Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

As siandien irgi nebegau blush2.gif bliam, atsikeliu - apsiniauke belekaip. Niu dzin, galvoju, leksiu, bet kol apsirengiau lyti pradejo doh.gif ir snargliojasi visa diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 04 23, 13:12)
vakar as stadione savo sprintukus lakioju, tai toks snarglis 15-likinis prisoko ir sako: "davai lenktyniu", na kur man perpus jaunesni ir dar berna pavyti, bet ir neatsilikau per daug  biggrin.gif pravalas  biggrin.gif as vis stengiuosi savo antraja puse kaip apsaugini kartu issitempti, tai jis stypso  vidury stadiono "hey kas cia kam nepatinka??lotuliukas.gif

anna kurnikova tenisa zaide, kai dar zaide, irgi su Shock Absorber  mirksiukas.gif (nesvarbu kad be triusiku) thumbup.gif
user posted image
(kaip noriu as tokio pilvo ach)
Nu prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, norejau paklausti, ar jus begiojat per moteriskas dienas? ax.gif
Atsakyti
begioju jei gerai jauciuosi,bet paparastai pirmas dienas jauciuosi nekomfortiskai tai begimus praleidziu
Atsakyti
aš pirmas dvi ne tai kad nebėgioju, bet visai judėti nenoriu biggrin.gif
O paskui bėgioju.

Buvau pabėgioti, maniau, jei lyja, tai visas parkas bus mano. Nu ir ką sau galvojat, visai normaliai sutikau žmonių bėgiojančių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 24, 10:36)
mergaites, norejau paklausti, ar jus begiojat per moteriskas dienas? ax.gif

Pirma diena tai niekaip, bet antra, jei jau gerai jauciuosi, tai varau mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(linnn @ 2010 04 24, 11:49)
aš pirmas dvi ne tai kad nebėgioju, bet visai judėti nenoriu biggrin.gif
O paskui bėgioju.

Buvau pabėgioti, maniau, jei lyja, tai visas parkas bus mano. Nu ir ką sau galvojat, visai normaliai sutikau žmonių bėgiojančių thumbup.gif

O as sestadieniais niekad nebegu blush2.gif man sestadienis malonumu diena, per kuria leidziu sau patinginiauti, pasimegauti alkoholiu ir praleisti begima ax.gif bet sekmadienio ryta tai jau atvarau uz visas sestadienines nuodemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausyma, rasot, kad begiojat apie 30 min, kiek suprantu cia be sustojimo? blink.gif . nes as apie 10 min prabegu 5 ratus stadijone ir manau tikrai daugiau bent jau kolkas nepakelciau, begu be sustojimo
Atsakyti
na va, nutraukem su porininke begiojima. Pasportavom lygiai dvi savaites. va nesuprantu: po pirmu keletos dienu skaudejo raumenis. tai normalu - kruvis. veliau praejo. O jau antros savaites pabaigoje pradejo skaudet kojas. tikrai ne raumenis. Ciurnas, po keliais. tai namuose vos paeidavau, jauciausi kaip invalidas. Iki siol. begiojom apie valanda, su nemazais sustojimais. tai pats begiojimo procesas sudare kokias 2omin. tikrai nepersikrovem. va porininke uzsimyne, kad gal keiciasi koju sandara. Ar kazkas panasaus. ar taip gali buti? del tu ciurnu, manau, kalti netinkami batai. O va kas vyksta su keliais - nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 04 24, 14:56)
turiu klausyma, rasot, kad begiojat apie 30 min, kiek suprantu cia be sustojimo?  blink.gif . nes as apie 10 min prabegu 5 ratus stadijone ir manau tikrai daugiau bent jau kolkas nepakelciau, begu be sustojimo

Tai gal bėgi greitai ir labai pavargsti mirksiukas.gif

O aš taip pat su klausimėliu: nužiūrėjau šiandien Adidas adistar Control bėgimo kedukus, bet sudrebėjo ranka pirkti kol čia neužklausiau jūsų nuomonės, nes parduotuvių konsultantai iš vis nė bum bum doh.gif Radau internete, kad jie vidutiniai pagal svorį ir prilaikantys(tik nežinau ką) blush2.gif Dar kaip supratau prilyginami bėgimo bateliams Asics GT2130 rolleyes.gif

Atsakyti
Gal kuriai bus įdomu, skaičiau ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 24, 16:32)
O jau antros savaites pabaigoje pradejo skaudet kojas. tikrai ne raumenis. Ciurnas, po keliais. tai namuose vos paeidavau, jauciausi kaip invalidas. Iki siol. begiojom apie valanda, su nemazais sustojimais. tai pats begiojimo procesas sudare kokias 2omin. tikrai nepersikrovem. va porininke uzsimyne, kad gal keiciasi koju sandara. Ar kazkas panasaus. ar taip gali buti? del tu ciurnu, manau, kalti netinkami batai. O va kas vyksta su keliais - nesuprantu.

Uzjauciu, zinau ta skausma 4u.gif Man taip buvo (butu ir dabar, jei nesiimciau priemoniu), tai del pilnapadystes (ar polinkio i ja). Nueisi pas ortopeda-traumotologa, israsys padelius arba gali tiesiai eiti i ortopedine parduotuve, ten pagamins tau asmeninius padelius, su jais begiojant/sportuojant kojos nebeskaudes.

Anksciau tik nuo begiojimo skaudedavo, o dabar jei intensyviau ir ilgiau per diena pavaikstau su batais be jokio kulniuko ir be padeliu, paskausta, todel net negalima vaikscioti su tapkem ar sandalais, bet piknaudziauju... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 24 balandžio 2010 - 20:50
vikulia 84: jeigu angliskai supranti tai pasieskok info google "shin splints", begales informacijos yra. vienas is patarimu nebegioti kietais pavirsiais - asfaltu, cementu ir pan, o taip pat vengti kalneliu.
Atsakyti