Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

sveikos 4u.gif wub.gif
jungiuosi ir as i begikiu bureli drinks_cheers.gif thumbup.gif ,po ziemos begioju antra savaite 30-50 min..
noriu sustangrinti kojas ir 4kg atsikratyti sveru dabar 54kg,noriu 50kg.ugis mano1.67cm,be begiojimo dar lankau aerobika ir treniruoklius...tai begiojimas man kaip rytine mankstele bigsmile.gif atsipalaiduoju begdama,faina thumbup.gif wub.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 04 23, 09:59)
vakare  nikaip neprisiversciau begiot,nei stadione nei parke,nes ypac siltuoju metu laiku pilna prisede jaunimelio su bambaliais,nereikia man tokiu "geru" emociju schmoll.gif Todel lakstymai tik rytais.Pernai vasara tai labai nustebino kad kokia sesta ryta pilnas parkas sportuojanciu senjoru thumbup.gif  thumbup.gif

as ir tik rytais begioju drinks_cheers.gif thumbup.gif ,irf 6 parkas tikrai pilnas senjoru thumbup.gif ,smagu man su jais thumbup.gif

QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 24, 10:36)
mergaites, norejau paklausti, ar jus begiojat per moteriskas dienas? ax.gif

va siandien kaip tik man tos dienos,bet sporto as per jas neatsisakau 4u.gif
Atsakyti
na,mergaites, jungiuos ir as prie jusu...siandien atidariau savo begiojimo sezona, nuo rudenio buvau nebegiojus, tai sunkokai puskojau blush2.gif bet energijos ir noro netruksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 26, 11:05)
na,mergaites, jungiuos ir as prie jusu...siandien  atidariau savo begiojimo sezona, nuo rudenio buvau nebegiojus, tai sunkokai puskojau blush2.gif  bet energijos ir noro netruksta  thumbup.gif

Sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 04 26, 13:46)
Sveika prisijungus  thumbup.gif

sorry uz off toppic ,bet paklausti norejau ar cia tavo foto avatare? blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ir aš jungiuosi prie Jūsų. Bėgioju jau maždaug savaite su trupučiu. Manau,jog rezultatas jau matosi thumbup.gif Žinoma,mažiau ir valgau. Bet kiekvieną dieną bėgioju,truputį sportuoju ir kilogramai tirpsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 26, 07:52)

O del greicio, sakyciau labai geras, bet ar galetum nubegti dar tiek pat ar bent plius 10min?

Oi niekaip tiek pat.. jau cia buvo tie 5 km visos putos.. daugiau neistengciau ir nubegau vien del to,kad uzsibreziau 20 min. isbegt.. O db dar ir del tu venu sunerimau.. nzn begiot cia man ar ne tuos pora meneseliu.. g.gif
Atsakyti
labuka ax.gif

savaitgali nebegiojau doh.gif 5dieni buvau aerobikoj, paskui kardio... o vakare i sokius ejau, tai nusprendziau nebegti biggrin.gif 6dieni tai oras nelabai buvo, o ir turejau ataskaita parasyti doh.gif o 7dieni skrandi skaudejo, tai nusprendziau irgi nebegiot... bet siandien vel pasiryzusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiauska @ 2010 04 26, 16:49)
Oi niekaip tiek pat.. jau cia buvo tie 5 km visos putos.. daugiau neistengciau ir nubegau vien del to,kad uzsibreziau 20 min. isbegt.. O db dar ir del tu venu sunerimau.. nzn begiot cia man ar ne tuos pora meneseliu..  g.gif

Cia kazkokiom begimo varzyboms ruosiesi ? Nes kitaip nesuprantu tokio begimo prasmes. Reikia ne greiti didinti o laika, kur kas geriau butu jei tuos pacius 5km butum nubegus per 30min ar bent 25min . Kuo didesnis intensyvumas tuo labiau organizmas ardomas , tai yra tuo daugiau prarandama raumenuku, o to tikrai nereiketu. Nes tuomet ir tie numesti kilogramai visiskai ne taip ziuresis.
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2010 04 22, 22:12)
Sveikutės 4u.gif

o Jūsų nenervina pvz. žmonių žvilgsniai,kai bėgiojat? aš porą kartų vakare išbėgau ir neapsikenčiau nužiūrinėjimo.. Kažkaip susinepatoginu ir pradedu galvot,kad gal per lėtai bėgu, kad taip žiūri? tada padidinu greitį ir už minutės padūstu i slenku namo blink.gif  Rytais neprisiverčiu bėgt,o vakare nebėgu dėl žmonių.. Norėčiau, kad būtų galimybė palakstyt kur vienumoj, bet...
Kaip Jūs atsiribojat nuo aplinkinių? ax.gif

