile is abieju pusiu beliko tik mokytis ir vienas kita tenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2010 06 04, 10:22)
Manau,kad  jeigu santykiausit graziai,bandysit kaz ka kurti,ateis ir meile,o jis-vyras suauges,ismokis tave visko mirksiukas.gif Pas mane su vyru 14m. skirtumas...Sakyciau labai nemazas,jo seks.patirtis irgi laaabai didele,iki siol nuo jos kenciu biggrin.gif Bet neesme. As susipazindama su juo turejau lyt.santykius,bet-prastus. Jis ismoke manes visko ko pats mokejo,o kadangi i santykius atejo didziule meile is abieju pusiu beliko tik mokytis ir vienas kita tenkinti ax.gif

As nesuprantu, ko vyras gali ismokyti? Ar tai, kad 'patvarko' ivairesnem pozom ir vadinasi ismokymas?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 27, 09:19)
O kodėl tai turėtų būti svarbu, kiek partneris iki pažinties turėjo sugulovų.

Gal ir nera svarbu kai partneris turi kelias, bet jei keliasdesimtis moteru tai man atrodo kazkas ne taip schmoll.gif Ir prisipazinkite kuo daugiau partneriu turi vyras tuo jis maziau apskritai zino ar jam reikia seimos ir tos vieninteles, nes jausmuose nebesusigaudo ir nebezino pats ko nori(sunku tokiam itikti) doh.gif ..Man paciai butu maloniau tureti vyra kuris turejo maziau merginu/moteru, juk abiems pusems galima ismokti to ko niekada nemokejo ir nebutina keisti kaskart zmogu mirksiukas.gif ir tai manau net idomiau abiems bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 12 rugpjūčio 2010 - 16:05
QUOTE(0rchideja @ 2010 08 12, 17:04)
Ir prisipazinkite kuo daugiau partneriu turi vyras tuo jis maziau apskritai zino ar jam reikia seimos ir tos vieninteles, nes jausmuose nebesusigaudo ir nebezino pats ko nori(sunku tokiam itikti)

Negaliu prisipažinti, nes nežinau, kaip ir kas tiems vyrams atrodo, ko jiems reikia, ar nereikia.
Atsakyti
Manyciau kad tie vyrai, kuriu gyvenime daug atsitiktiniu santykiu ir trumpalaikiu draugysciu nera tinkami rimtiems santykiams ar seimai, nes iprate prie tokio laisvo gyvenimo budo anksciau ar veliau jie gris prie savo... Juk nevisi sugeba myleti ir branginti tik viena zmogu g.gif
Atsakyti
Mano nekuklia nuomone, lytiniai santykiai su nemylimu žmogumi, arba seksualinė patirtis su kitais, atneša į santykius susiskaldymą. Čia skaičiau kaikurių pasisakymus apie tai, kaip vyrai su didele patirtimi gali "išmokyti" tas nepatyrusias. Toks vyras į moterį žiūri dažniausiai kaip į daiktą, jis nėra patenkintas ja, nesugeba mylėti, vertinti jos nekaltumą. Kita vertus nemokyti jos jis negali, nes jį vienu ar kitu atveju jau įtakoja jo praeitieji seksualiniai santykiai su kitomis.. tai išlieka visam gyvenimui kaip foto nuotraukos ar video musu galvose.. Bet kokią moterį tai žemina, menkina jos vertę... todėl linkiu visoms, kurios turi tas vertybes <susilaikyti iki santuokos>, ir susilaikyti!! Dievas laimins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longin: 30 rugpjūčio 2010 - 10:48
Manau, kaip ir visur, svarbiausia yra abiejų partnerių noras susiderinti ir suteikti vienas kitam malonumą. Nieko gero nebus, jeigu nepatyrusi mergina (vaikinas) net ir nenorės nieko bandyti, kompleksuos ir užsispirs. Žinoma, labai daug ką reiškia ir tai, kaip labiau patyręs partneris veda nauju keliu, kaip supažindina su naujais dalykais.
Anksčiau dievagojausi biggrin.gif , kad noriu tik patyrusio, lovoje jokių tabu neturinčio vyro, o dabar manau, kad jeigu yra jausmai, tai nebaisu būtų ir su mažai patirties turinčiu. Svarbu, kad būtų noras mokyti/mokytis, būtų suderinamumas, panašūs seksualiniai temperamentai, o visų tų technikų gi galima išmokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 05 24, 20:25)
Taip... tą ir norėjau pabrėžt: su metais aistra garuoja. Todėl ir gailiuosi, kad nesimylėjau tada, kai ji iš tiesų kunkuliavo, bent atsimint būtų ką... O čia saugai, ir pasirodo dar veltui - retam ji rūpi.
Nežinau kas man išvis nutiko, 25+ net neturiu, o libido baisiai krito pastaraisiais metais, gal dėl didelio krūvio, mąstau. Gal hormonai... O gal seksu nusivyliau, nerandu galų.
Manau, jums skubiai reikia mesti iš galvos tas mintis apie pakylėjimą ir bla bla bla. Čia gi seksas, o ne bažnytinės apeigos. Bet kokiu atveju, malonumą iš to galima patirti tik tada, kai bent trumpam pamiršit apie save ir savo norus/poreikius/lūkesčius, ir pagalvosite, o ką gi aš galiu duoti savo partneriui. Bet ne taip kad - va aš nekalta, tau atiduotu savo nekaltybę, taip kad prašom man surengti ta proga festivalį su fanfarom.

