Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Zostaute - tu pas mus ase auginimo balkone - pasakyk savo nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 07:42
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 22, 08:37)
Zostaute - tu pas mus ase auginimo balkone - pasakyk savo nuomone rolleyes.gif

Dėkui dėkui, ne asė aš, aš eksperimentatorė ax.gif
Ką aš žinau... Viskas priklauso nuo šviesos kiekio. Pas mane, pvz., kambary tikrai neaugtų paprikos, nes tamsoka - langai į pietryčius, bet meta šešėlį kitoje gatvės pusėje stovintis namas. Jei pas jus šviesu - viskas bus ok. Pomidorai juk neužima daug vietos, o dar apskabysit lapus ir visi ten pro viską praeis ir sutilps. Beje, dėl išdėstymo... Paprastai visko telpa daugiau, nei buvo planuota biggrin.gif Kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 04 22, 08:52)
Dėkui dėkui, ne asė aš, aš eksperimentatorė  ax.gif
Ką aš žinau... Viskas priklauso nuo šviesos kiekio. Pas mane, pvz., kambary tikrai neaugtų paprikos, nes tamsoka - langai į pietryčius, bet meta šešėlį kitoje gatvės pusėje stovintis namas. Jei pas jus šviesu - viskas bus ok. Pomidorai juk neužima daug vietos, o dar apskabysit lapus ir visi ten pro viską praeis ir sutilps. Beje, dėl išdėstymo... Paprastai visko telpa daugiau, nei buvo planuota biggrin.gif Kažkodėl biggrin.gif

matai, buvo planuota 10 daigu pomidoru, 2 agurkai biggrin.gif Ir zemuogiu ne 6 krumeliai, o tik 2. Ir cili pipiru 1 veisle, o ne 11 cool.gif ir papriku tikrai ne tiek.
Nu bet yra kaip yra wub.gif
Del papriku manau turetu augt - pas mane sviesu. Aisku jeigu neuzstos balkone esantys augalai doh.gif
Atsakyti
something else - o kokie ten grudeliai balti prie ciliuko vazonelyj?
jeigu mastau i ta puse, tai ten kazkas dregme laikantis g.gif Apsviesk kas kaip ir kur ax.gif

As zinokit nenormali visiskai - lakstau 10 kartu per diena apie vazonus ir ziuriu, cia zeme padziuvo, cia lapelis pagelto, cia pavyto, sitas gal palinko i lango puse lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 09:45
QUOTE(ne mama @ 2010 04 21, 19:35)
o jus kokiu vandeniu laistot savo balkonus vasara ? tiesiai is krano, ar palaikot kazkur?

Pas mane perteklius akvariuminio vandens, tai ir siltas, ir nustovetas ir su trasom bigsmile.gif

Merginos, sian ryte supanikavau blink.gif Ant keliu pomidoru daigu pamaciau tokius zalius vabaliukus (kaip jie vadinasi net nezinau gerai). Kazkada buvo jie smarkiai kinroze uzpuole, bet uzteko pora kartu gele po dusu nuplauti ir dingo. O ka su pomidorais daryti? Patarkit prasau 4u.gif

Ir dar klausimelis, ar reikia melisoms kaip bazilikams virsuneles skabyti?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2010 04 22, 11:25)
Ir dar klausimelis, ar reikia melisoms kaip bazilikams virsuneles skabyti?

bent jau pas mane pacios melisos is apacios leidzia atsakas, krumelis darosi - manau, kad nereikia blush2.gif
Va taip atrodo dabar:
user posted image

o vat krumine perile, tai nesisakoja - gal jai reikia virsune skint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 balandžio 2010 - 10:32
sveikos, seniai bebuvau..

buvom išvykę kelias dienas, tai mano daržas karaliavo vienas, kai kas buvo vandenyje tai stipriai paaugo, bet bazilikai tai sunervino,taip gražiai augo,o dabar kai dėjo išstypo išsivartė schmoll.gif nežinau kas su jais bus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano paprika, kurią auginsiu vazone balkone jau sukrovė 7 pumpurėlius, dar nežydi, bet vienas jau tuoj sprogs.
Ar leisti, kad tiek daug žiedų pražydėtų, ar nuskabyt ir palikt tik kokius 3?
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 04 23, 08:20)
Sveikos,
mano paprika, kurią auginsiu vazone balkone jau sukrovė 7 pumpurėlius, dar nežydi, bet vienas jau tuoj sprogs.
Ar leisti, kad tiek daug žiedų pražydėtų, ar nuskabyt ir palikt  tik kokius 3?

manyciau, kad leisti - pati tiek neuzaugins, bet pati ir numes. Nera taip, kad kiek ziedeliu sukrauna, tiek ir papriku uzaugina schmoll.gif
As neskinciau blush2.gif

Gal kas daigiau zinantis pasisakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 04 23, 08:20)
Sveikos,
Ar leisti, kad tiek daug žiedų pražydėtų, ar nuskabyt ir palikt  tik kokius 3?

palik visus,jeigu žemė gera,turėsi daug paprikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 23, 07:25)
palik visus,jeigu žemė gera,turėsi daug paprikų  smile.gif

Paliksiu tada, žemė tai nežinau ar gera ax.gif Pažiūrėsim, gal tom dilgėlėm paraugintom reiks palaistyt g.gif O vazonas toks kvadratinis 25x25cm, tai lyg ir pakakt turėtų vietos.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 04 23, 09:08)
Paliksiu tada, žemė tai nežinau ar gera ax.gif  Pažiūrėsim, gal tom dilgėlėm paraugintom reiks palaistyt g.gif  O vazonas toks kvadratinis 25x25cm, tai lyg ir pakakt turėtų vietos.

nzn ar gerai dilgeles. Jos gi lapiniams augalams, kad lapus augintu. Kazkuri forumiete rase, kad jomis geriau nepiktnaudziaut, nes augalai i lapus iseis ax.gif
Atsakyti