Aikštinga, jei nužiūrinėja - vadinasi mintyse keikia save, kad ir jiem seniai reikia lašinius laukan nešti. O čia - gyvas priekaištas bėga ir nervina, nes primena, kad jie savimi nesirūpina wink.gif. Taip kad nereikia sukti sau galvos. Man muzika padeda - užsidedu ausinuką, pasileidžiu ką nors "vežančio" ir pirmyn. Nors dažniausiai ir lėtai, bet kaifuojant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 23, 12:59)
bigsmile.gif

kai tik turėsi laiko smile.gif

Linnn, šiandien vakare po pabėgiojimo pasistengsiu atsiųsti su youtube link'ais smile.gif. Nors muzikos turiu apie 20GB - tai labai nuo nuotaikos pasirenku ką klausytis.

Bet spartuolės kokios visos - pora dienų nepaskaičius pusvalandį temą skaitinėjau, kol "pasivijau".

Vakar toooooks nuostabus oras buvo, kad išbėgau ir niekaip sustoti negalėjau - ir maršrutą šiek tiek kitą pasirinkau, ir toliau nubėgau smile.gif. Galiausiai grįžau namo ir supratau, kad pagal savijautą galėjau varyti dar toliau smile.gif. Vat čia kaifas gyvenimo prie parko - nors šalia kelio irgi tenka pabėgioti tam tikrose atkarpose. Vakar kaip tik gavau išmetamų dujų dozę iš pravažiuojančio autobuso doh.gif . Buvo proga sukti didesnį ratą, bet per mišką smile.gif

Linnn, kol prisėsiu surašyti klausomos muzikos, čia tokia rami, bet vakar gal 3km klausiausi - http://www.youtube.c...h?v=cG0qv9s0VNo. Ramiam bėgimui buvo oi koks kaifas sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Norėčiau prisijungti prie jūsų blush2.gif nes jau bijau į svarstyklių pusę pažiūrėti, valgau valgau ir tik valgau biggrin.gif Tai šiandien jau lėksiu į trasą. smile.gif Myliu bėgiojimą, bet va tinginys kažkoks, nuotaika pesimistiška buvo užklupusi, o dabar kai saulutė išlindo, tai tik lėkt. thumbup.gif
Bandysim padailint formas smile.gif Aišku plius ir sportas namie ir maisto derinimas smile.gif Tikiuos, kad piktos moteriškės esat ir duosit velnių kai nusižengsiu biggrin.gif

Geros likusios dienos bėgikės 4u.gif Aš suvirškinu vakarienę, pasidarau keletą darbų ir lekiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 26 balandžio 2010 - 17:38
QUOTE(***black girl*** @ 2010 04 26, 15:14)
sorry uz off toppic ,bet paklausti norejau ar cia tavo foto avatare? blush2.gif  wub.gif

Taip, mano ax.gif

QUOTE(kissa666 @ 2010 04 26, 16:05)
labuka ax.gif

savaitgali nebegiojau doh.gif  5dieni buvau aerobikoj, paskui kardio... o vakare i sokius ejau, tai nusprendziau nebegti biggrin.gif  6dieni tai oras nelabai buvo, o ir turejau ataskaita parasyti doh.gif  o 7dieni skrandi skaudejo, tai nusprendziau irgi nebegiot... bet siandien vel pasiryzusi thumbup.gif

Sveikute mirksiukas.gif ir as pasisiukslinau, visa savaitgali nebegau doh.gif sestadieniais ir taip niekad nebegu, o vakare vaziavom i svecius, likom ten nakvot, grizom vakar vakare belekaip pavarge tai nebeistengiau begt blush2.gif geda blush2.gif bet sian spirgu kaip bite - namus tvarkausi, i parduotuve vos ne begom, su "Vibratonu" pavibravau valandike ir netrukus begsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 26 balandžio 2010 - 17:49