Geras seksas yra moters rankose. Visų pirma reikia ir duoti, o ne tik reikalauti - įvertink mane ir pakylėk. Tai akivaizdus spaudimas, o spaudimas sekse yra atstumiantis faktorius. Nu tai va išmok ir tu tą vyrą pakylėti (bent jau žodžiais iš pradžių, ne darbais), ir pamatysi, kaip tai atsipirks.
QUOTE(something else @ 2010 05 24, 22:07)
Kodėl įsipareigojimas turi būti kažkam kitam? Galima ir sau įsipareigoti savęs nešvaistyti kiekvienam sutiktam. Jei pats nekaltybę suvoki kaip vertybę, natūralu, kad ją saugai.
Neįsivaizduoju, kaip seksas yra savęs švaistymas. Žinoma, čia kiekvienos reikalas - vienos renkasi "nešvaistyti savęs" ir svajoti apie pakylėjimus, kitos gi renkasi žemiškesnius realaus gyvenimo suteikiamus malonumus.
QUOTE(ulrika @ 2010 06 04, 16:49)
As nesuprantu, ko vyras gali ismokyti? Ar tai, kad 'patvarko' ivairesnem pozom ir vadinasi ismokymas?
Labai linkiu, kad suprastumėt, man net skaudu už jus, kad mirsit taip ir nesupratus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Copacabana: 30 rugpjūčio 2010 - 14:38
QUOTE(wasara22 @ 2010 04 19, 12:37)

Klausimas ar tokios seksualinės patirties skirtumas turi įtakos seksualiniems santykiams (aš dar nekalta)( o jam nėra jokiu tabu)?
Ar tokie vyrai kuriems tu busi n.-toji lovoje moka dar mylėti, žino kas yra šilti sielos santykiai. Ar jam aš tik eilinė, merga.
Man tai labai svarbu nes norėčiau kad mūsų draugystė pereitu į kitą lygį, bet bijau,kad jis nemoka mylėti (bendraujam apie 3men.)

O kodėl jūs galvojat,kad jis nemoka mylėti?Ar todėl,kad yra labiau patyręs?Man atrodo,kad gebėjimas ar negebėjimas mylėti su seksualine patirtimi neturi nieko bendro g.gif

QUOTE(wasara22 @ 2010 04 20, 10:28)
Hamleto vertas klausymas "duoti ar neduoti"  biggrin.gif

Jei jau kyla toks klausimas,tai geriau ,,neduoti'' laugh.gif Kai tikrai bus laikas tokių klausimų nekils rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti