Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(sapetrausk @ 2010 04 28, 10:14)
man irgi patinka per lietuti begti, kaifas  thumbup.gif
ei, mergaites, norejau paklausti, apie ka begdamos galvojat? i kokias mintis susikoncentruojat? ar nieko stengiates negalvot?..nes man tai labai ivairiai, kartais galvoje sukasi tukstanciai minciu, o kartasi tustuma( taip man labiausiai patinka tongue.gifsmile.gif

Labas rytelis 4u.gif na, man per lietu visiskai nepatinka begti schmoll.gif nei per silta, nei tuo labiau per salta biggrin.gif o begdama iprastai kazka galvoju, nes taip, pastebejau, daug lengviau isbegu ilgesni atstuma ax.gif va, pvz vakar itemptai galvojau ka turiu saldytuve ir ka vyrui vakarienei galiu pagamint lotuliukas.gif bet paskui paleido labai geru dainu (begdama klausausi radijo stoties) ir nieko nebesumasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 04 28, 11:57)
bet paskui paleido labai geru dainu (begdama klausausi radijo stoties) ir nieko nebesumasciau  biggrin.gif

as irgi begdama visada klausau muzika, tai dazniausiai mintyse dainuoju, kartais noretusi uztraukt ne tik mintyse ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Na taip lietus,ir drėgnos žolės kvapas,dar plius spygliuočių kvapai rojus biggrin.gif žmonės skersi žiūri,bet entuziastų dar vieną kitą sutiksi biggrin.gif
AŠ tai bėgdama nieko negalvoju,kai transe be minčių biggrin.gif stengiuos atsipalaiduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 28, 10:11)
Gintariuksti, labai ačiū, kad pasidalinai muzika, perklausiau vakar vakare, kai kas net labai man tinka.
O tu pirmą kartą bėgai per lietų? Sakiau, kad žiauriai faina bėgti per lietų. Dar palauk vasaros, kai iš vis šiltą, tai aš net laukiu, kad lytų, net toooks kaifas bėgti.

Dar man kaifas per balas bėgti biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif . Aišku, negilias.  biggrin.gif

Prašom - tik kad labai nedaug dar pavadinimų parašiau blush2.gif .
Aha, per lietų bėgau pirmą kartą - lauksiu ir aš dabar vasaros bigsmile.gif
Šiandien galutinai įsipareigojau pati sau - užsiregistravau Vilniaus maratono pusę bėgti, pinigai sumokėti - svarbu, kad įkvėpimas nepabėgtų biggrin.gif
Atsakyti
O aš turbūt "Vilties bėgime" bėgsiu smile.gif
Atsakyti
Oho kokios saunuoles bigsmile.gif plojimai jums clap_1.gif buvo laikai, kai ir as maratone begdavau, kazin kaip cia db bebutu jei vel reiktu biggrin.gif
Atsakyti
atvirai pasakius, neįsivaizduoju, kad galėčiau įveikti virš 20, ar tuo labiau virš 40km vienu kartu.

O tai kaip ruošiatės tam maratonui g.gif .
Atsakyti
Prieš metus pradėjau bėgioti norėdama įrodyti sau, kad galima šį sportą mylėti - nes iš mokyklos laikų prisiminimai nekokie. Ganėtinai greitai žiauriai užsikabinau ir tada, aišku, pradėjau pastebėti, kad nemažai žmonių iš pažįstamų rato bėgioja po pusę maratono. Tai aišku, reikėjo ir man sau įrodyti, kad ir aš galiu smile.gif.
Nuo tada bėgioju reguliariai vis didindama atstumus. Darbo dienomis bėgu po 5-8 km, savaitgaliais 10-12. Kartais bėgu mažesniais atstumais, bet didesniu greičiu.
Susiradau informacijos internete kaip jam ruoštis. Labai svarbu griežtas režimas keletas mėnesių prieš maratoną - maistas, poilsis, sportas, etc. Žiūrėsim kaip tada seksis smile.gif.

fitness3.gif
Atsakyti
O vilties bėgimas daugiau nemaratonas,o dalyvavymas ir sergančiųjų vėžiu palaikymas smile.gif
Atsakyti
Dar viena labai mėgiama bėgimui daina - kai greitesnio tempo reikia smile.gif:
http://www.youtube.c...h?v=P1oXztmy9G0
Perry Farrell - Go all the way (into the twilight)
Papildyta:
QUOTE(myletoja @ 2010 04 28, 16:53)
O aš turbūt "Vilties bėgime" bėgsiu smile.gif

Tokios iniciatyvos iš viso good.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 04 28, 21:08)
Prieš metus pradėjau bėgioti norėdama įrodyti sau, kad galima šį sportą mylėti - nes iš mokyklos laikų prisiminimai nekokie. Ganėtinai greitai žiauriai užsikabinau ir tada, aišku, pradėjau pastebėti, kad nemažai žmonių iš pažįstamų rato bėgioja po pusę maratono. Tai aišku, reikėjo ir man sau įrodyti, kad ir aš galiu smile.gif.
Nuo tada bėgioju reguliariai vis didindama atstumus. Darbo dienomis bėgu po 5-8 km, savaitgaliais 10-12. Kartais bėgu mažesniais atstumais, bet didesniu greičiu.
Susiradau informacijos internete kaip jam ruoštis. Labai svarbu griežtas režimas keletas mėnesių prieš maratoną - maistas, poilsis, sportas, etc. Žiūrėsim kaip tada seksis smile.gif.

fitness3.gif

Va čia tai pavyzdys thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Ernesin smile.gif. Kantrybės ir užsispyrimo pakankamai - bet didžiausią įtaką visgi daro kitų žmonių palaikymas 4u.gif
Atsakyti