Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinė patirtis-itaka santykiams

QUOTE(ClearStory @ 2010 05 24, 20:25)
Nežinau kas man išvis nutiko, 25+ net neturiu, o libido baisiai krito pastaraisiais metais, gal dėl didelio krūvio, mąstau. Gal hormonai... O gal seksu nusivyliau, nerandu galų.

Matyt poilsio ir atostogų Jums reikia.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 24, 19:04)
Ir kam ją valdyt , jei niekam jokių įsipareigojimų nėra...

Kodėl įsipareigojimas turi būti kažkam kitam? Galima ir sau įsipareigoti savęs nešvaistyti kiekvienam sutiktam. Jei pats nekaltybę suvoki kaip vertybę, natūralu, kad ją saugai.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 24, 22:07)
Kodėl įsipareigojimas turi būti kažkam kitam? Galima ir sau įsipareigoti savęs nešvaistyti kiekvienam sutiktam. Jei pats nekaltybę suvoki kaip vertybę, natūralu, kad ją saugai.

Šiuo atveju įsipareigojimą siejau su kūniškos aistros valdymu. Nors pačios aistros negaliu suvaldyti, tiesą sakant. Galiu tik neleisti sau jai pasiduoti.
O kalbant apie "nekaltybę", tai žinoma, kitam nelabai ir įsipareigosi, nebent sau.
Nors anokia čia kaltė (ar vertybė likti nekaltu), kai trokšti mėgautis mylimo geidžiamo žmogaus artumu... Troškimas- yra natūralus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 25 gegužės 2010 - 07:54
QUOTE(Samira @ 2010 05 24, 14:28)

Prieš ką čia reikėtų teisintis ir dėl ko? Prieš vyrą? Esą "atsiprašau, kad esu nekalta, laukiau tavęs"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burleska: 25 gegužės 2010 - 15:41
Sekmes autorei. Jauciu ir linkiu,kad gyvenimo ratas suktusi su pagreiciu ,kad ateitu tas tikrasis ,kuris nekeltu daug dvejoniu....Jaute tavo sirdele,kad ne tas 4u.gif palankaus vejelio tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 25, 08:50)
Nors anokia čia kaltė (ar vertybė likti nekaltu), kai trokšti mėgautis mylimo geidžiamo žmogaus artumu... Troškimas- yra natūralus.

Tas vertybiškumas - požiūrio reikalas. Jei ant stalo padėtas saldainis - gali jį čiupti ir mėgautis, bet gali ir susilaikyti. Pvz ugdydamas valią, atidėdamas mėgavimąsi saldumynu iki vakarinio kavos puodelio, saugodamasis ėduonies : ) Kas vertingiau - kiekvieno asmeninis suvokimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 25 gegužės 2010 - 16:57
Negalėčiau būt su tokiu, kurio seksualinė patirtis itin didelė. Kažkaip fu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 25, 17:57)
Tas vertybiškumas - požiūrio reikalas. Jei ant stalo padėtas saldainis - gali jį čiupti ir mėgautis, bet gali ir susilaikyti. Pvz ugdydamas valią, atidėdamas mėgavimąsi saldumynu iki vakarinio kavos puodelio, saugodamasis ėduonies : ) Kas vertingiau - kiekvieno asmeninis suvokimas.

Jus man patinkate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 25, 17:57)

Sutinku, kad valią gali ugdyti susilaikymu.
Bet taip pat sėkmingai valia ugdoma susilaikant nuo bet kokių malonumų ar troškimų tenkinimo.
Atsakyti
QUOTE(ClearStory @ 2010 05 21, 18:18)
Mano vyrui buvo visiškai nesvarbus mano nekaltumas. Todėl ir pirmo karto man nesukūrė įsimintino. Ir akys nežibėjo... Apmaudu. Žinai, jaučiausi tragiškai. Lyg būčiau vėjais paleidus pusę savo asmenybės... Žmonės sako: neidealizuok, nesureikšmink nekaltybės... Tai geras apsisaugojimas nuo kančios, bet vis pamąstai, kiek tai suteiktų laimės, jei būtų įvertinta... Taigi, savo pirmą kartą tiesiog pasistengiau ištrinti iš atminties. Tik filmuose pamačius, kaip vyras moka pakylėti nekaltą moterį, ašarų prisikaupia, nes pas mane toj vietoj liko tuštuma. Nėra kuo pasidžiaugt.
Nesuprasiu tik vieno: tebūnie vyras nekaltybės ir nesureikšmina (poto žudysis, jei nekaltos neras), bet nejau širdies nevirpina, jei tokią sutikai?!

Žinot, mažiau filmų reikia žiūrėti biggrin.gif

Išvis tas nekaltybės praradimas nėra ir negali būt super malonus įvykis, todėl niekas nekaltas, kad prisisvajojai kaži ko. Keistas siekis būti 'įvertintai'. Už ką? Kad iki tol neatsirado, kas širdelę priverčia stipriai plakt? Ir išvis.. Jei tokios viltys - tai reikėjo ir laukt, kol jas kas pateisins. Juk žmonės kalbasi. Akių blizgesio lygį ir prieš lipant į lovą galima pamatuot smile.gif

QUOTE(juraga @ 2010 05 24, 17:04)
Negaliu niekaip sutikt su tuo, ką parašėt. Kai aistrą protu valdai, paskui ta aistra laikui bėgant garuoja... Ir kam ją valdyt , jei niekam jokių įsipareigojimų nėra... Nesuprantu, aš tų nekaltybių saugojimo, jei kalbam jau apie suaugusius jaunus geidžiančius bei geidžiamus žmones.

100% drinks_cheers.gif

Kodėl kalbant apie moteris taip dažnai naudojamas veiksmažodis 'švaistyti', kuris kažkur prapuola vyriškame kontekste? Kodėl sudaromas įspūdis, kad tik vyras ima, o moteris vien duoda? Normaliuose santykiuose tiek ima, tiek duoda abu. Ir išvis. Ėmimo turi būti daugiau nei davimo. Antraip, kokio velnio?
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 05 27, 01:03)
Kodėl kalbant apie moteris taip dažnai naudojamas veiksmažodis 'švaistyti', kuris kažkur prapuola vyriškame kontekste? Kodėl sudaromas įspūdis, kad tik vyras ima, o moteris vien duoda?

Ir išvis. Ėmimo turi būti daugiau nei davimo. Antraip, kokio velnio?

Nelygu su kokiais vyrais bendraujate. Vadovaudamasis asmenine patirtimi teigiu, kad anaiptol ne kiekvieno vyro prioritetas patirti kuo daugiau seksualinių santykių. Dar niuansas, kad ir kaip propaguotume laisvos meilės / malonumo kultą, abejoju ar rasis daug tokių, kurie norėtų partnerio, prieš tai turėjusio n+1 malonų sugulovą. Ar tai būtų vyras, ar moteris.

Vėlgi - priklauso, kuo esate suinteresuota: kokiu velniu ar į(si)pareigojančiais santykiais.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 27, 08:49)
abejoju ar rasis daug tokių, kurie norėtų partnerio, prieš tai turėjusio n+1 malonų sugulovą. Ar tai būtų vyras, ar moteris.

O kodėl tai turėtų būti svarbu, kiek partneris iki pažinties turėjo sugulovų.
Atsakyti