Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Tyčiokitės tyčiokitės nail.gif
Auginau katę, šunį, kelias papūgėles. Dabar - daug daug raudonų kirminų. Ne į gerą šviečiasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 04, 22:53)
man labiausiai pasiteisina krapai ir petražolės, šiaip jau.
nes krapus nusipirkus pundžiuką, jį reikia sunaudot greit nes suvysta, o čia kai auga,tai gerai, tas ats su petražolėm.

aha, man irgi sėkmingai jie išaugę, skabau. krapai atauginėja, o va petražolės toks jausmas, kad ne g.gif pas mane garbanotosios petražolės. jos turi ataugti, ar ne?
bazilikai nuostabūs, bet žiaaauriai lėtai auga. aš manau kad juos auginsiu non stop visus metus.
nors šiaip vazonėlyje tupi po vieną - du bazilikus, žemė gera, 1:1 kompostas su universalia, nu gal jiems dar šilumos mažai, ar ko? g.gif ir žalieji ėmė stypti viršun. šviesu gi čia, vaje vaje.
į lauką dabar kai vėsiau nebenešioju. o štai krapai ir petražolės lauke bujoja.

kalendros irgi taip sunkiai vargsta. nu laukiu laukiu...

kitais metais sėti turbūt sausio mėnesį reikia pradėt.
Papildyta:
šiąnakt didelės šalnos, susineškit savo gėrius į kambarį 4u.gif
Atsakyti
as jau ir sianakt puse visko susitempiau.
raudonelis sudygo, bet jau tokie mikroskopiniai daigeliai bigsmile.gif nors sako kad per 10-12 dienu sudygsta, bet maniskis po 5 dienu jau islindo, turbut kad pasinaudojau Gaudviles patarimais ir siltnamio salygas jiem darau 4u.gif
ridikeliai kol kas neisgriuvo, grazus tokie. uzsejau dar viena indeli pailgu, jau irgi daigelius rodo wub.gif morkos kai kurios tikruosius lapelius leidzia. Smagu blush2.gif

O tos kiniskos salotos kokios idomios. Labai skaniai viskas atrodo biggrin.gif as uzsipirkau dar paprastu garbanotu, kazkokios labai ankstyvos "grand rapids". bet dar neuzsejau, neisivaizduoju ir taip, kaip viska reikes balkone sutalpint doh.gif
Atsakyti
Pas mane pora agurkiukų nušalo verysad.gif . Bet į kambarį taip tingiu tempt viską, o balkone tikra antarktida doh.gif .
Atsakyti
as jau nauja derliu ridikeliu susejau,tai dabar vonioj daiginu blush2.gif o melisos jau skleidzia gera kvapa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip reikia saulės, šilumos. Baklažanai prašosi į didesnį vazoną, pomidoriukams saulės reik, o vietos maža, balkone šalta. Paburkim, ar ką , kad atšiltų pagaliau suvisam. biggrin.gif
Atsakyti
o kur gavote šiltnamiuką - ta prasme tokią plastikinę dėžutę?
aš kai neperku maisto maximoj paruošto, nu torto ar kažko, tai neturiu namie prikaupusi blush2.gif galvoju, jų turbūt ir šiaip būna pirkti, ane?
Atsakyti
tortą galima nupirkti ir išmesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 05 05, 14:00)

o, kokia liuks taupi idėja biggrin.gif šitokiais tempais mano balkoninės daržininkystės savikaina pasieks houte couture aukštumas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 05, 14:52)
o kur gavote šiltnamiuką - ta prasme tokią plastikinę dėžutę?
aš kai neperku maisto maximoj paruošto, nu torto ar kažko, tai neturiu namie prikaupusi  blush2.gif  galvoju, jų turbūt ir šiaip būna pirkti, ane?

perku juos, be pyragų, tortų, mišrainių. Urmo bazėj pilna skyrių, kur prekiauja vienkartiniais indais ar pakuotėm wink.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 05 05, 15:00)

netinka tokie - be sarkazmo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 05, 15:07)
šitokiais tempais mano balkoninės daržininkystės savikaina pasieks houte couture aukštumas biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
manau kad kokioj urmo bazej turetu buti 4u.gif

kol parashiau- ziuriu jau nebe pirma apie urmo baze pagalvojau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 05 gegužės 2010 - 14:16
aš tai neturiu, ką galvoti, nes ten ir perku tongue.gif
Atsakyti